EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα με το rapidshare. Εχω premium account και οποιο προγραμμα και αν δοκιμασα για download manager δεν δουλεψε. To rapget μου βγαζει ολο wait time και το getright και flashget μου κατεβαζουν ενα αρχειο 4kb. Εχω βρει στο forum ενα rapget fix αλλα δεν ειναι πρακτικο, δεν το δοκιμασα καν.
aggelospao Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 re paidia kai ego to idio provlima exo me to flashget,moy katevenoyn arxeia html 4kb synexeia an kai exo premium account.Exei na protinei kanenas kamia lysi;
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Τα κάνατε αυτά εδώ: Πρώτα απ όλα πήγαινε στο RapidShare -> premium zone -> premium zone login.Στην σελίδα που θα σου ανοίξει πάτα στο options και βάλε ένα τικ στο κουτάκι που γράφει direct downloads. Tώρα στο FlashGet:Tools -> Options -> Site Manager και πάτα AddΣτο url βάλε:>http://rapidshare.com/ Βάλε ένα τικ στο κουτάκι login to server και από κάτω γράψε το username και το password που έχεις και πάτα ok. Άλλες ρυθμίσεις:Tools -> Οptions -> Μonitor:Clipboard τικ σε Monitor και Confirmation.Browser clicks τικ σε Internet Explorer και Notify on Flash.Τώρα κάθε φορά που θα <<πετάς>> τα links στον FlashGet απλώς σερνοντάς τα ή με δεξί κλικ και copy θα σου βγάzει τα url έτοιμα για κατέβασμα Στο πρώτο notification board που θα σου ανοίξει είναι τα url που θέλεις να κατεβάσειςΑν συμφωνείς πάτα ok.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 ΣΩΣΤΟΣ ! ηθελε enable το direct donwloads ! χιλια ευχαριστω !
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ναι, και να το ελέγχετε που και που, γιατί μου έχει τύχει φάση (σε αναβάθμιση του rs νομίζω) που το χάνει!
louthiros20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 to flashget an to kanoume unistal tha sbhstei h tha exei kai stoixeia sto pc pou den bghkan me unistall?
Erunildo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δεν μου λετε γινεται 2 ατομα να χρησιμοποιουν τον ιδιο λογαριασμο(εννοειται χωρις να ξεπερνουν το οριο GB/ανα ημερα που υπαρχει); Νομιζω εχει ξαναειπωθει αλλα ειναι μεγαλο το thread για να το ξαναβρω..
ekeinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 δεν εχω premium account και χρησιμοποιω το download acceleration plus,μπορω να κατεβασω απο το rapidshare?τι ρυθμισεις να κανω?
asmilon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Η αιωνια ερωτηση "πως να κατεβαζω αβερτα και τζαμπα απο το rapidshare". Πολλοι παιδευτηκαν, εκαναν αλχημειες και δε πετυχαν πολλα. Ή πας σε αλλο τροπο για να κατεβαζεις αρχεια ή απλα πληρωνεις για premium και ησυχαζεις, ειναι δικη σου επιλογη.
MasterX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Πολύ φθηνό είναι το premium .... Ειδικά αν το μοιραστείς με άλλον ένα, σου στοιχίζει όσο 2-3 ποτάκια, η εξάμηνη συνδρομή.... Γιατί να παιδεύεσαι να βρεις τροπο για τζάμπα? Πιο πολύτιμος είναι ο χρόνος που θα χάσεις σε σχέση με τα λίγα ευρώ που θα πληρώσεις...
DimitRi_Del Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Moλις γύρισα σπίτι και πριν από λίγο είχε διακοπή ρεύματος. Ευτυχώς δεν έγινε καμιά ζημιά στο hardware αλλά με το που ανοίγω το Flashget όλα τα λινκς που έχω βάλει έχουν εξαφανιστεί !!!! Το πρόγραμμα είναι σαν να το έχω κάνει install τώρα μόλις. Ούτε στα deleted έχει τίποτα, ούτε στα downloaded. Ξέρει κανείς πως και αν μπορώ να κάνω ανάκτηση τα λίνκς που έχω χάσει? Ήτανε και αρκετά και δεν μπορώ να τα βρω πάλι (περίπου 300-400). Εννοείται ότι έχω premium account. HELP
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 1) Tools -> Options -> General: Είχες μαρκάρει το auto backup download database; Μάλλον όχι... 2) Η μόνη σου ελπίδα (πιστεύω) είναι να υπάρχει στο C:\Program Files\FlashGet, κοίτα για αρχεία Default.*, κάνε rename το default.jcd και προσπάθησε να κάνεις rename κάποιο από αυτά σε default.jcd και δοκίμασε, μου χε τύχει κι εμένα πάντως μια φορά και από τότε, όταν έχω πολλά Links τα μαρκάρω όλα με Ctrl+A, κάνω copy (Ctrl+C) και τα πετάω σε ένα txt για να μην τα χάσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα