Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 My bad then.(εκείνη την τύπισσα που σκότωσε εναν ιερέα που της είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη είχα στο μυαλό μου, νομίζοντας οτι της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά). Α, μάλιστα. Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι το "δικαιολογημένη αγανάκτιση από προηγούμενη άδικη ή βάναυση συμπεριφορά του θύματος". Αυτό ναι, είναι ελαφρυντικό. Κάτσε να το δω. Ο ακριβής ορισμός είναι : "Ελαφρυντικές περιστάσεις θεωρούνται ιδίως: ... γ) το ότι στην πράξη του ωθήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του παθόντος ή παρασύρθηκε από οργή ή βίαια θλίψη που του προκάλεσε άδικη εναντίον του πράξη." (άρθρο 84 παρ. 2 εδ. γ του Ποινικού Κώδικα) Αλλά στο συγκεκριμένο άρθρο δεν ταιριάζει, φυσικά, η "προκλητική" ενδυμασία ή συμπεριφορά, όπως νοείται παραπάνω από γεμάτα ιερή ανδρική αγανάκτηση για τα ξέκ*λα μέλη του forum. Αν ήταν έτσι, όλοι οι βιαστές θα την είχαν σκαπουλάρει με ελαφρυντικά.
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Φίλος γνώρισε πρόσφατα μια κοπέλα και άρχισαν να βγαίνουν. Η κοπέλα είναι 24 χρονών. Σε ένα από τα ραντεβού, καθώς υπάρχει αμοιβαία έλξη, προφανώς έλαβαν χώρα διάφορα περιφερειακά του σεξ. Όμως η κοπέλα σταμάτησε και δεν άφησε να υπάρξει συνέχεια. Ο μαλάκας ο φίλος μου δεν την άρχισε στα μπουνίδια να την βάλει κάτω σαν άντρας. Αντ' αυτού προφανώς πήγε σπίτι κι έκανε ένα μπάνιο χωρίς να ανάψει θερμοσίφωνα. Κάνα-δυο μέρες μετά, η κοπέλα του αποκάλυψε ότι στα 18 της, είχε μία σχέση. Και μια μέρα με την εν λόγω σχέση, φτάσαν σε σημείο να ολοκληρώσουν. Αλλά εκείνη τελικά δεν ήθελε. Ξέρω γω. Προφανώς δείλιασε ή δεν ξέρω τι μπορεί να αισθάνεται μια κοπέλα η οποία είναι παρθένα. Μπορεί να μην υπήρχαν οι συνθήκες τη δεδομένη στιγμή που εκείνη χρειαζόταν ή είχε φανταστεί, για να προχωρήσει. Ο τύπος (η σχέση της!) άρχισε να τη χτυπάει για να την πείσει. Ευτυχώς γλίτωσε τον βιασμό γιατί την ακούσε η αδερφή της, που φώναζε. 6 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να κάνει έρωτα. Έχει την επιθυμία, το έχει προσπαθήσει, αλλά έχει κλειδώσει. Και δεν έχει βρεθεί ένας πραγματικός άντρας να την σπάσει στο ξύλο, την ώρα που αυτή τον επιλέγει και τον εμπιστεύεται για να κάνουν έρωτα, αλλά το παλιό τραύμα δεν την αφήνει.
geovard Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Geovard: Όταν δηλαδή στην Κρήτη είχαν βιάσει μια γιαγιά στο πλαίσιο βεντέτας, οι βιαστές είχαν ψυχολογικά προβλήματα και απορρίψεις ή απλά ήταν πράξη μίσους; Πρόσεξε ότι γράφω κατά κανόνα οπότε υπάρχουν καί οί εξαιρέσεις.Την έχω ακουστά τη περίπτωση αλλά δεν ήταν ο σκοπός τους η σεξουαλική ικανοποίηση αλλά το προμελετημένο έγκλημα γιατί είχαν αγεφύρωτες διαφορές οί οικογένειες.Γι αυτό τα παληκάρια είναι μέσα τώρα ισόβια,καί κοιτάζουν έξω.:roll: Φοβούμαι ότι με αυτό το συμβάν στο μέλλον θα υπάρξουν καί άλλοι σκοτωμοί,έχουν γίνει ήδη μερικοί.Μιλάς γιά το περιστατικό στα Χανιά(Νομό)
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Όσο για το "ήπιος βιασμός" και "δεν έπαθε και τίποτα εκτός από αυτό", θα περίμενα να μάθω τι κατά τη γνώμη σου θα ήταν το χειρότερο ή τι ακριβώς είναι ο ήπιος βιασμός. Δυστυχώς ακόμα και μετά από καμιά δεκαριά απαντήσεις σου, έμεινα με την απορία. Έγω θα ήθελα την άποψή του, αφότου ο Michael Clarke Duncan πέσει πάνω του, κρατώντας τον με το βάρος του, και τον κανονίσει, ενώ του ψιθυρίζει sweet little nothings και του πιπιλάει παιχνιδιάρικα το αυτί.
arakis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Καλα στο topic αυτο γίνεται το θέατρο του παραλόγου οι μισοί υποστηρίζουν οτι καποιος ειναί βιαστής επειδή τολμησε να πει κατι διαφορετικο όχι απόλυτα σωστό για ένα θέμα που δεν έγινε δικαστήριο και οι αλλοι μισοι θυμασται να το παίζεται ιππότες λες και κάθε γκόμενα που σας φτύνει δεν την λέτε <<πουτανα>>. Οσο για τον βιασμό δεν σχολιάζω καν οτι είναι αισχρή και.... πράξη για θανατική ποινη όταν όμως αποδεικτει.... Α και κπριτσια και κυριες χαλαρώστε λίγο δεν λεει κανείς ούτε δικαιωλογεί κανείς της πράξεις (βιασμος) αν φταίτε που ντύνεσται προκλητικά ούτε καν στην περιπτωση που έχουμε προχωρήσει τα προκαταρτήκα και δεν θέλετε αλλα να προσέχετε λιγο συμβουλή μου γιατί ο κοσμος ο περισσοτερος δεν στεκει καλά...
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Διαβάζω και ξαναδιαβάζω λέξη προς λέξη το εκπληκτικό post σου. Και αναρωτιέμαι αν πράγματι ήξερες ότι η λέξη ιππότες, έχει δύο π. Ή ξεχάσες το δάχτυλο σου στο κουμπί.
agpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Διαβάζω και ξαναδιαβάζω λέξη προς λέξη το εκπληκτικό post σου.Και αναρωτιέμαι αν πράγματι ήξερες ότι η λέξη ιππότες, έχει δύο π. Ή ξεχάσες το δάχτυλο σου στο κουμπί. Μεγάλα κέφια
Kandinsky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ότι και να λένε τα horny αγόρια, το προκλητικό ντύσιμο όπως το εννοουν αυτά, δλδ ακόμα και στρινγκ εξω απ' το παντελόνι ή σούπερ μινι, απαγορεύεται μόνο σε κάτι πολιτείες του Αμέρικα. Εφόσον λοιπόν δεν προσβάλλεται η δημόσια αιδώς, αυτά που λέτε με παραινέσεις στις κυρίες να μην ντύνονται προκλητικά ειναι του κώλου τα εννιάμερα. Διότι, η γυναίκα όταν τα φοράει αυτά θέλει απλώς να προκαλέσει και να δείξει ότι και αυτή αξίζει κάτι, ότι αξίζει να τα φοράει. Και φυσικά δε θέλει τον κάθε τελειωμένο μπάκουρα λιγούρη να της τον φορέσει. Υπάρχει και η Φυλής όπου μπορείτε να πάτε σε επαγγελματίες. Αλλά μάλλον μιλάμε για τσίπηδες που θέλουν τσαμπέ. Κι αφήστε τις γυναίκες ήσυχες να φοράνε ότι ξέκωλο θέλουν να βλεπουμε κι εμεις οι κρυπτόπουστες οφθαλμολάγνοι τίπουτις....
LL_NEO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αυτά τα λένε οι παντρεμένοι φίλτατε που πλέον είναι της λογικής "κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε..." και προσπαθούν να το παίξουν όπως η αλεπού με την κομμένη ουρά. Ναι ΟΚ ΣΑΦΩΣ και το κάθε ξέκωλο έχει το δικαίωμα να φοράει ή να μη φοράει ότι γουστάρει. Το θέμα βέβαια είναι αν ο κάθε μπάκουρας μπορεί να της κάνει αγωγή διότι την είδε, είχε το παλικάρι τις αγαμίες του, του ανέβηκε το αίμα στο/στα κεφαλι/α και έπαθε θλάση ύστερα ο δεξιός του δικέφαλος. Και μια ερώτηση επειδή δεν παρακολούθησα τη συζήτηση απο την αρχή. Kandinsky όντως πιστεύεις ότι με το να μας δείχνει η πάσα γκόμενα 3 κιλά κρέας παραπάνω δείχνει ότι αξίζει και αυτή κάτι; Και αυτό το κάτι μπορεί να είναι κάτι άλλο απο 15-25 εκατοστά κρέας μέσα της;
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μεγάλα κέφια Μπα μωρέ. Το αντίθετο. Για αυτό δίπλωσα τη μπλε εφαρμοστή μπλούζα με την κόκκινη τη στάμπα. Και την καταχώνιασα στα χειμωνιάτικα που δεν θα ξαναβάλω. Άρχισα κι εγώ να φοράω το σώβρακο μέσα από το παντελόνι, να μη με κοροϊδεύει και ο περίγυρος ότι είμαι ντεμοντέ. Δεν θέλω πια να σώσω τον κόσμο. Θα γίνω κυνικός.
Powerfull Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μπράβω punky, σοβαρό post αυτό το τελευταίο για τους ιππότες. Αλλά πάλι και τα υπόλοιπα για την ανυπέρβλητη επιτυχία σου στις γυναίκες που στη πέφτουν 3-3 είναι εξίσου σοβαρά. Ε πες το ντε έτσι να καταλάβουμε πως σε κυνηγάει ολόκληρο σηφερτό και δεν ξέρεις πια να προτοδιαλέξεις. Ε βέβαια, με τη 1 στις 10 που θα σου πει όχι θα ασχοληθείς; Δεν υπάρχουν τελικά λεσβίες, υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν έχουν γνωρίσει τον Punky. Kαι άσε τις μαλακίες για παρθένες στην άκρη, ξέρεις πολύ καλά πως στο θέμα τις πίεσης που ανέφερα δεν μηλαγα για παρθένες/ανήλικες/κοπέλες με ψυχολογικά προβλήματα, απλά θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Η κουβέντα γίνεται για πνευματικά σταθερές σεξουαλικά ενεργές ενήλικες. Και ανέφερα ήδη πως λέγοντας <<πίεση>> δεν εννοώ το κοπάνημα του κεφαλιού στο τοίχο. paredwse οι περισσότεροι βιαστές τη σκαπουλάρουν γενικώς, δεν χρειάζονται ελαφρυντικά για να το κάνουν. Σηνεπώς είναι πολύ φρονημότερο να φροντίσεις να αποφύγεις εξ'αρχής το βιασμό παρά να κάθεσαι μετά και να συζητάς για το τι πρέπει να παθαίνουν οι βιαστές. Fireflies αυτό το post είναι για να το διαβάσουν και γυναίκες και να δώσουν καμιά σοβαρή άποψη, γιατί οι δήθεν κύριοι ποιό πάνω δεν με πείθουν και πολύ με τα λεγόμενά τους. Το να ακούσω μια γυναίκα να πέρνει θέση υπέρ των γυναικών είναι πολύ ποιό ρεαλιστικό. Όσο για το τι είναι μη ήπιος βιασμός, δες το <<Μη αναστρέψιμος>> για να καταλάβεις. Άλλο το date rape, και άλλο αυτό. Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά στη κλίμακα και με ρωτάς, ή για σένα θα ήταν το ίδιο το να έχεις πιεί παραπάνω και να σε πήδηξε κάποιος που δεν γούσταρες και ιδιαίτερα χωρίς να το καταλάβεις, με το να στολίσει την υπόγεια διάβαση με τα μούτρα σου κάποιος καμιά 10ρια φορές μετά τη πράξη και να σε πάρει το ασθενοφόρο να σε πάει στην εντατική, ή ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο; Όσο για το αν κάνει καλό στη φήμη μου, αν έψαχνα για γκόμενα on-line, ίσως και να με απασχολούσε και να έγραφα κι εγώ καμιά 10ρια μπούρδες για να με πάρουν με καλό μάτι, όπως σίγουρα κάνουν οι περισσότεροι εδώ πέρα, γιατί σε συζητήσεις αντρών off-line να είσαι σίγουρη πως οι απόψεις είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που ακούω εδώ μέσα. Και η δική μου άποψη είναι κατά κανόνα αυτή που θα προτιμούσε ανάμεσά τους. Αρά εδώ μάλλον όσοι γράφουν δουλεύουν το κόσμο, ή απλά αυτοί που έχουν αντίθετη άποψη ντρέπονται να την εκφράσουν. KWSN_men εγώ αντιθέτως θα ήθελα να δω την δική σου άποψη αν βίαζε τη κόρη σου ο Mike Tyson, κρατώντας τη κάτω αφού της είχε σπάσει τα δόντια με 1-2 direct, για να μην τον δαγκώσει κι όλας. Θα της έκανες μετά ανάλυση για το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα που εχει να κυκλοφορεί στο δρόμο