patrickdrd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείτε να χρησιμοποιείται όποιο πρόγραμμα θέλετε, αλλά προσωπικά θεωρώ το FlashGet κλάσεις ανώτερο σαν πρόγραμμα από το rapget! Μόνο και μόνο που έχει το "Drop Zone" και βλέπεις τι κάνουν τα downloads σου ενώ κάνεις κάτι άλλο στο pc (δεν έχεις ανοικτό παράθυρο εκεί) και την ταχύτητα μου αρκεί! Μπορείτε να δοκιμάσετε να βάζετε, όπως σας είπα, 2 split parts και ένα connection (τρελές ταχύτητες και δεν μπουκώνει και το σύστημα). Το rapget με εκνεύριζε για αυτούς τους δυο, κυρίως, λόγους όταν το δοκίμασα...
Matzesteek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά πάντως μπορούμε να κατεβάσουμε προγράμματα ΔΩΡΕΑΝ ( :-D ) απο το Διαδύκτιο...Αν κάποιος αγοράσει το Total Hacker (περιοδικό πρώτο τεύχος πήρα) εκεί έχει ένα αφιέρωμα με 10 διαφορετικούς τρόπους κατεβάσματος απο το εν λόγω site...Ένας είναι με την χρήση ενός script (όχι για Premium αλλά για λεπτά αναμονής ή ώρες ανάλογα το είδος περιορισμού) ένας άλλος με Premium Accs' και πολλοί ακόμα με την χρήση προγραμάτων for free... Όποιος έχει κάποια απορρία ας αγοράσει το "Total Hacker":wink:
agoraki_23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείτε να χρησιμοποιείται όποιο πρόγραμμα θέλετε,αλλά προσωπικά θεωρώ το FlashGet κλάσεις ανώτερο σαν πρόγραμμα από το rapget! Μόνο και μόνο που έχει το "Drop Zone" και βλέπεις τι κάνουν τα downloads σου ενώ κάνεις κάτι άλλο στο pc (δεν έχεις ανοικτό παράθυρο εκεί) και την ταχύτητα μου αρκεί! Μπορείτε να δοκιμάσετε να βάζετε, όπως σας είπα, 2 split parts και ένα connection (τρελές ταχύτητες και δεν μπουκώνει και το σύστημα). Το rapget με εκνεύριζε για αυτούς τους δυο, κυρίως, λόγους όταν το δοκίμασα... Το default του flashget είναι 5 split parts.όταν το κάνουμε χειροκίνητα 2,τι διαφορές βλέπουμε στη ταχύτητα σε σχέση με τα 5?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείτε να χρησιμοποιείται όποιο πρόγραμμα θέλετε,αλλά προσωπικά θεωρώ το FlashGet κλάσεις ανώτερο σαν πρόγραμμα από το rapget! Έχεις δοκιμάσει το IDM? Το rapget με εκνεύριζε για αυτούς τους δυο, κυρίως, λόγους όταν το δοκίμασα... To rapget δεν υποστηρίζει resume downloads?:twisted: οπότε είναι κλάσεις ανώτερο από το προηγούμενο...
2arkoudi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 yparxi kana add on ston mozilla gia eukolia ?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 το idm πως το ρυθμιζουμε δεν το έχω δοκιμάσει[σε θέμα rapidshare] σαν το flashget δεν είναι?:twisted:
hydrogen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ναι αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει με το rapidshare. αποφευγω να βαλω το flashget γιατι ακουσα οτι εχει spyware. To δοκιμασα ομως και τα παιξε το συστημα το process explorer επαιρνε 100% τους πορους του συστηματος, ωσπου εβαλα το image επανω και ολα καλα, το rapget δεν δουλευει με τιποτα, αντε να δουμε ποιο θα μου κατσει.
patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δοκιμάσει το IDM? Το χω δοκιμάσει, αλλά του λείπουν αρκετές από τις ρυθμίσεις - customization που μπορεί να κάνει κανείς με το FlashGet, θα το χαρακτήριζα "FlashGet των φτωχών"! To rapget δεν υποστηρίζει resume downloads?:twisted: οπότε είναι κλάσεις ανώτερο από το προηγούμενο... Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Split parts είπα ότι δεν υποστηρίζει! Και όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και μόνος του, βάλτε ένα αρχείο στο rapget και καθίστε και παρατηρήστε τις ταχύτητες που πιάνει, μετά βάλτε ένα άλλο (ή και το ίδιο) στο FlashGet με 2 split parts και πείτε μου εδώ αν είδατε διαφορές... Ελάτε να κάνουμε benchmarking και στα δυο, να δούμε πιο είναι "ανώτερο" - καλύτερο, δεν είμαι δογματικός, κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα. Το default του flashget είναι 5 split parts.όταν το κάνουμε χειροκίνητα 2,τι διαφορές βλέπουμε στη ταχύτητα σε σχέση με τα 5? Δεν έχει διαφορές στην ταχύτητα πιστεύω (τα ίδια πιάνει, δοκίμασέ το αν θες - βάλε ένα αρχείο, κάντο pause, πήγαινε στα properties και αυξομείωσε τα parts και δες - εγώ αυτό έκανα και το παρατήρησα), απλά με τα 2 parts, μετά από πάρα πολλές δοκιμές είδα ότι δεν μπουκώνει το σύστημα και έτσι μπορείτε και να κάνετε upload παράλληλα και να σερφάρετε! Δοκιμάστε τα όλα αυτά και πείτε μου... Μόνο με δοκιμές θα βγει αποτέλεσμα, ας κάνουμε ένα beta testing των δυο προγραμμάτων!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ναι αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει με το rapidshare. αποφευγω να βαλω το flashget γιατι ακουσα οτι εχει spyware. To δοκιμασα ομως και τα παιξε το συστημα το process explorer επαιρνε 100% τους πορους του συστηματος, ωσπου εβαλα το image επανω και ολα καλα, το rapget δεν δουλευει με τιποτα, αντε να δουμε ποιο θα μου κατσει. ακριβώς flashget μη βάλεις γιατί είναι πιο αργό απο το IDM. Tώρα πιο φτωχό δεν ξέρω αν είναι(για τον φίλο patrickdrd)... To IDM πιάνει ταχύτητες μέχρι και 500% του κανονικου!
patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μμμμ... Η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα να κάνω σύγκριση ταχύτητας μεταξύ αυτών των δυο, αλλά μόνο και μόνο το interface του και οι περιορισμένες του επιλογές με χάλασαν... Εντάξει, είναι και θέμα συνήθειας, αν έχεις συνηθίσει κάτι, σου φαίνεται δύσκολο να το αλλάξεις... Έχεις δει το FlashGet;
passenger57 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ποιές οι ρυθμίσεις στο flashget για να κατεβαζεις από rapidshare?(free accounts)
patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δεν παίζει φίλε το FlashGet για free user, πρέπει να είσαι premium και να έχεις επιλέξει "Direct Downloads" ώστε να μπορεί να "τσιμπήσει" κατευθείαν το link...
NOMIKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δεν παίζει φίλε το FlashGet για free user,πρέπει να είσαι premium και να έχεις επιλέξει "Direct Downloads" ώστε να μπορεί να "τσιμπήσει" κατευθείαν το link... Έτσι είναι ,αυτό το διάστημα συμφέρει η προσφορά για premium.
agoraki_23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ερωτηση. Αν λήξει το premium και δεν γίνει extend πότε διαγράφετε ο λογαριασμός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα