Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία πάντως που είχα με το netload (για αρκετούς μήνες που ήμουν συνδρομητής) έχω να πω ότι:

α) πιάνει τις ταχύτητες που υπόσχεται

β) υπάρχει αρκετό υλικό σε αυτό και αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός

γ) αρκετές φορές δεν μπορούσα να κατεβάσω κάποιο αρχείο του υλικού, γιατί έβγαζε μήνυμα ότι έχει κρασάρει ο server στον οποιο είναι αποθηκευμένο και συνήθως έπαιρνε τουλάχιστον 2-3 μέρες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Αυτό το τελευταίο είχε συχνότητα εμφάνισης τουλάχιστον 10% για τα πακέτα αρχείων που κατέβαζα (δηλαδή δεν μου έβγαζε πρόβλημα 1/10 αρχεία αλλά πχ. 1/10 ταινίες ή παιχνίδια) και ήταν ουσιαστικά και ο λόγος για τον οποιο δεν ανανέωσα τη συνδρομή στο netload. Από τότε έχει περάσει πάνω από χρόνος και ίσως τώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Δημοσ.
Μα στους Free Users δεν είχαν αυτό το μειονέκτημα με τις 90 μέρες;

Οκ, σιγά σιγά χαλάει και πιο πολύ.

σου λεει Used storage

το 8εμα ειναι τι σκ@τ@ θα κάνω ? έχω κοντά στα 300 gb εκεί πέρα, θα τα χάσω όλα ? :(

Ευχαριστω.Εχω 46GB τα ρημαδια...

Μα αυτοί λένε:

The advantages of your RapidShare Premium-Account

Maximum file size for uploads 2.000 MB

Personal webspace Unlimited

Maximum storage time of your files Unlimited

Download speed Maximum

Downloads start without forced delays Yes

Maximum parallel downloads Unlimited

Privileged care on network congestions Yes

Support of download accelerators Yes

Resume support of aborted downloads Yes

Δηλαδή αυτό το unlimited time δεν ισύει;

Μήπως είναι κάποια απάτη email που σε μεταφέρει σε πλαστό Link για να σου κλέψει τον κωδικό;

Σιγουρευτείτε πρώτα και στείλτε email στους υπεύθυνους.

Δημοσ.
οχι, το εχει βγαλει κ ως μυνημα στην σελίδα τους

Που το λέει ρε παιδιά.

Ακόμα και στο FAQ λέει:

For how long are files stored?

In principle, we host data without a time limit. But files that have not been accessed for 90 days are deleted to relieve the system of forgotten and not needed content. This rule does not apply to Premium members.

Για δώστε ένα link να το δω.

Πάντως, μέχρι τώρα, ο καλύτερος host που έχω βρει μέχρι τώρα είναι το MediaFire.

Δημοσ.

For how long are files stored?

In principle, we host data without a time limit. But files that have not been accessed for 90 days are deleted to relieve the system of forgotten and not needed content. This rule does not apply to Premium members.

Αν καταλαβα καλα δεν αφορα τους premium users ?

Δημοσ.

το γραφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα μόλις κανεις login

Your files are currently using more than 25 GB of space.

Please note that on October 20th, 2009 a new method of storage management will come into effect.

If an account is using more than 25 GB, all inactive files associated with that account will be deleted.

Active files (i.e. files that have been downloaded at least once during the last 90 days) will of course not be deleted, regardless of the storage used.

Δημοσ.

Όντως, θα πέσει πολύ σβήσιμο από ταινίες.

Ευκαιρία να βγει και κάποιο προγραμματάκι που να λέγεται π.χ. rapid stay alive ή rapid reviver (lol) το οποίο να του δίνεις το λογαριασμό σου και αυτό, μια φορά τον μήνα, θα ξεκινάει να κατεβάζει όλα τα λινκ, αλλά θα τα κόβει μόλις ξεκινήσουν και θα σβήνει τα αρχεία που κατέβηκαν.

Έτσι θα υπάρχει κίνηση και δεν θα σβήνονται τα αρχεία.

Εμπρός λοιπόν προγραμματιστές. Σηκώστε τα μανίκια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...