Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Free RapidPoints: & Premium RapidPoints:

αυτα υπηρχαν εξαπανεκαθεν και τα αλλαζεις με λογαριασμους ;)

δεν με κατάλαβες. μιλάω για ΤΩΡΑ που δεν αναφέρονται πουθενα αυτά τα πόιντς που λες, φίλε μου, οπότε οι uploaders τον π... κατά το κοινώς λεγόμενο:devil: από εδώ και στο εξής ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ??? Αυτό λέω

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Free RapidPoints: & Premium RapidPoints:

αυτα υπηρχαν εξαπανεκαθεν και τα αλλαζεις με λογαριασμους ;)

Μόνο εώς τις 6 Ιουλίου μπορείς να τα αλλάξεις σε rapids αρκεί να έχεις ισόποσα free & premium ( π.χ 1000 premium & 1000 free) . Μετά τις 06/07 τέλος και αυτό

Δημοσ.
δεν με κατάλαβες. μιλάω για ΤΩΡΑ που δεν αναφέρονται πουθενα αυτά τα πόιντς που λες, φίλε μου, οπότε οι uploaders τον π... κατά το κοινώς λεγόμενο:devil: από εδώ και στο εξής ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ??? Αυτό λέω

γιατι, πρεπει να χει καποιο "νοημα";

αυτοι που σιντάρουν τα τορρεντς δλδ τι κερδιζουν;

Δημοσ.
γιατι, πρεπει να χει καποιο "νοημα";

αυτοι που σιντάρουν τα τορρεντς δλδ τι κερδιζουν;

ναι θα ανεβάζουν για την ψυχή της μάνας τους. στα τορεντς κερδίζουν σε ratio

Δημοσ.

βρε τσιφουτη :P (πλακα κανω φυσικα), υπαρχει και κοσμος που μοιραζει για το... ονορε, εχεις δει κατι ratio που εχουν μερικοι seeders; 50+ και δεν συμμαζευεται... θελω να πω οτι μοιραζομαστε και καλο ειναι να μοιραζομαστε, οχι γιατι μας το επιβαλει καποιος, αλλα επειδη αυτο ειναι το νοημα ;-)

Δημοσ.
βρε τσιφουτη :P (πλακα κανω φυσικα), υπαρχει και κοσμος που μοιραζει για το... ονορε, εχεις δει κατι ratio που εχουν μερικοι seeders; 50+ και δεν συμμαζευεται... θελω να πω οτι μοιραζομαστε και καλο ειναι να μοιραζομαστε, οχι γιατι μας το επιβαλει καποιος, αλλα επειδη αυτο ειναι το νοημα ;-)

Ναι αλλά πλέον για να ανεβάζουν οι τύποι που ανέβαζαν τις ταινιές 1080p 10-20 GB η κάθε μία ή τα dual layer παιχνιδια , τώρα θα πρέπει να ξυλωθούν πολύ άσχημα για να πληρώνουν τα μεγάλα προγράματα για να έχουν χώρο να τα βάζουν. Ή αυτό ή μετά από καμιά βδομάδα θα τα σβήνουν ώστε να ανεβάσουν άλλα

Δημοσ.
αστα να πανε, το uploading εχει γινει τρομερα ασυμφορο με τα νεα μετρα :-(

το πιασε η κριση και το rs

Δεν τους έπιασε η κρίση ,η απληστία τους έπιασε ... γιαυτό και φτιαξανε το rapidtaintment για να πουλάνε ταινίες και σε λίγο και παιχνίδια και μουσική και όλα

Δημοσ.

εεε, τοτε για αυτο αυτοι οι "αυστηροι" κανονες για τους uploaders,

σου λεει οποιος θελει ταινιες/μουσικη,

ας αγορασει απο μας, ετσι κι αλλιως εχουν απειρο υλικο στην συλλογη τους απο τους χρηστες τοσα χρονια

Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!? Υπάρχουν μέρες που δεν κατεβάζω καθόλου, αλλά όταν κατεβάζω το έχω μόνο να κατεβάζει με το flashget 3-11 το πρωί που κατεβάζεις 10g και μετράει 1g.

Tώρα τι γίνετε? Ισχύει ακόμα αυτό? Έχω 9000 RapidPoints, να τους μετατρέψω σε Rapids?

Δεν έχω καταάβει το Χριστό μου :s

Δημοσ.
Εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!? Υπάρχουν μέρες που δεν κατεβάζω καθόλου, αλλά όταν κατεβάζω το έχω μόνο να κατεβάζει με το flashget 3-11 το πρωί που κατεβάζεις 10g και μετράει 1g.

Tώρα τι γίνετε? Ισχύει ακόμα αυτό? Έχω 9000 RapidPoints, να τους μετατρέψω σε Rapids?

Δεν έχω καταάβει το Χριστό μου :s

χρειάζεσαι 5000 premium + 5000 free για να πάρεις + 1 μήνα

Δημοσ.

Ερώτηση: σε μέρα που δεν κατεβάζεις τίποτα αυτό θα σου αφαιρεί τα 4 rapids που αντιστοιχούν στο 1gb ούτως ή άλλως?

Δημοσ.

τελικά όντως υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορείς να σβήσεις τα αρχεία σου. τυχαίο? δε νομίζω. έστειλα μην. και περιμένω όλα τα κουλά θα τα δούμε μαζεμένα:eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...