BIAP Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 arakis, Στην πυρα δεν τον ριχνουμε, ουτε, οπως γλαφυρα ειπωθηκε σε προηγουμενη σελιδα, χωνουμε τον αγκωνα μας μεχρι το νεφρο του λογω του αποτροπιασμου που μας προκαλλουν καποιες θεσεις του. Εχουμε ομως καθε δικαιωμα να εκφραζουμε τις αντιρρησεις μας στις αποψεις του, και δεν χρειαζεται να εχουμε υπαρξει οι ιδιοι η καποιο μελος του περιβαλλοντος μας θυμα βιασμου. Μπορουμε δε να τις επαναλαμβανουμε και να τις αποσαφηνιζουμε χωρις την αδεια σου, και διχως διαθεση αστεεισμου για ενα τοσο σοβαρο ζητημα. Και μιας και τεθηκαν και καποια συγκεκριμενα ερωτηματα, ας απαντησω. [Απο ο,τι δεν εχεις καταλαβει το topic το παρακολουθουν και γυναικες, που εχουν ηδη εκφρασει καποιες αποψεις]. 1. Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το ντύσιμο που έχει; Το ιδιο. Βιαζονται γυναικες, αντρες, ηλικιωμενοι, ανημποροι και παιδια. Ο βιασμος ειναι ωμη βια και επιβολη σε πιο αδυναμο ανθρωπο. Το αν φορα στρινκ η κρητικη βρακα, μαγιο η παντελονι, wonderbra η σχολικη ποδια, δεν εχει καμια σημασια. Ακομη και σε περιπτωση που καποιος εχει φετιχ, δεν ντυνομαστε με βαση το τι μπορει καποιος να σκεφτει, γιατι δεν θα βγαιναμε ποτε απο το σπιτι μας. Ακομη κι αν μια γυναικα αποπνεει με το ντυσιμο της εναν ερωτισμο, δεν αποτελει καλεσμα να της επιβαλλουν δια της βιας σεξουαλικη συνευρεση. 2. Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το πόσο προκλητικά φέρεται; Η λεξη προκλητικα ειναι αοριστη και δεν εξυπηρετει την σαφηνεια. Το ιδιο ερεθισμα μπορει για καποιον να λειτουργησει ερεθιστικα και ως προκληση, ενω για καποιον αλλο να ειναι αδιαφορο η και απεχθες. Ακομη και αν κατι παρερμηνευτει ως προκληση-προσκληση για ερωτικο παιχνιδι, απο τη στιγμη που του καθισταται σαφες πως δεν επιθυμειται συνεχεια, οφειλει να το σεβαστει. Το αν βρεθεις με ανθρωπο που δεν ειναι σε θεση να το αποδεχτει, δεν ειναι δικο σου λαθος, δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος για τις φρικες που κρυβει καποιος μεσα του. Και στατιστικα, οι περισσοτεροι βιασμοι γινονται απο ατομα οικεια, γνωστα του θυματος. Οταν δεν ξερεις για τους γνωστους σου, με ποση ακριβεια να υπολογισεις τι ειναι προκλητικο και τι οχι στο πειραγμενο μυαλο ενος αγνωστου που αποφασιζει για σενα πως θα διαθεσεις το σωμα σου και την ψυχη σου? Για την ασφαλεια μας, αντρες και γυναικες, αποφευγουμε κακοφημες περιοχες, περιοχες χωρις καλο φωτισμο, ερημικες τοποθεσιες κ.ο.κ. Αυτο δεν σημαινει, οτι αν για παραδειγμα καποιος περασει απο ενα στενο, η κανει εναν περιπατο στην παραλια αποζηταει να του επιτεθουν. Και μεσα στα πλαισια μιας ερωτικης συναντησης, και μεσα σε ενα ζευγαρι, και μεσα σε ενα γαμο, το οχι σημαινει οχι, ακομη και αν ξεκινησε καποιο ερωτικο παιχνιδι. Επομενως, η προκληση ειναι στο μυαλο του βιαστη γιατι τον εξυπηρετει, δεν μπορουμε να την ορισουμε a priori στη συμπεριφορα καποιου. 3. Πιστεύετε πως η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας έχει σχέση με τον κίνδυνο που διατρέχει; Οχι, οπως ανεφερα και παραπανω βιαζονται αντρες, γυναικες, παιδια, ηλικιωμενοι και ανημποροι. Εξαιρεση ισως καποιος serial rapist που εχει συγκεκριμενα standards εμφανισης, τα οποια ομως μπορουν καλλιστα να αφορουν και αλλες κατηγοριες εκτος γυναικως, η γυναικες με καποιο χαρακτηριστικο που δεν θεωρουμε εγω κι εσυ αξιοσημειωτο. KNOW YOUR FACTS. 4. Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να σας πει όχι για να κάνει νάζια ενώ στην πραγματικότητα ήθελε σεξ; Προσωπικα δεν το εχω κανει, δηλαδη να πω οχι εννοωντας ναι η το αντιστροφο. Αν εχω αμφιβολλια την εκφραζω, αν χρειαζομαι χρονο τον ζηταω. Ειχα την καλη τυχη να μην παρερμηνευτω και να μην ερθω σε δυσκολη θεση. Αλλα και αν εχει συμβει σε καποιους, τι θελει να πεις? Ειναι απειροι οι παραγοντες που καποια γυναικα μπορει να εχει αμφιβολλια και τελικα να μπορεσει να ξεπερασει τους ενδοιασμους της. Δεν πειθεται με τη βια, αλλα με χρονο και κατανοηση των αναγκων και των επιθυμιων της, οπως ο οποισδηποτε ανθρωπος. Υπαρχει ενα χαος αναμεσα στην επικοινωνια που οδηγει σε αποσαφηνιση μιας καταστασης και στην ετσιθελικη ερμηνεια της διαθεσης του αλλου και την παρενοχληση του που μπορει να οδηγησει σε βιασμο. 5. Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει όχι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Παιζουμε με τις λεξεις. Ειτε αντρες ειτε γυναικες, εχουμε το αναφαιρετο δικαιωμα της αυτοδιαθεση του σωματος μας. Μπορουμε να ξεκινησουμε με την οποιαδηποτε διαθεση, και για τον οποιοδηποτε λογο αυτη να μετατραπει. Το ζητουμενο ειναι να υπαρχει συντονισμος διαθεσεων και να οδηγηση σε κατι που θελουν εξισου και οι δυο. Για να συμβει αυτο, η λεξεις κλειδια ειναι επικοινωνια και εμπιστοσυνη. Προυποθετει να θελεις να μαθεις τον αλλο,να τον καταλαβεις και κυριως να αντλησεις ηδονη η το οποιοδηποτε ευχαριστο συναισθημα απο την εκουσια συμμετοχη του σε ο,τιδηποτε κανετε. Αν απλως ψαχνεις για τρυπα να αδειασεις, υπαρχουν επαγγελματιες που σε γλυτωνουν απο τη χρονοβορα διαδικασια του να μαθεις καποια και να σε ενδιεφερει το πως νιωθει.[και το λεω με καθε καλη διαθεση]. 6. Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει ναι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Τι στάση κρατήσατε; Τι αποτελέσματα πιστεύετε πως θα υπήρχαν αν κάνατε κάτι άλλο; Πιστευω με τις απαντησεις στις ερωτησεις 4 και 5 εχω καλυψει και αυτη. Ο,τι σταση και να κρατησει ενας αντρας, αν παραβαινει αυτο που του ζητηθηκε ειναι απαραδεκτη. Μπορεις να θυμωσεις, ναι, μπορει να εξοργιστεις και να μην εισαι σε θεση να καταλαβεις το λογο που οδηγησε στην αλλαγη αυτη. Δεν σημαινει πως εχεις το δικαιωμα να επιβληθεις οταν σου λενε οχι. 7. Πιστεύετε πως οι άντρες πρέπει να βάζουν πάντα τις επιθυμίες των γυναικών πριν από τις δικές τους; Αν ναι γιατί; Δεν μιλαμε για μια οποιαδηποτε επιθυμια, του τυπου θελω καφε γαλλικο ενω εσυ νες, τι θα γινει, ολο το δικο σου θα γινεται, οι σχεσεις βασιζονται σε αμοιβαιες υποχωρησεις ακομη και συμβιβασμους. Αναφερομαστε σε στοιχειωδες ανθρωπινο δικαιωμα. Το σωμα μου [και κατ'επεκταση το σωμα του οποιουδηποτε ατομου] ειναι δικο μου και το οριζω οπως θελω εγω. Οταν λοιπον μιλαμε γι'αυτο το ζητημα, δεν τιθεται θεμα γυναικας η αντρα. Σεβομαστε αυτον η αυτη που εχουμε απεναντι μας σε οτι αφορα την αυτοδιαθεση του σωματος του. Αν δεν μας αρεσει, μπορουμε να προσπαθησουμε να πεισουμε για το αντιθετο, αλλα αν μας ξεκαθαριστει πως δεν θελουν, το δεχομαστε και το θεμα κλεινει. 8. Πιστεύετε πως οι γυναίκες είναι ικανές να ασκήσουν ψυχολογική βια; Ναι, οπως και ολοι ειμαστε ικανοι να το κανουμε, δεν ειναι γυναικειο κατεξοχην προνομιο. 9. Τι επίπεδα πίεσης είναι αποδεκτά στο οικογενιακό περιβάλλον; Να το κανουμε λιανα. Σε οτι αφορα το πως διαχειριζεται καποιος το σωμα του, κανενα επιπεδο πιεσης[καταπιεσης] δεν ειναι αποδεκτο, στο οποιοδηποτε περιβαλλον, και δεν ειναι αποδεκτο ουτε και απο τους νομους που θεσπιζουμε ως κοινωνια οταν ξεπερναει καποια ορια. 10. Έχει δικαίωμα ένας άντρας να πιέσει τη γυναίκα/γκόμενά του για σεξ; Αν ναι μέχρι πιό σημείο; Αν όχι, γιατί; Εξαρταται απο τα ορια της υπομονης που εχει η συντροφος. Υπαρχουν γυναικες που μπορει να το συζητησουν το πραγμα, υπαρχουν γυναικες που ειναι κατηγορηματικες και δεν ανεχονται πιεση κανενος ειδους, υπαρχουν ενδιαμεσες καταστασεις, υπαρχουν ακομη και αυτες που μπορει να πουν ναι μεσα στα πλαισια του βαζω αυτη τη φορα την αναγκη σου παραπανω απο τη δικη μου κι ας βαριεμαι. Το θεμα ειναι η οποιαδηποτε αντιδραση να ειναι με τη θεληση της. Και εφοσον αναφερεσαι στην περιπτωση σχεσης, γινεται ακομη πιο ξεκαθαρο το οτι το να σε απασχολει το πως νιωθει ο συντροφος σου και να σταματας την ποια πιεση εφοσον γινεσαι δυσαρεστος ειναι σημαντικο. 11. Πιστεύετε πως ο βιασμός έχει μόνο μια κλίμακα και είναι το ίδιο οδυνηρός για τη γυναίκα άσχετα με τον τρόπο που χρησιμοποιήται και/ή την σωματική φθορά που τον συνοδεύει; Αν ναι γιατί; Ο βιασμος, ανεξαρτητως απο τον τροπο και τις ιδιαιτερες συνθηκες που συνεβη, ειναι μια πραξη που στιγματιζει το θυμα. Ο βαθμος στον οποιο το θυμα φθειρεται, εξαρταται πρωτα απο ολα απο την προσωπικοτητα του. Κοινως, δεν εχουμε ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες αντοχες και τις ιδιες αντιδρασεις. Αυτο ειναι ακομη σημαντικοτερο οταν αναφερομαστε σε καταστασεις οριακες. Οταν καλουμαστε να ξεπερασουμε τα ορια μας, δεν μπορουμε με ασφαλεια να πουμε πως ακριβως αυτο θα συμβει, και τι ανθρωποι θα ειμαστε μετα απο τραυματικη εμπειρια. Εχω γνωρισει ανθρωπους που θαυμασα την υπομονη και τη δυναμη που εδειξαν σε αφορητες καταστασεις, και οταν τους ρωτησα για το πως τα καταφεραν, δεν ηξεραν και αυτοι απο που βγηκε η δυναμη τους. Μου ειπαν πως οταν ακουγαν για παρομοιες καταστασεις σκεφτοντουσαν πως αν γινοταν στους ιδιους μπορει να ηθελαν και να πεθαιναν, οταν ομως βρεθηκαν σε αυτο το οριακο σημειο ανακαλυψαν πτυχες του εαυτου τους που δεν γνωριζαν και σωθηκαν. Απο την αλλη, ξερω και ατομα που δυσκολιες κοινες και καθημερινες που προσπερναμε αρκετοι με ευκολια τους εχουν ριξει σε καταστασεις αδιεξοδες και τραγικες. Και υπαρχουν και οι μεσοι οδοι, που καποιοι εχουν τις καλες και τις κακες τους ημερες. Το να σε βιασουν ειναι φρικτο. Το να το κανουν για παραδειγμα 4 αντι για εναν, παρουσιαζει μεγαλυτερη βιαιοτητα. Το να σου βαλουν ενα πεος στο αιδιο σου ισως να φανταζει λιγοτερο αγριο απο το να το βαλουν στον πρωκτο σου. Το τι ατομο, ανθρωπινο ρακος η κουρελι θα εισαι μετα, το ξερεις μονο εσυ και η ψυχουλα σου, και δεν ειναι κατι που προβλεπεται. Και αν πραγματικα σε ενδιαφερει το θεμα, διαβασε μαρτυριες ανθρωπων που επεζησαν μετα απο βιασμο [δεν τους σκοτωσαν δηλαδη] οι οποιοι δυσκολευονται να μιλησουν για το θεμα σε ατομα που δεν περασαν κατι αναλογο, και εχουν δημιουργηθει και αρκετα γκρουπς υποστηριξης μεταξυ των. Χωρις να θελω να γινω μελο, καποια κοπελα, που υπεσθη αυτο που εσυ ελαφρα τη καρδια χαρακτηριζεις ως ηπιο βιασμο, ανεφερε μεταξυ αλλων, σε γυναικες που ειχαν επισης βιασθει, πως εκεινο που δεν μπορουσε για μεγαλο διαστημα να ξεπερασει ηταν η μυρωδια του βιαστη της. Και πως δεν μπορουσε να το εξηγησει, ουτε τον τρομο που της προκαλλουσε χωρις καποιο ερεθισμα που να της το θυμιζει στους δικους της. Μιλαμε για καταστασεις, που ολες απευχονται να ζησουν αλλοι ανθρωποι και που καλως δεν τις κατανοουν. Ηπιος βιασμος δεν υπαρχει, ειναι αδοκιμος ορος. Μπορει μια κατασταση να φανταζει αγριοτερη απο αλλη, αλλα το πως θα το παρει το θυμα, μονο αυτο μπορει να μας το πει. Για το πως ομως το θυμα θα το ξεπερασει, εχουμε ως κοινωνια μεριδιο ευθυνης κι εμεις. Και σιγουρα, οταν αντιμετωπιζουμε με αγνοια καποιες καταστασεις και ημιμαθεια και διαθεση σκανδαλωθηρικη, τοτε δυσχεραινουμε την επουλωση των πληγων. Και οχι, το γεγονος οτι υπαρχουν φαιδροι ανθρωποι που εκμεταλλευονται το νομο καταγγελοντας φανταστικους βιασμους, δεν θα πρεπει να μας κανει να γινομαστε καχυποπτοι απεναντι σε αυτους που πραγματικα υπεφεραν. Γι'αυτο προσοχη και σε αυτα που λεμε και σε αυτους που οριζουμε νομοθετες και δικαστες. Αυτα ειναι συλλογικη ευθυνη για μενα, για να μπω μεχρις ενος βαθμου στο πνευμα της Χριστινας. 12. Πιστεύετε πως ο βιασμός θα έπρεπε να αντιμετοπίζεται σαν φόνος; Και αν ναι γιατί; Ο βιασμος αποτελει δικη του κατηγορια. Μπορει να συνοδευεται και απο φονο, αλλα μιλαμε για συγκεκριμενο εγκλημα με συγκεκριμενη αντιμετωπιση. Εκεινο που θα ηθελα προσωπικα να δω, ειναι μεγαλυτερη προσοχη σε αυτους που το εχουν ξανακανει, και ως προς την ποινη, και ως προς τις εξοδους, και ως προς την αποφυλακιση τους, και ως προς τη νεα τους διευθυνση. 13. Πιστεύετε πως θα έπρεπε να αναγνωρίζονται ελαφρυντικά στους βιαστές; Το μονο ελαφρυντικο ειναι αν εχουν οι ιδιοι καποια διαταραχη. Αλλα προσοχη, οχι για να αφηνονται γρηγοροτερα ελευθεροι για να το ξανακανουν, αλλα για την αντιμετωπιση τους ακομη και ως αρρωστους, εφοσον ειναι, απο ψυχιατρους και το καταλληλο ιδρυμα. Και ναι, αν ειναι περιπτωση τοσο βαρια που κρινεται πως δεν ανταποκρινεται σε θεραπειες, να μενει και ισοβεια σε ψυχιατρειο. 14. Τι πιστεύετε πως αποζητά ο βιαστής με την πράξη του; Είναι πάντα το ίδιο; Εκεινο που παιρνει ενας βιαστης σε καθε περιπτωση ειναι ο ολοκληρωτικος ελεγχος απεναντι σε αυτον που τον χανει και η δυναμη που του παρεχει αυτη η πραξη. Καθε περιπτωση ειναι ιδιαιτερη και μπορει να κρυβει και αλλα επιμερους κινητρα και νοσηρες καταστασεις. Σε ολους ομως κοινος παρονομαστης ειναι η βια και η τονωση μεσω του ελεγχου που παιρνουν απο καποιον στα δικα τους χερια. Κλεινοντας αυτο το μακροσκελεστατο post, θα πω σχετικα με αυτο που θιγει η Χριστινα, αναφορικα με την ευθυνη της κοινωνιας, πως ως προς εναν βαθμο συμφωνω. Συλλογικα εχουμε ευθυνη απεναντι σε διαφορες καταστασεις με την αδιαφορια μας και με τους ελλειπεις τροπους που ειτε προλαμβανουμε ειτε προσπαθουμε να θεραπευσουμε εφοσον εχει συμβει το δυσαρεστο. Εξισωση θυτη και θυματος στο βιασμο ομως δεν γινεται, ακομη και αν ο βιαστης υπηρξε και ο ιδιος καποια στιγμη της ζωης του θυμα κακοποιησης, ακομη και αν ειναι ψυχικα αρρωστος. Αλλαζει η τουλαχιστον θα επρεπε να αλλαζει ο τροπος αντιμετωπισης του, αλλα αυτο δεν τον εξισωνει, δεν τον τοποθετει στο ιδιο επιπεδο με τον ανθρωπο που υπεφερε στα χερια του. Εκτος των διαταραγμενων περιπτωσεων, υπαρχουν σε μια παραλληλη διασταση ανθρωποι που μεγαλωνουν κατω απο τις χειροτερες συνθηκες, αλλα δεν ευχονται να υποφερουν μαζι τους και αλλοι, και κυριως δεν πραττουν ετσι ωστε να επιφερουν πονο στους συνανθρωπους τους. Επομενως προσοχη και στο σημειο που καποιος επικαλλειται την ερμη την κενωνια που δεν τον προσεξε προκειμενου για αλλη μια φορα να αποποιηθει τις δικες του ευθυνες. Ολοι ειμαστε αποτελεσμα των αλληλεπιδρασεων μας με το περιβαλλον μας, αλλα εφοσον εχουμε σωας στας φρενας, δεν απαρνουμαστε την προσωπικη κριση και επιλογη που εχουμε. p.s καποια edits εγιναν για λαθη που μου ξεφυγαν, σορρυ αν παρεξηγηθηκα απο αυτα.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Όσο για την πυρά και τον Powerfull, δεν έχω προσωπικά πρόβλημα...μήπως όμως να τον ρωτήσουμε πρώτα; Και γιατί τα θέλω του Powerfull να μπένουν πάνω από τα δικά μου; Ε;
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ... Πολύ καλό κείμενο, συμφωνώ 100% αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι τσάμπα κόπος...
blueviper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Και γιατί τα θέλω του Powerfull να μπένουν πάνω από τα δικά μου; Ε; Γιατί, εν αντιθέσει με σένα και μένα, ο Powerfull είναι άντρας...αρσενικό!
punky Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ξύπνησα με καλή διάθεση σήμερα. Ο λόγος είναι ότι γείωσα χθες το βράδυ ένα επαγγελματικό τραπέζωμα. Και θα μου τα πρήξουν σήμερα. Αλλά αισθάνομαι πάντα καλά όταν το κάνω. Γιατί όταν πρήζονται, εντυπωσιάζονται περισσότερο τα κορίτσια στο θέαμα και αισθάνομαι λιγότερο gay. Οπότε, θα κάνω μια προσπάθεια να πω μόνο ότι ο Powerfull έχει μπλέξει λίγο τις προτεραιότητες του και αυτά που είναι σημαντικά. Δεν το λέω με διάθεση να τον πειράξω. Αναρωτιέται γιατί τα θέλω μιας γυναίκας να μπαίνουν πάνω από τα δικά του. Τα θέλω μας, είναι τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις μας. Μπορεί να είμαι σα σαλταρισμένο γατί την άνοιξη και να μου έρχεται να τριφτώ στα έπιπλα από την Κ@βλ@ (δεν το έχω κάνει, σας πρόλαβα κακεντρεχείς), αλλά βρίσκω ικανοποιηση μόνο αν έχω καταφέρει την άλλη πλευρά να θέλει να μου τις ικανοποιήσει, ολόψυχα. Κι αυτό όχι γιατί είμαι ο καλός, υπομονετικός Βούδας που θέλει να τα έχει καλά με τα κορίτσια για κοσμική ισορροπία και καλό κάρμα. Αλλά γιατί είμαι ένας κωλοπαιδαράς που θέλει να νιώθει ότι την κατέκτησε. Άμα η άλλη είναι ντεμί σεζόν, ή συμμετέχει για να μη μου τη σπάσει απόψε που είμαι φουριόζος, πρώτος εγώ θα ξενερώσω. Επίσης, ευτυχώς για εμάς τις αδερφές, έχουμε πολύ υπερευαίσθητες κεραίες. Έτσι, σε αντίθεση με τον powerfull, όταν βγαίνουμε με μια γυναίκα δε χρειάζεται να έχουμε 6 ψυχολόγους μαζί για να μας εξηγήσουν αν το όχι είναι ναι, ή και το αντίστροφο. Τα θετικά είναι πάρα πολλά. Καταρχάς, μας βγαίνει φτηνότερα. Γιατί αν σκεφτείς μόνο ότι θες δυο ταξί και από δύο ποτά για τον κάθε ψυχολόγο, γάμα τα. Εμείς, το πολύ-πολύ να κεράσουμε τα δικά της. Έλα όμως που λόγω της υποβόσκουσας ομοφυλλοφυλίας μου, έλκομαι από γυναίκες που είναι "αντράκια" και ψωροπερήφανες σαν κι εμένα, και καταλήγουμε να πλακωνόμαστε ποιος θα κεράσει ποιον. Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο να λέει κανείς ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ναι και το όχι. Υπάρχει η γλώσσα του σώματος, υπάρχει το ίδιο το σώμα της, υπάρχει η περιρέουσα ατμόσφαιρα για να στα δείξει όλα αυτά. Πρέπει να είσαι πολύ γκάου μπίου για να μη μπορείς να καταλάβεις. Και να μην καταλάβεις πως ακόμη και αν όλα αυτά συνηγορούν στο ναι, κάτι άλλο μπορεί να την κάνει διστακτική. Η γυναίκα είναι λίγο πιο σύνθετος μηχανισμός από μας. Το θέμα είναι να μπορείς λίγο να τον καταλάβεις και να τον "κατακτήσεις". Είναι σαν να στέκεσαι μπροστά από το αυτοκίνητό σου που δεν παίρνει μπρος και να το κλωτσάς, γκρινιάζοντας ότι όταν το αγόρασες σου υποσχέθηκε να σε πηγαίνει στη δουλειά σου. Κι από την άλλη, να περάσεις τα χέρια σου από όλα τα κατάλληλα σημεία για να το κάνεις να δουλέψει για σένα. Πάω να κάνω ένα ντους τώρα. Ελπίζω να μη με πάρει μάτι κάνας γείτονας από το παράθυρο του μπάνιου, και κινδυνέψω κατεβαίνοντας στην πιλωτή.
Melissa_virus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Άντεξα και διάβασα μέχρι της σελίδα 6. Μετά από ότι κατάλαβα επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα. Δεν έχω και χρόνο οπότε… Χαίρομαι σαν γυναίκα του forum που ελάχιστοι συμφωνούν με τις απόψεις το powerfull. Επειδή κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν το πουλί τους, τα ρίχνουν στο προκλητικό ντύσιμο. Που όπως ανέφερε και κάποιος πριν, το προκλητικό ντύσιμο μπορεί να είναι απλά τα ξανθά μαλλιά, τα τακούνια, το κραγιόν και χίλια άλλα… Ανάλογα με το άρρωστο μυαλό του καθενός. Τώρα όσον αφορά την μαθήτρια, εφόσον τράβηξαν βίντεο, γιατί το έσβησαν? Μήπως γιατί την βίασαν όντως? Αν είχανε δίκιο οι μαθητές που κάνανε ότι κάνανε ας που πει κάποιος έστω και ένα λόγο για να σβήσουν το βίντεο. Μια και θα τους ξελάσπωνε με την μια. Επειδή δεν έχω χρόνο για tv δεν έχω παρακολουθήσει και απόλυτα το τι έγινε και αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε. Από όσο άκουσα την κοπέλα την βίασαν ο φίλος της και άλλοι τρεις. Το αν η κοπέλα κατέβηκε με τον φίλο της στην τουαλέτα για ευνόητους λόγους όσο λάθος και να είναι (δικαίωμα της κιόλας) δεν μπορείς να δικαιολογήσεις, ότι μαζί με τον φίλο της κουβαλήθηκαν και άλλα 3 άτομα να πάρουν και αυτά σειρά, και 2,3 θεατές να τραβάνε βίντεο! Και επειδή δηλαδή δεν υπάρχει φόνος, πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας επειδή ζει? Τι δηλαδή δεν συνέβη? Άμα είναι έτσι να αρχίζουμε να τα θεωρούμε όλα φυσιολογικά. Έλα μωρέ ηρωίνη πουλάει αυτός. Έλα μωρέ ένα αυτοκίνητο έκλεψε μόνο. Θα έγραφα και πολλά άλλα, αλλά θα γίνω κουραστική και δεν το θέλω.
arakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Παντως νομίζω οτι οι ιατροδικαστές είπαν οτι δεν υπάρχουν σημάδια βιασμού λόγο σωματικής βλάβης.Το βίντεο αν δεν υπάρχει μπορεί να το έσβησαν για να μήν χρησιμοποιηθεί εναντίον τους το θέμα ειίναι να βρεθεί αν ασκήθηκε ψυχολογική βια και εκβιασμός με σκοπό την συνεύρεση της με τους 8 (δεν ήταν) και με θεατές στην κοπέλα και όχι βουλγάρα όπως λένε πολλοί... Για μένα ο ψυχολογικός βιασμός με σκοπό την συναίνεση στην πράξη της κοπέλας ,αν υπήρξε, είναι πολύ πιο σοβαρός απο την πράξη και μόνο του βιασμού και δύσκολα βγαίνει άκρη.Οσο το αν είναι μόνο η σοβαρότητα του θέματος και προσ θεού είμαι τρελός που το λέω οι προσωπικές σας διαφωνίες φαίνεται.... αμα σταματήσει να γράφει ο powerfull να δω πόσοι θα συνεχίσεται Α και δεν είμαι 6 απλα έχω και ΑΛΛΑ πράγματα να κάνω απο το να διαβάζω και να γράφω στο insomnia και να κάνω προσωπικές διαινέξεις μέσο υπολογιστή γιατί στην πραγματική ζωή που με βλέπουν δεν .........
Kandinsky Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Το ότι κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να ξιφουλκεί τόσο πολύ για τα αυταπόδεικτα εάν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένες ακραίες απόψεις είναι αυτονόητο. Τί αποδεικνύεις μ' αυτό? Ότι εφόσον ο άλλος επιμένει να λέει τα δικά του περί βιασμού δεν πρέπει να του απαντά κανείς ή να δώσουμε τόπο στην οργή? Όχι φίλε μου, υπάρχουν 2-3 πράγματα και αξίες σ' αυτή τη ζωή που δε μπορεί να δίνεις τόπο στην οργή και να λειτουργείς ωχαδελφιστικά. Δεν υπάρχει προσωπική διαφωνία εδώ. Είναι θέμα αντίθεσης κοσμοθεωριών.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ώπα παλικάρια, το σπλιτ το κάναμε για να λέμε το κάθε πράμα στο τόπικ του. Το thread για την κοπελιά που βιάστηκε/δεν βιάστηκε/τι σκατά, είναι ακόμα ανοιχτό.
Powerfull Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν. 1) Δεν αναφέρθηκα ποτέ στη βια σαν δικαιολογημένη πράξη. Αναφέρθηκα στη βια σαν αναμενόμενο επακόλουθο. Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτά για κάποιο λόγο γίνονται και δεν έχει να κάνει με το ότι τρώμε μεταλλαγμένα και χαλάνε τα γονίδια. Όλοι καταδικάζουμε τη βια. Η διαφορά είναι πως εσείς καταδικάζετε αυτούς που την ασκούν, ενώ εγώ επεκτείνομαι στη κοινωνία που την δημιούργησε και αντικατοπτρίζει εμάς τους ίδιους και το ποιοί είμαστε και λέω πως η λύση πρέπει να βρεθεί εκεί. Βέβαια υπάρχουν ορισμένοι που το βρίσκουν σαν ευκαιρία για να αναφέρουν το πόσο τέλειοι είναι εκείνοι, όπως υπήρχαν και αρκετοί που πέρναν τηλέφωνο για να πούν τι καλοί πατεράδες που είναι στις σχετικές εκπομπές. Να σας πω και κάτι ακόμα. Έχετε σκεφτεί ποτέ πως βαρύτερες ποινές μπορεί να ωθήσουν τους δράστες να βεβαιώνονται πως τα θήματά τους δεν θα είναι σε θέση να καταγγείλουν τις πράξεις τους αντί σε παράληψη τους; 2) Ορισμένοι εδώ μέσα φαίνεται να έχουν πρόβλημα να διαχωρίσουν τις έννοιες <<πιέζω>> και <<βιάζω>>. Εγώ μπορεί να πιέσω μια κοπελα να κάνει σεξ μαζί μου. Στη τελική αν δεν της αρέσει ο τρόπος που λειτουργώ μπορεί πάντα να φύγει και να πάει να βλέπει τηλεόραση με τον punky. Ενώ ο φίλος της γκόμενας του punky αποπειράθηκε να την βιάσει. Εσείς όταν λέω πίεση τι φαντάζεστε ότι εννοώ, να την πιέσω στο τοίχο μέχρι να ενσωματοθεί στη ταπετσαρία; 3) Το ήπιος βιασμός ήταν ένας όρος που χρησιμοποίησα για να εξηγήσω μια προφανή κατάσταση. Το να με αρχίζετε στις μπαρούφες για το αν υπάρχει σαν όρος είναι τουλάχιστον αστείο, καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ. Αν θέλετε εσείς στη καθημερινότητά σας μην τον χρησιμοποιήτε. Εγώ δεν είμαι δικηγόρος να με ενδιαφέρει να μιλάω με απόλυτα νομικούς όρους. Αν θέλετε έναν καλήτερο όρο λοιπόν για να μην μου πρήζετε τα @ θα λέω από δω και πέρα <<βιασμός>> και <<άγριος βιασμός>>. Εκτός αν θέλετε να το κάνω τελείως αναλυτικά και να λέω <<βιασμός μετά φόνου, βιασμός με πρόκληση σωματικών βλαβών, βιασμός κατ'επανάληψη>> κτλ. και να την γαμήσουμε τελείως τη κουβέντα λες και είμαστε παιδιά του δημοτικού και δεν καταλαβαίνουμε τι λέμε. 4) Υπάρχει συμπεριφορά που είναι προκλητική για όλους. Πάλι κάνετε σαν να μην καταλαβαίνετε γιατί μηλάω, διαφωνία μόνο για τη διαφωνία. Το να γυρίσει μια γκόμενα και να πει σε 5 άτομα ότι την έχουν μικρή, είναι προκλητική συμπεριφορά. Το να γυρίσει μια γκόμενα σε στιλ Σαρον Στόουν και να ανοίγει τα πόδια της χωρίς εσώρουχο μπρωστά σε 5 άντρες είναι πάλι προκλητική συμπεριφορά. Το να είναι τύφλα σε μια παραλία και να γδύνεται μπρωστά σε καμιά 500ριά κόσμο είναι πάλι προκλητική συμπεριφορά. Αν και κατά τη γνώμη μου ο βιασμός είναι βιασμός, δεν μπορώ να κρίνω το ίδιο αυστηρά τη συγκεκριμένη περίπτωση με μια ταλαίπορη που μπήκε ένας στο σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι για να την βιάσει. Μπορεί να πιστεύετε πως πρέπει να απαλαγούμε από τέτειες νοοτροπίες, αλλά για την ώρα αυτοί είμαστε. Σε μια μελοντική τέλεια κοινωνία μπορεί οι γυναίκες να κυκλοφορούν γυμνές και να μην τρέχει τίποτα. Ή μπορεί αργότερα να βρούμε όλοι γκόμενους και να μην μας νιάζει. 5) Είπα ποτέ πως ο βιασμός είναι αποδεκτός; Είπα πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναμενόμενος. 6) Είπα εγώ ποτέ να εξισώσουμε τον βιαστή με το θύμα; Αυτό που είπα είναι ότι σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ περιπτώσεις το θύμα φέρει μερίδιο της ευθήνης εφόσον είναι ενήλικο και έχει πλήρη διανοητική οικανότητα. 7) Fireflies όταν κάνεις σεξουαλικό παιχνίδι μαζί μου, μπορείς εκ'των υστέρων να σχολιάσεις τις επιδόσεις μου, αν και πολύ αμφιβάλω αν είσαι η κατάλληλη για να μου κάνεις μαθήματα. Μέχρι τότε θα πρότεινα να περιοριστείς στη κουβέντα και να μην μου πετάς τέτειες ανόητες ατάκες. Δεν θα μηλήσω χειρότερα γιατί είσαι γυναίκα και είσαι εν μέρη δικαιολογημένη να το πέρνεις προσωπικά. 8 ) Ακόμα και η σωματική βία είναι κάτι το πολύ σχετικό. Παλιά ήμουν πολύ αυστηρός με άντρες που χτυπούσαν γυναίκες. Μέχρι που είδα ότι πολλές γυναίκες ήταν πρόθυμες να μένουν μαζί τους παρ'όλα αυτά. Εγώ δεν το κάνω, αλλά έχω σταματήσει να το κρίνω, και σίγουρα δεν θα πάρω προτοβουλία πάνω στο θέμα, εκτός αν γίνεται κάτι μπροστά μου και κρίνω ότι ξεφεύγει από τα όρια (ναι, πάλι υπάρχουν όρια που πρέπει να περαστούν, ειδικά όταν μηλάμε για ζευγάρια). Πάλι μπαίνουμε στο θέμα της ελευθερίας των επιλογών. Kattist Δεν σου αρέσει να σε πιέζουν, λογικό, όμως αυτό έχει μεγάλη απόσταση από το να αισθάνεσαι βιασμένη. Μόνη σου είπες πως στο παρελθόν έχεις υποχωρήσει για να ευχαριστήσεις τον άλλο. Το θεώρησες βιασμό; Εδώ δεν συζητάμε αν υπάρχουν ΑΠΟΔΕΚΤΑ επίπεδα βιασμού, συζητάμε αν υπάρχουν επίπεδα βιασμού σκέτο. Δολοφονία της ψυχής και του σώματος του άλλου; Μήπως το τραβάμε πολύ; Αν ήταν έτσι στις φυλακές θα πεθαίναν όλοι, ή μήπως εμείς οι άντρες δεν καταλαβαίνουμε από τέτεια αλλά εσείς οι γυναίκες πεθαίνετε; AGPR το θέμα των δωδεκάχρονων το αναφέρω από το προηγούμενο topic και έχει να κάνει με το πόσο <<περίεργο>> είναι το να συμβαίνουν τέτεια πράγματα στα σχολεία. Όχι δεν κυκλοφορούν στον προσωπικό μου χόρο ημίγυνμες συνήθως και όσες το κάνουν σύντομα βρίσκονται κατά κανόνα εντελώς γυμνές σ'αυτόν. Ναι, μια γυναίκα μπορεί να λέει όχι και παρ'όλα αυτά να έχει εθελούσια συνεύρεση. Όπως μπορεί επίσης να μην έχει ξεκαθαρίσει το τι θέλει και να έχει τέλος πάντων μια συνεύρεση, χωρίς ούτε τη τέλεια οικανοποίηση ούτε ψυχολογικά τραύματα από τη διαδικασία. Ο κίνδυνος είναι αυτός της Αθελούσιας συνεύρεσης, αλλιώς δεν θα ήταν κίνδυνος. Προφανώς ούτε κι εγώ θέλω να πέσω από τη μηχανή ωστόσο μπορεί να συμβεί αν οδηγώ επικύνδηνα. Όχι, αυτός είναι ο ορισμός των 2 περιπτώσεων που ανέφερα ποιό πάνω. BIAP 1) Πιστεύω ακράδαντα ότι κάνεις λάθος. 