Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο free download manager ήταν ο μονς που καταφερα να κατεβαζω στο max της συνδεσης μου (700-800 ΚΒ) χωρις να παραπονιεται ο γιος μου οτι του λαγκαρουν τα on line παιχνιδια.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322846&highlight=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%85%CF%82+download+manager

+1 ειναι πολύ καλός.

Για μαζικά λινκς πατάμε

Ctrl+Shift+V

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ctrl + Shift + V ?!?!?

Πουυυ ήσασταν βρε παιδιά όσο καιρό έψαχνα (:P)??

Γι αυτόν και κανα δυό άλλους λόγους χρησιμοποιώ πλέον jDownloader (σαν premium)... Είναι μεν πάρα πολυ αργός, αλλα αν προσθέσουμε και το Scheduler add-on δεν έχω άλλο παράπονο.

Δημοσ.
Ctrl + Shift + V ?!?!?

Γι αυτόν και κανα δυό άλλους λόγους χρησιμοποιώ πλέον jDownloader (σαν premium)... Είναι μεν πάρα πολυ αργός, αλλα αν προσθέσουμε και το Scheduler add-on δεν έχω άλλο παράπονο.

Αλοιως αρχειο - εισαγωγη λιστας url απο προχειρο.

Δημοσ.
Ctrl + Shift + V ?!?!?

Δεν ειναι καθολου αργος Απλως κανε καποιες ρυθμισεις Κατω στο προγραμμα στα κουτακια που εχει βαλε Max συνδεσεις 5 και Max ταυτοχρονα download περισοτερα απο 4 (εγω εχω βαλει 8)

Δημοσ.

τον χρησιμοποιώ κι εγώ αυτόνα,

αλλά μόνο όταν τα links είναι encrypted, διαφορετικά με flashget 1.73

το Scheduler add-on που χρειάζεται και πως το κατεβάζω;

Δημοσ.

To χρησιμοποιείς για να αρχίσει το κατέβασμα μια συγκεκριμένη ώρα (π.χ έχεις εξαντλήσει τα διαθέσιμα GB στις 22:00 και δεν θες να περιμένεις μέχρις τις 01:00 να ανανεωθούν, ή αρχίζεις το κατέβασμα στις 03:00 που το RS κάνει σκόντο!)

Το κατεβάζεις από το <<Addons>>, <<Addon Manager>>.

Δημοσ.

JDownloader κορυφή, δεν το συζητάμε. Με την τελευταία -εντελώς ανανεωμένη- έκδοση σταμάτησαν επιτέλους και τα ανελέητα crashes του προγράμματος. Είναι λίγο αργός και γενικά βαραίνει το σύστημα (java γαρ) αλλά σε σχέση με όσους έχω δοκιμάσει, έχει μακράν τις περισσότερες δυνατότητες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπα, αν κάτσεις να ασχοληθείς λίγο μαζί του θα δεις ότι παλεύεται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που δυστυχώς -συνεχίζει να- έχει είναι ότι κρασάρει συχνά και ανελέητα.

Για να απαντήσω στο πρόβλημά σου πάντως, κάνε τα εξής:

Configuration -> Hosts -> Rapidshare.com (κάνεις tick το κουτί "Accepted") -> Επιλέγεις "Yes" στο μήνυμα που βγάζει και μετά πας κάτω-κάτω στα Settings -> Premium Settings -> Add account, βάζεις τα στοιχεία σου και καθάρισες!

Δημοσ.
Παιδια επειδη ληγει σε λιγες μερες ο παλιος καλος μου λογαριασμος τι ισχυει τωρα για τα ορια του download ?

Ευχαριστω.

Traffic left: 25 000 MB :-)

Νομίζω είναι αρκετά γιαυτό και έχουμε καιρό να γκρινιάξουμε :lol:

Δημοσ.

5 την ημέρα είναι αλλά 3 το βράδυ με 11 το πρωί χρεώνει μόνο το ένα δέκατο απο ότι κατεβάζεις :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...