Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέτε να κλείσει τελικά το RS και να χαθούν τα εκατομμύρια αρχεία που θέλουμε να κατεβάσουμε; :shock: :shock: :shock:

Μήπως αρχίζουν να κατεβάζουν διακόπτες;

Οχι παναγία μου τι εφιάλτης είναι αυτός;!;!;!

Δημοσ.

Kai posa lefta tha exoun parei gia na to kanoun auto!!!!!

Oi xristes tou rs einai para polloi, bale posa $$$$$$ tha tsepwsoun.

Apo tin alli prin apo 1 1/2 mina den ekanan anabathmisi? Tsampa tin ekanan? Tosa gb apothikeutikos xwros, tosa gbit grammes!

Δημοσ.

Kαλα παιδια μην τρελαινεστε δεν ηρθε το τελος του κοσμου, ακομα και αν εκλεινε το Rapidshare, υπαρχουν τα torrents που ειναι αστειρευτα και πολυ πιο δυσκολα να τα ελεγξει καποιος.

Παντως το θεωρω χλωμο να κλεισει καποιος το Rapid, αλλωστε ο,τι παρανομο ζητηθει να κατεβει κατεβαινει αμεσα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά καλησπέρα καταρχήν και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό....

Έχω φτιάξει έναν Collector Account στο Rapidshare και έχω ανεβάσει εκεί κάποια αρχεία......

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πληρώσω για Premium Account (για κανα 3μηνο για αρχή...)

1η ερώτηση: Άς πούμε οτι φτιάχνω το Premium Account.....θα μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία μου απο το Collector Account μου στο Premium????? Είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι πάρα μα πάρα πολλά....Επίσης άν έχω Premium Account μπορούν να διαγραφούν τα αρχεία μου επειδή κάποιος χρήστης έκανε παράπονα για copyrights και λοιπά...??????

2η ερώτηση: Έκανα αίτηση για να πληρώσω την συνδρομή μου μέσω Bank Transfer.....

Το σύστημα μου έβγαλε κάποια στοιχεία τα οποία πρέπει να τα χρησιμοποιήσω όταν θα στείλω τα λεφτά....Ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα και πώς γίνεται η διαδικασία, ποιά στοιχεία συμπληρώνω και τα σχετικά?????

Πόσα λεφτά δίνω στην τράπεζα για να σταλούν τα χρήματα και πόσες μέρες κάνει περίπου?????

Δημοσ.

δεν ξέρω τι παίζει με τις πληρωμές που λες,

αλλά όσον αφορά τις διαγραφές,

το να σε "δώσουν" γίνεται είτε είσαι premium είτε είσαι collector,

είμαι παθών...

Δημοσ.

Ναι, αν δώσει όλα τα αρχεία σου,

δες κι εδώ, είναι το post που είχα κάνει μετά την φρίκη που είχα φάει...

EDIT:

All routing problems have been successfully solved. Right now the RapidShare system works under high load, which might result in a lower download performance in peak times. To solve this problem, we will significantly extend the RapidShare network in March. We will add 30 gigabit of bandwidth and 600 Terabytes of hard disk capacity. RapidShare will be the greatest and fastest webhoster in the future as well, because it is our job to make our customers happy.

Δημοσ.

Kalimera se olous ,alla ti kalimera, apo tis 7 pou sikwthika de mporw na katebasw tpt apo to rs me rapget, mono ena-ena arxeia apo explorer.

Mexri twra den eixa problima me to rapget, teleutaia fora itane prin apo kana-dio mines, twra arxisame pali ta idia:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...