2) έχω απαντήσει στο 4 ποιό πάνω 3) Ναι, και κάποιοι βιάζουν και πάπιες, πιστεύω όμως ότι θύματα βιασμού πέφτουν κυρίως γυναίκες (και κατσίκες) 4) Εγώ είπα 2 ξεχωριστά πράγματα, δεν είπα δια βίας πείσιμο. Πολλές φορές είναι απλά αναποφάσιστη και πίθεται από την (μη βίαιη, μην μου πρήξετε πάλι τα παπάρια) αποφασιστηκότητα του άλλο. Όμως με συγχωρείς, πιστεύω πως η γυναίκα που την βιάζει ο άντρας της (που στη τελική για χψ λόγους η ίδια διάλεξε) και η γυναίκα που τη βιάζουν 2 τύποι σε μια γωνία ανοίκουν σε ξεχωριστές κατηγορίες 5) Το σεξ (ακόμη και αν είναι μόνο σεξ) με μια γυναίκα δεν είναι το ίδιο με το να πληρώσεις μια πουτάνα σε ένα στενό. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν one night stand (κατά κανόνα κοστίζουν ακριβότερα από μια πουτάνα). 6) Δια της σωματικής βίας όχι. Δια της ψυχολογικής βίας, κακήν κακώς όλα παίζουν, και ψυχολογική βία μπορούν να ασκήσουν και τα 2 φύλα. Το αν αυτό υποδηλώνει μια παθολογική σχέση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όπως είπα και ποιό πάνω, αν κάποιας δεν της αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ο φίλος της, ας βρει άλλον. Η <<ψυχολογική βία>> δεν είναι αιτία να καταδικάσω κάποιον. Τα παλιά χρόνια θεωρούσα κάποιον κακό αν ασκούσε ψυχολογική βία στη κοπέλα του. Τώρα πια δεν το πιστεύω. Οι (ενήλικες) γυναίκες δεν χρειάζονται προστασία περισσότερο απ'ότι χρειαζόμαστε εμείς από αυτές. Πρέπει να είναι αρκετά ώριμες να διαλέγουν σωστούς συντρόφους όπως το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς.. 7) Μπράβω. Δεν είπα το αντίθετο. Πρέπει να έχω διευκρινίσει ίσα με 12 φορές μέχρι τώρα ότι <<πιέζω>> δεν εννοώ <<γαμάω στο ξύλο>>. Όταν μια γυναίκα κάνει σαφές ότι είναι πραγματικά αντίθετη στο να κάνει σεξ (το <<όχι μωρέ είμαι κουρασμέν>> δεν καλύπτει απαραίτητα), τελειώνει το θέμα εκεί. 8 ) Άρα αποδέχεσαι πως το <<ψυχολογικό>> κομμάτι βιας δεν λέει και πάρα πολά. Είμαι σωματικά περίπου 3 φορές δυνατότερος από μια γυναίκα, και σίγουρα δεν έχει ελπίδα να υπερασπιστεί τον εαυτό της από μένα. Το να δείρω μια γυναίκα είναι το ίδιο άδικο με το να δείρω ένα παιδί. Όμως το να υσχηριστεί κάποιος ότι είμαι ένοχος γιατί <<το πλήγωσα ψυχολογικά το κακόμοιρο το κορίτσι>> έχει πολύ λιγότερη βαρήτητα. Και εμένα με έχουν πληγώσει γυναίκες και δεν βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. 9) Κάνεις λάθος, πολλά θέματα του αστικού δικαίου παραβλέπουν αδικήματα μέσα στην οικογένεια. Η λέξη κλειδί επίσης είναι <<όταν περνάει κάποια όρια>>. Μέσα σ'αυτά τα όρια ο νόμος θεωρεί ότι το όλο θέμα επαφίεται στην οριμότητα των μελών της. 10) Η λέξη κλειδί εδώ είναι <<γίνεσαι δυσάρεστος>>. Τόσο εγώ όσο και φίλοι μου έχουμε στο παρελθόν πιέσει γυναίκες χωρίς να γίνουμε δυσάρεστοι σε αυτές. 11) Εντάξυ, κι εγώ μπορώ να πάρω πολύ άσχημα την απόριψη και να πάω να αυτοκτονήσω. Και είναι πολλοί εκείνοι που το έχουν κάνει. Να κλείνουμε μέσα λοιπόν και τις γκόμενες που ρίχνουν χιλόπιττες. Δεν είναι το ίδιο, το φέρνω όμως σαν ακραίο παράδειγμα για να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο μέσο όρο και το άκρο. Δεν πιστεύω πως ο μέσος όρος των γυναικών καταστρέφεται από τη διαδικασία. Τώρα βέβαια αυτή είναι προσωπική μου άποψη. Πάντως ο νόμος συμφωνεί μαζί μου. 12) οκ 13) Ακόμα και στο φόνο αναγνωρίζονται ελαφρυντικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια επιμονή εδώ. 14) Περίεργο, θα ορκιζόμουν πως ο τύπος που πηδάει τη γκόμενα που δεν του κάθησε θα την πήδαγε ούτως η άλλος. Δεν υπάρχει εξίσωση, αφού είναι ποινικό αδίκημα, αλλά υπάρχει και αυτό που λέγανε οι μαμάδες <<μαμά ο Γιώργος με χτύπησε! - Κι εσύ γιατί τον πειράζεις;>>. KWSN_Men Γιατί ο Powerfull δεν είναι ανυπεράσπιστη κοπέλα και αν κάποιος έξυπνος προσπαθήσει να μου επιβάλει τα θέλω του στον πραγματικό κόσμο και όχι στο νετ, το ποιό πιθανό είναι να βρεθεί πουθενά με κανένα μεγάλο αντικείμενο να εξέχει από τα οπίσθιά του. Είναι ο ίδιος λόγος που οι βιασμοί αντρών δεν είναι θέμα συζήτησης, βλέπεις είναι πολύ ποιό δύσκολο να γίνουν απ'ότι είναι όταν το θύμα είναι ένα 14χρονο κορίτσι (και εν μέρη και όταν είναι μια ενήλικη γυναίκα). Μια ΕΝΗΛΙΚΗ γυναίκα που πάει στο σπίτι κάποιου που μόλις έχει γνωρίσει είναι αφελής/χαζή/βλαμμένη. Μάλιστα. Συγνώμη, αλλά εγώ πιστεύω πως ποιό πιθανό είναι να έχει πάει για να πηδηχτεί. Τώρα αν εσυ πιστεύεις πως το ποιό πιθανό είναι όλες οι γυναίκες που κάνουν one night stand να είναι ηλίθιες και να πήγαν σπίτι ενός αγνώστου πιστεύοντας πως θα παίξουν scramble, πάω πάσσο, είναι η γνώμη σου. Η γυναίκα που κυκλοφορεί ημίγυμνη έχει ποιό πολλές πιθανότητες να βιαστεί, γιατί προκαλεί. Και όσο είμαστε ακόμα άνθρωποι και όχι ρομπότ για να έχουμε 100% προβλέψημες αντιδράσεις, καλά θα κάνει να είναι ντυμένη στα σωστά μέρη. Το αν αυτό είναι σωστό ή λάθος το λέει ο νόμος, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Punky εμένα δεν με ενδιαφέρει αν την κατέκτησα για να τη ρίξω στο κρεβάτι, μπορώ πάντα να την κατακτήσω μετά αν αυτό πραγματικά θέλω να κάνω. Μπορεί να θέλω μόνο το πρώτο και να μην με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Το πως πηδάς εσύ είναι πρόβλημά σου και του γκόμενού σου (αν παίζει αυτός το αντίθετο φύλο). Και το πως πηδάω εγώ είναι δικό μου. Melissa_virus έχεις δει πολλές κλοπές αυτοκινήτων να συζητούνται στη τηλεόραση επί εβδομάδες; Και μπορώ μια χαρά να δικαιολογήσω μαζί με τον φίλο της να ήρθαν άλλα 3 άτομα, ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις, δεν συνεπάγεται απαραίτητα βιασμό (δεν ξέρω τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση). Υπάρχουν γυναίκες που είναι πρόθυμες, ή τελικά πείθονται να συμετάσχουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά αν έχουν κάποια οικιότητα με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Blueviper Το επίπεδό σου είναι το επίπεδο μιας σιδερόβεργας γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις διάλογο τόση ώρα και λές μόνο βλακίες. Και ο ποιό ανόητος ξέρει πως είναι πολύ ευκολότερο να θήξεις το συνομηλιτή σου (τουλάχιστον όταν σε χωρίζουν 10 χιλιόμετρα καλώδιο) από το να δώσεις απαντήσεις στα επιχειρήματά του. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Μόνο η ψευδαίσθηση της ξεκάθαρης απάντησης που καλλιεργούμε οι ίδιοι (ορισμένοι). Κάθε μέρα μας ρωτάνε τα ίδια ερωτήματα και απαντάμε, δεν απαντάμε μια φορά για όλη μας τη ζωή. Μπορεί κάποια μέρα να απαντήσουμε διαφορετικά γιατί κάτι άλλαξε είτε έξω είτε μέσα μας. Γι αυτό είναι σημαντικό να δούμε πως σκέφτονται οι άλλοι. Και ο μαύρος σκλάβος δεν έμενε γιατί αισθανόταν ανασφάλεια, έμενε γιατί αν προσπαθούσε να φύγει στην καλήτερη θα τον κρεμάγανε. Μια γυναίκα μπορεί πάντα να διαλέξει έναν άλλο σύντροφο. Punky εμένα δεν με ενδιαφέρει αν την κατέκτησα για να τη ρίξω στο κρεβάτι, μπορώ πάντα να την κατακτήσω μετά αν αυτό πραγματικά θέλω να κάνω. Μπορεί να θέλω μόνο το πρώτο και να μην με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Το πως πηδάς εσύ είναι πρόβλημά σου και του γκόμενού σου (αν παίζει αυτός το αντίθετο φύλο). Και το πως πηδάω εγώ είναι δικό μου.Και για σένα υσχήουν τα ίδια με τον blue από πάνω. Επιλεκτική μνήμη. Επιλεκτική ανάγνωση. Είσαι βλάκας, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, κουράστηκα να σου ρίχνω μπηχτές. Σ'αφήνω να κάνεις κανένα cyber μπας και συνέλθεις. Kandinsky δες punky MTG same as above.
blueviper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μπα...σκατά! Δεν υπάρχει σωτηρία. Τόσες μαζεμένες κουταμάρες είχα κανένα μήνα να διαβάσω. Αυτή τη φορά αμφιβάλλω αν θα κάτσω να σπαταλήσω έστω και μισό λεπτό για να ανταπαντήσω στις εμμονές κάποιου σκληρού αρσενικού. Η φύση του είναι αρκετή τιμωρία από μόνη της.
Powerfull Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Είπαμε ρε blueviper, άσε να με σώσει κανένας άλλος και τράβα σε καμιά συζήτηση με υψηλότερο επιπέδου κόσμο.
blueviper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Να σε σώσω?! Και δεν πάω να πάρω τη θέση του Σίσυφου καλύτερα! Ποιο εύκολο έργο είχε.
the_end Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 κατάντησε βαρετό. αλλά μου τη δίνει που βρήκες πάτημα απο κάποια άλλα post κι άρχισες να γυρίζεις ορισμένα πράγματα(την προσέγγιση κυρίως, όχι τον πυρήνα πάντως) αλλά θα σου αναγνωρίσω κάτι. ούτε ο blueviper δεν έχει γράψει τόσο μεγάλο post(κι ελπίζω αν το κάνει, να μην έχει σχέση με μια απάντηση σε σένα).
Powerfull Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν έχω γυρίσει τίποτα από το πρώτο μου post μέχρι τώρα. Αυτό που γυρίζει είναι το μυαλό σας που είναι τόσο απασχολημένο να προβάλει πόσο καλοί είστε οι ίδιοι και πόσο κακοί είναι όλοι οι υπόλοιποι που δεν ασχολήστε καν με το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.