Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
na rwtisw alli mia!!!!!!!

Exw ena tutorial pos katevazoun averta me RS.com exete vrei pos i na to postarw????

Αν έχεις τον χρόνο και την διαθεση ,ενδιαφέρομαι και εγώ ευχαριστώ εκ το προτέρω.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση....

Στο Rapget έχω πεταξει εκατονταδες λινκ απο .com και .de ανακατεμενα... Έχω Premium account και στα 2 sites..

Μεχρι χτες ολα καλά, κατεβαζα και απο τα 2 ταυτόχρονα..

Σήμερα απο το com πριν ξεκινησει το κάθε αρχείο εχει 5 λεπτα waiting...

Δεν έχει μπει κάποιο όριο στο download του λογαριασμού μου και μαλιστα αν ζητησω να κατεβάσω κάτι μεσω Firefox κατεβαίνει κανονικά και άμμεσα...

Τι έπαθε πάλι το Rapget????

EDIT: Τώρα το κάνει και στο de....

Δημοσ.
FlashGet δουλεψα αρχικά, αλλά τα μισά αρχεία ήταν corrupted.... έτσι αναγκάστηκα να παω σε Rapget..

Παλιότερα ίσως αλλά το πρόβλημα ήταν της εταιρείας και όχι του προγράμματος...

Τελευταία από τοτε που διόρθωσε η εταιρεία το πρόβλημα αυτό δεν έχω ούτε 1 corrupted αρχείο.

Δημοσ.

Το τόνισα και αυτό σε προηγούμενα post,

2 split parts ανά αρχείο,

όχι 30!!!

Αν κάνετε ένα σωρό split parts και δεν ξέρω κι εγώ πόσα ταυτόχρονα αρχεία να κατεβαίνουν, θα φταίει το αρχείο μετά να γίνει corrupt;

Δημοσ.

έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες που έχετε δώσει, αλλά όμως παρεμενε το πρόβλημα... και δεν μιλάω για παλιότερα, αλλά για την εβδομάδα 25-31 Δεκεμβρίου που αγόρασα λογαριασμο...

Και εγώ το FlashGet προτιμώ, που είναι πολύ καλύτερο και είναι και ο download manager που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο...

Δημοσ.

Εμένα το Flashget με έχει γα.....σει. Δεν λέει να δουλέψει με τίποτα. Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές κ το ξέρω απόλυτα γιατί κατεβάζω με Internet Download Manager.

Με Flashget κατεβαίνουν τα 2-3 πρώτα αρχεία κ μετά απλά αρχεία των 6 kb (web-pages). K θέλω να βρω τρόπο να έχω Flashget γιατί είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Δεν μου λέτε τώρα,

ποιον server να διαλέξουμε οι... "Έλληνες"

από τους παρακάτω:

serverson8.jpg

Υπάρχει κανείς που να κατεβάζει αβέρτα και να τους έχει δοκιμάσει

να μας πει καμιά γνώμη;

Κάποιος είχε πει στον παρελθόν για τον Level(3)

και αυτόν χρησιμοποιώ κι εγώ,

αλλά τώρα με τους καινούριους τι παίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...