Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις είδα πως οι premium users έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάζουμε κομμάτια του 1.5GB.

2GB

Αλλά μπορούν να τα κατεβάσουν μόνο premium users και δεν εξυπηρετεί.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέει

να περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε;

βαλε το cryptload και μη πετας τα λεφτα σου

Δημοσ.

Ρε παιδες δεν ισχυει πια η μετατροπη Rapid Points σε Traffic Left?

Δηλαδη 1 Rapid Point ----> 9 MB...

Τι έγινε? Μου βγαζει μονο την επιλογη να επεκτείνω ή να δημιουργήσω λογαριασμο...

Δημοσ.
Γεια χαρά κατέβαζω τους Απαράδεκτους από Rapidshare και το κάθε επεισόδιο έχει 2 ή 3 ή 4 κομμάτια εκτός από το επεισόδιο Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά που έχει 12 κομμάτια.Μου πέρνει πολλές μέρες το κατέβασμα, για παράδειγμα όταν κατέβαζω ένα επεισόδιο, το κατεβάζω ένα ένα το κομμάτι γιατί άμα τελειώσει το κατέβασμα και μπω αμέσως στη σελίδα μου λέει

να περιμένω 15 λέπτα με αποτέλεσμα να μου πέρνει πολλές ώρες και μέρες.Μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή τέλος παντων κάτι που να βάζεις όσες σελίδες ή κομμάτια που θέλεις και να τα κατεβάζει όλα μαζί έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε;

Rapidshare plus 2.0 new.

Απλώς κάνεις copy. και μετά πατάς paste μέσα στο πρόγραμμα, download & κατεβαίνουν μόνα τους..

Υπερβολικά απλό & βολικό.

Δημοσ.
Ρε παιδες δεν ισχυει πια η μετατροπη Rapid Points σε Traffic Left?

Δηλαδη 1 Rapid Point ----> 9 MB...

Τι έγινε? Μου βγαζει μονο την επιλογη να επεκτείνω ή να δημιουργήσω λογαριασμο...

Λοιπον...

Στα Settings (για Premium Users παντα) εχει και τις παρακατω επιλογες:

Download Traffic Management

Select the settings for the extension of your download quota.

* No conversion

* Use existing TrafficShare volume

* Use accumulated RapidPoints

* Use TrafficShare and afterwards RapidPoints

Δηλαδη διαλεξε πως θελεις να "κερδισεις" παραπανω GB για download (αν δεν έχεις αλλο στο Traffic left)...

To θεμα ειναι, οτι πλεον η Μετατροπη των Rapid Points σε MB γινεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ...χωρις την δυνατοτητα επιβλεψης...

Με αλλα λογια...

ΑΝΤΙ ΓΙΑ 9 ΜΒ το Rapid Point, ΠΛΕΟΝ, ΜΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ 150 POINTS ΣΕ 1000MB...

ΔΗΛΑΔΗ 1 RP---> 6,67 MB (και οχι 9 που ηταν μεχρι πριν λιγες μερες...)

Aνα πασα στιγμη μπορουν να διαχειριζονται οπως θελουν τις μετατροπες...

Ωραια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εμεις φταιμε που τους καναμε μονοπωλιο και καλομαθαν...πλεον το 90% των λινκς ειναι rs οτι θελουν κανουν.........................

Δημοσ.
Ρε παιδια τι γινεται? δεν μπορω να μπω ουτε στην σελίδα αλλά ουτε φυσικα να κατεβασω τιποτα.Παταω http://www.rapidshare.com/ και τιποτα σαν να μην υπάρχει καθόλου

Εμένα μπαίνει πάντως...Και πάτησα πάνω στο link που έδωσες.Παράξενο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εδώ και λίγη ώρα κατεβάζω 4 αρχεία με ταχύτητα μικρότερη από 150 KB/s συνολικά..

Τα ίδια μαύρα χάλια κι εγώ....για κλάμματα έχει γίνει το rapidshare....δίνει και κανονική ταχύτητα στους free users...δεν αξίζει πια να το πληρώνεις.

Δημοσ.
Γνωστό το πρόβλημα με τις ταχύτητες.

Σχετικά με την ερώτηση σου.....RapidShare Manager

Το είχα εγκαταστήσει παλαιότερα και δε μου άνοιγε.Είναι μόνο για Vista.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...