PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Όπως και άλλοι έκανα register στο .de και δεν με δέχονται στο .com σαν Premium User. Έστειλα εμαιλ και περιμένω..μπορεί κάποιος να μου πει αν αναφέρεται πουθενά στους όρους χρήσης και των 2 ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο account? Γιατί ή δεν υπάρχει ή εγώ είμαι τελείως τυφλός.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Την πάτησες φίλε μου. Καμία σχέση το .COM με το .DE...
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Από την στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά απο πού θα έπρεπε να το ξέρω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν νομίζω πως είναι και υποχρεωμένοι να βάλουν κάποιο banner, που να τονίζει τη μη σχέση... Χώρια ό'τι αρχεία σε .DE βρίσκεις πολύ σπάνια πλέον, άρα κακώς έκανες εκεί account.
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ελεος.Δεν είπα να βάλουν banner. Δηλαδή στο FAQ δεν υποχρεωμένοι να το βάζουν ή στο Terms Of Use. Πουθενά δεν αναφέρεται ως ξεχωριστή εταιρία. Αναφέρεται ως RAPIDSHARE ΣΚΕΤΟ.
hknight85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δεν νομίζω πως είναι και υποχρεωμένοι να βάλουν κάποιο banner, που να τονίζει τη μη σχέση...Χώρια ό'τι αρχεία σε .DE βρίσκεις πολύ σπάνια πλέον, άρα κακώς έκανες εκεί account. Δεν είναι υποχρεωμένοι????Σοβαρά τώρα,τα σκέφτεσαι αυτά που λές?? Σιγά μην ζητήσει και συγνώμη που έκανε εκεί account! Δλδ. Όποιος έχει λογαριασμό στο Ebay.de δεν πρέπει να μπορεί να αγοράζει από το Ebay.com??? Και ok είναι θέμα στησίματος του site και στην τελική επιλογή τους να είναι έτσι, αλλά το να μην το αναφέρουν πουθενά είναι απλή ΚΛΕΨΙΑ… Δίκιο έχει ο φίλος PaNtZ0. Θα έπρεπε να το αναφέρουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο Terms of Use…
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλά οκ. Ρωτάω για 1203912039 το αναφέρει πουθενά?
hknight85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Mα είναι διαφορετικές εταιρίες. ...On October 20, 2006, RapidShare announced that "Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now".[3] A new website, RapidShare.com was set up in an attempt to transfer usage from RapidShare.de to RapidShare.com.... Πηγή: Wikipedia Ευτυχώς που γνωρίζεις καλά το θέμα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 RapidShare has two different websites, but both sites claim to be entirely different organizations and entities Πηγή: Wikipedia
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 1.Το "claim" με το "are" έχει διαφορά. 2.Πουθενά δεν αναφέρεται είτε στο .com είτε στο .de.
hknight85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 1.Το "claim" με το "are" έχει διαφορά.2.Πουθενά δεν αναφέρεται είτε στο .com είτε στο .de. _BASSstarlet_ ειλικρινά απορώ με την επίμονη σου στο να κοιτάς το δέντρο και να χάνεις το δάσος...Αν έψαχνες καλύτερα θα έβλεπες ότι υπάρχει ΕΝΑΣ πρόεδρος και για τις 2 γιατί στην τελική το .de είναι η μητρική και το .com παράρτημα... Όπως ανέφερε και ο PaNtZ0 "1.Το "claim" με το "are" έχει διαφορά." Κι οι πολιτικοί μας claim ότι οι μισθοί εδώ είναι πολύ καλοί αλλά δεν είναι... Οι άνθρωποι απλώς παραπλανούν τον κόσμο... Αν εσύ θες να πιστεύεις ότι είναι 2 ξεχωριστές εταιρείες ΟΚ!δεν θα σου το χαλάσω εγώ.Δεν θα κάνουμε ολόκληρο θέμα κάτι τόσο απλό. Η αλήθεια είναι φανερή...μία εταιρεία, 2 websites και καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα απλώς για να κλέβουν τον κόσμο... PaNtZ0 πέθανε τους στα emails και ζήτησε transfer account και αν αρνηθούν απείλησε τους με αγωγή,αυτή είναι η γνώμη μου.... Αν δεν πιάσει,στείλε μου pm και θα πάμε μαζί να κάψουμε τα γραφεία τους
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ... Αν δεν πιάσει,στείλε μου pm και θα πάμε μαζί να κάψουμε τα γραφεία τους :lol:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Βρε εγώ μαζί σας είμαι, πως είναι (ήταν..) ένας τρόπος για παραπάνω συνδρομές, αλλά εφόσον στην πράξη οι ίδιοι έχουν διαχωρίσει το .com με το .de εδώ και παραπάνω από 2 χρόνια, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Χώρια ότι αρχεία σε .de είναι δύσκολο να βρεις, και θα είναι και αρκετά παλιά.
PaNtZ0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Το θέμα είναι ότι έπρεπε να το αναφέρουν.Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να το ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα