Προς το περιεχόμενο

Σεξ, βία κι εξουσία -Split από thread βιασμού-

Powerfull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Powerfull: έχεις σκεφτεί ότι διαβάζουν και γυναίκες το θέμα?

Καλύτερα : Θα γουστάρουν και θα φαντασιώνονται ακόμη περισσότερο όπως το έκαναν αυτές που έστελναν γράμματα αγάπης στον Κυριάκο το αστέρι μας.

Όσο για το "ήπιος βιασμός" και "δεν έπαθε και τίποτα εκτός από αυτό", θα περίμενα να μάθω τι κατά τη γνώμη σου θα ήταν το χειρότερο ή τι ακριβώς είναι ο ήπιος βιασμός. Δυστυχώς ακόμα και μετά από καμιά δεκαριά απαντήσεις σου, έμεινα με την απορία.

"Ήπιος" ειναι ο "μη βαρύς". "Βαρύς" είναι το να σε βιάσουν πχ 100-150 άτομα, κάτι σαν bukkake δλδ. Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, μόνο 4 είναι κατά πολύ προτιμότερο και εκεί θα πρέπει να δοθεί βάση : Πρέπει να μάθουμε στα κοριτσάκια ότι μέχρι 10-15 άτομα είναι οκ και αν δεν το απολαμβάνουν είναι εγωιστικά και κομπλεξικά πορνίδια που δεν παραδέχονται τη φύση τους. Γι' αυτό φωνάζουμε κι άλλους τόσους για να τους δείξουμε πόσα απίδια (ή μήπως αρκίδια?).......

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ punky και kandinsky! :)

Κάτι τέτοιο είχα υποψιαστεί, αλλά, ξέρετε, καταγοητευμένη από τις αναλύσεις του πάουερφουλ, περίμενα να ακούσω την επεξήγηση από τον ίδιο..

Δημοσ.
A στα διάλα ρε antreaslamogio, μας τάβλωσες μεσημεριάτικα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, εγώ είμαι αυτός που κοιμάται γυμνός.

Κάτι που το πλήρωσα ακριβά μιας και το γνώριζαν οι δύο κολλητές της που έβλεπαν μαζί Fame Story στο σαλόνι.

Ειλικρινά σας εύχομαι να μη βρεθείτε ποτέ στη δύσκολη θέση να παλεύετε με τρεις γυναίκες στο κρεβάτι. Ούτε στον εχθρό μου.

Και τέλος πάντων, μπορεί οι υπόλοιποι να έχουμε καναρίνι, αλλά κάποιος άλλος λογικά πρέπει να έχει γύπα.

Λόγω μεγέθους και λόγω του ότι έλκεται από ανήμπορα κουφάρια.

καταρχήν,είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι είσαι ο πρώτος που βρήκε τι σημαίνει το λαμ,δίπλα στο όνομά μου!

χαίρομαι σας τάβλωσα όλους,γιατί ετσί θα μπορέσετε και εσείς,να γίνετε επιτέλους άντρες,βιάζοντας 2-3 πορνίδια!

Για την αποκατάσταση της αληθειας,μην κοιμασαι γυμνος,ειδικα αν μένεις κοντά στον φιλτατο ΑΝΤΡΑ με τις προχωρημένες απόψεις , γιατί δε σε βλέπω καλά...

ΥΓ:επειδή το καναρίνι μου προσπαθεί καιρό να βιασθεί από 3 γυναίκες (συγγνώμη νώντα για την ανωμαλία μου),όταν τελειώσουν το βιασμό σου,μπορούν να περάσουν κ από δω???

ΥΓ2:βιασμός ισχύει μόνο όταν η γυναίκα έχει μαγνητοσκοπήσει σε κάσετα που ΔΕΝ σβήνεται, ότι πριν βγει έξω είχε καλύψει ΚΑΘΕ σημείο της σάρκας της,ενώ κατά τη διάρκεια,περνάει ΜΟΝΟ από λεωφόρους,συνοδευόμενη από 2 ντουλάπες , ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ κανέναν,και δεν κουνιέται ελκυστικά...

ΑΝ κατι από όλα τα παραπάνω δεν ισχύει,τότε,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!

Δημοσ.
Γι' αυτό φωνάζουμε κι άλλους τόσους για να τους δείξουμε πόσα απίδια (ή μήπως αρκίδια?).......

φυσικα αυτο παει επειδη ειναι βουλγαρα ε? με κανες και ελιωσα ρε Kandi, να σαι καλα...

Δημοσ.

Πάντως ο powerfull , μεταξύ των άλλων φαλλοκρατικών, θίγει και μια αλήθεια: Το τι θα θέλαμε να συμβαίνει, δεν συμβαδίζει με την κοινωνική πραγματικότητα.

Ενώ θα θέλαμε ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού να κάθετε στην θυρα του ΠΑΟΚ(και τούμπαλιν), ξέρουμε οτι θα φύγει απο εκεί στην καλύτερη με έναν "ήπιο" βιασμό (στην χειρότερη δεν θα φύγει).

Νομίζω οτι στο ποινικό δίκαιο η προκλητική συμπεριφορά του θύματος αναγνωρίζεται ως ελαφρυντικό.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δικαιολογείται ο βιασμός ή οτι ο βιαστής δεν θέλει ενα γερό χέρι ξύλο και 3 μέρες διακοπές σε κελί με Σ.Ε.Λ.Π.Α.* μαύρους.

Είχα παρακολουθήσει ενα ντοκυμαντέρ του BBC, για μια μελέτη που έγινε στην ενδυματολογική συμπεριφορά της γυναίκας για ένα μήνα. Όσο πλησίαζαν στις γόνιμες μερες , έδειχναν περισσότερο σάρκα. Οι επιστήμονες λένε οτι είναι κατάλοιπο απο τις εποχές που υπήρχαν τα ρόπαλα αντι για τους σύμβουλους γάμου.

Σε ένα άλλο ντοκυμαντερ με πρωταγωνιστές ένα είδος πρωτευόντων, το θυληκό στήνεται μπροστά στον αρχηγό της ομάδας. Ο τελευταίος, ώς άλλος punky, την έχει συνδέσει με Τρίκαλα και παίζει με μια που του κάνει την δύσκολη. Ένα άλλο αρσενικό παραδίπλα, για να μην πάει χαμένο το στήσιμο αποφασίζει να κάνει ντου. Το θυληκό που ΝΑΙ ΜΕΝ είχει στήθει, αλλά για τα μάτια του αρχηγού μόνο, πλακώνει στις σφαλιάρες τον επίδοξο βιαστή.

Αν κάνω κόρη, θα την μάθω πολεμικές τέχνες.

Μετά ας φοράει ότι θέλει, αρκεί να έχει χώρο για μερικά αστεράκια ninja :)

*Σ.Ε.Λ.Π.Α = Σεξουαλικά επικίνδυνοι λογω παρατεταμένης αγαμίας.

Δημοσ.
Ευχαριστώ punky και kandinsky! :)

Παρακαλώ.

Ξέρω ότι σε γοήτευσε η ευγένεια και η ευασθησία μου, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι με μας γιατί έχω ήδη γκόμενο.

καταρχήν,είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι είσαι ο πρώτος που βρήκε τι σημαίνει το λαμ,δίπλα στο όνομά μου!

Πλάκα κάνεις;

Εγώ τόσο καιρό πάλευα να βρω τι σημαίνει το antreas μπροστά από το lamogio. Μέχρι που μου εξήγησε ο Kandinsky με pm, ότι είναι επειδή έτσι σε βάφτισαν.

ΥΓ:επειδή το καναρίνι μου προσπαθεί καιρό να βιασθεί από 3 γυναίκες (συγγνώμη νώντα για την ανωμαλία μου),όταν τελειώσουν το βιασμό σου,μπορούν να περάσουν κ από δω???

Αντρέα ζω ένα δράμα. Έχω γίνει ένα σκεύος ηδονής. Και φοβάμαι ότι δεν έχουν σκοπό να με αφήσουν ήσυχο. Με βρήκαν ευαίσθητο και με εκμεταλεύονται.

βιασμός ισχύει μόνο όταν η γυναίκα έχει μαγνητοσκοπήσει σε κάσετα που ΔΕΝ σβήνεται, ότι πριν βγει έξω είχε καλύψει ΚΑΘΕ σημείο της σάρκας της,ενώ κατά τη διάρκεια,περνάει ΜΟΝΟ από λεωφόρους,συνοδευόμενη από 2 ντουλάπες , ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ κανέναν,και δεν κουνιέται ελκυστικά...

ΑΝ κατι από όλα τα παραπάνω δεν ισχύει,τότε,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!

Και ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ andrew, και δεν αναπνέει.

Δημοσ.
Νομίζω οτι στο ποινικό δίκαιο η προκλητική συμπεριφορά του θύματος αναγνωρίζεται ως ελαφρυντικό.

το προκλητικο ομως, ειναι σχετικο. αυτο που θεωρω εγω προκλητικο, εσυ δεν το θεωρεις και τουμπαλιν.

επισης, μπορει οντως καποια να ειναι προκλητικη με το ντυσιμο της, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σου λεει "ελα γαμησε με". απο την αλλη κραταω και μια πισινη(η τον πισινο του punky),για το προκλητικο ντυσιμο. απο την αποψη, οκ ντυσου οπως θες, αλλα προσεχε γιατι οπως αποδεικνυεται, κυκλοφορουν παραπανω ανωμαλοι απ οσους νομιζουμε.

υγ: να θυμισω και το εξης, συμφωνα παντα με την βαρβατολογικη: αυτους που πηδαει πολλες ειναι γαμιας, αυτη που πηδιεται με πολλους ειναι πουτανα.

Δημοσ.
Powerfull: έχεις σκεφτεί ότι διαβάζουν και γυναίκες το θέμα?

Μπααα δεν το νοιαζει...

Αφου ηταν ηπιος βιασμος....

Ο βιασμος παραμενει βιασμος... δεν υπαρχει ηπιος και μη.... το να βιαζουν το σωμα σου, μαζι με την ελευθερια σου, την ψυχολογια σου, γενικα να σε βιαζουν σαν αθρωπο δεν ειναι καθολου ωραιο ουτε εκεινη την στιγμη ουτε μετα.

Ειναι αδικο να κρινουμε αν ηταν ηπιο, ή μη... απο την στιγμη που βιαστηκε σαν ανρθωπος και αυτο καλως η κακως σου μενει... οποιος δεν το εχει βιωσει δεν μπορει να καταλαβει.

Δεν νομιζω να αρεσε ουτε σε αντρα να βιαστει... σας αρεσε (οσοι το εχουν δει) η σκηνη στο Pulp Fiction που βιαζετε ο μαυρος απο τον ψυχανωμαλο λευκο... θα σας αρεσε? Δεν νομιζω....

Το οτι η νεολαια εχει ξεφυγει και τα εχει βγαλει ολα εξω, ναι συμφωνω εχουμε χασει το μετρο, την αισθηση του ωραιου... Αυτο δεν παει να πει οτι ειναι αξιες βιασμου οι κοπελες....

Δημοσ.

Ωραία, έχουμε τον πάνκη να μας ***λώνει, έχουμε την καττίστ να πετάει σπόηλερ, έχουμε τον μπαντίτο να μας λέει για τις κτηνοβατικές του φαντασιώσεις... Το σκίσαμε.

Δημοσ.
Ωραία, έχουμε τον πάνκη να μας ***λώνει, έχουμε την καττίστ να πετάει σπόηλερ, έχουμε τον μπαντίτο να μας λέει για τις κτηνοβατικές του φαντασιώσεις... Το σκίσαμε.

να'σαι καλα....

αργησε να δημοσιευτει το reply μου...

Δημοσ.

Εγώ φταίω που σου 'φτιαξα και το quote. Άκαρδη υπερβόρεια.

Λοιπόν, λέω να το κάνω split γιατί έχει ξεφύγει. Σε λίγο.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Νομίζω οτι στο ποινικό δίκαιο η προκλητική συμπεριφορά του θύματος αναγνωρίζεται ως ελαφρυντικό.

[...]

Τουλάχιστον στο ελληνικό ποινικό δίκαιο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αμφιβάλλω σφόδρα για το αν ισχύει στα αλλοδαπά δίκαια. Άλλωστε ο όρος "προκλητική συμπεριφορά" ή "προκλητική ενδυμασία" είναι πολύ γενικόλογος και καθόλου αυστηρά νομικά προσδιορισμένος - κάτι που απαιτείται στο ποινικό δίκαιο.

Η ταπεινή μου συνεισφορά στο βαρβατίλα-topic της χρονιάς (έπεται το άλλο ωραίο topic όπου μέλος του forum δήλωνε ευθαρσώς και ανερυθριάστως ότι λίγο ξύλο στις γυναίκες δεν κάνει κακό, στρώνουν).

Δημοσ.
Η ταπεινή μου συνεισφορά στο βαρβατίλα-topic της χρονιάς (έπεται το άλλο ωραίο topic όπου μέλος του forum δήλωνε ευθαρσώς και ανερυθριάστως ότι λίγο ξύλο στις γυναίκες δεν κάνει κακό, στρώνουν).

ποιο ειναι το αλλο ρε σκυλε? δεν το θυμαμαι!

Δημοσ.
Τουλάχιστον στο ελληνικό ποινικό δίκαιο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αμφιβάλλω σφόδρα για το αν ισχύει στα αλλοδαπά δίκαια. Άλλωστε ο όρος "προκλητική συμπεριφορά" ή "προκλητική ενδυμασία" είναι πολύ γενικόλογος και καθόλου αυστηρά νομικά προσδιορισμένος - κάτι που απαιτείται στο ποινικό δίκαιο.

My bad then.

(εκείνη την τύπισσα που σκότωσε εναν ιερέα που της είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη είχα στο μυαλό μου, νομίζοντας οτι της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...