ντυμένη σαν πουτάνα και οφείλουν όλοι να το σέβονται, ή θα καθώσουν σε καμιά γωνία του σπιτιού και θα έκλεγες που δεν την προστάτεψες λέγοντάς της πως πρέπει να προστατέψει τον εαυτό της; Σίγουρα κακώς τη βίασε ο tyson και θα πληρώσει γι αυτό, αλλά αυτό δεν θα έχει και μεγάλη σημασία, πια. bandito οι πολεμικές τέχνες δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα, η μέση γυναίκα έχει περίπου 40% της σωματικής δύναμης ενός άντρα, και υπάρχουν και αρκετοί άντρες που επίσης κάνουν πολεμικές τέχνες. Αντιθέτως το να ξέρει πως να μην προκαλεί θα βοηθήσει αφάνταστα την ασφάλειά της (όταν φυσικά δεν θέλει να το κάνει) kattistt είδες να πω ποτέ ότι είναι ωραίο; Όμως είναι σίγουρα πολύ καλήτερα να σου μένει η ανάμνηση, από το να σου μένει ένα χαρακωμένο πρόσωπο. Είτε σας αρέσει είτε όχι, θα μπορούσε να είχε πάθει πολύ χειρότερα. antreaslam κοίτα να δεις ότι έγραψα και στον KWSN. Και να είσαι σίγουρος ότι οι συνωδοί κυρίων έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να βιαστούν από τη μέση γυναίκα. Το αν καλώς θα πάθουν δεν είναι το θέμα, ούτε είπα ποτέ εγώ κάτι τέτειο. Ο ταρίφας δεν <<της έκανε καλά της πουτάνας>>, αλλά και αυτή αν δεν κυκλοφορούσε χωρίς εσώρουχο δεν θα είχε πάθει τίποτα. Και για εξήγησέ μου ρε αντρέα, τι ακριβώς λέει η άλλη όταν φοράει string και χαμηλοκάβαλο; Φάτε μάτια ψάρια; Και φυσικά και εσύ καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα σ'αυτά που λέω και στη μαλακία που περιγράφεις για το τύπο και τους φίλους του, αλλά την γράφεις παρ'όλα αυτά για να δείξεις ότι εσύ σέβεσαι τις γυναίκες, ενώ εγώ όχι. Arakis άστα, δεν έχεις καταλάβει τόση ώρα ότι πουλάνε μπαρούφες και κάνουν τους χαζούς για να δημιουργήσουν εντυπώσεις; Οι υπόλοιποι εκτός του punky βέβαια που του τα πιάνουν γκόμενες στο δρόμο και τις χαστουκίζει γιατί έχει πονοκέφαλο από τις 3 που πήδαγε στο κρεβάτι του και θέλει να ηρεμίσει...
Kandinsky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αυτά τα λένε οι παντρεμένοι φίλτατε που πλέον είναι της λογικής "κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε..." και προσπαθούν να το παίξουν όπως η αλεπού με την κομμένη ουρά. Κοσμοκαλόγεροι καταντήσαμε. Εμείς θα έπρεπε να έχουμε πρωτη θέση στη Βασιλεία των Ουρανών..... Ναι ΟΚ ΣΑΦΩΣ και το κάθε ξέκωλο έχει το δικαίωμα να φοράει ή να μη φοράει ότι γουστάρει. Το θέμα βέβαια είναι αν ο κάθε μπάκουρας μπορεί να της κάνει αγωγή διότι την είδε, είχε το παλικάρι τις αγαμίες του, του ανέβηκε το αίμα στο/στα κεφαλι/α και έπαθε θλάση ύστερα ο δεξιός του δικέφαλος. Ο μπάκουρας ΔΕΝ μπορεί να κάνει μήνυση. Αν μπορούσε θα μιλούσαμε σε άλλη βάση αλλά δυστυχώς (γι' αυτόν) και ευτυχώς (για τους υπόλοιπους) ΔΕΝ μπορεί. Και μια ερώτηση επειδή δεν παρακολούθησα τη συζήτηση απο την αρχή. Kandinsky όντως πιστεύεις ότι με το να μας δείχνει η πάσα γκόμενα 3 κιλά κρέας παραπάνω δείχνει ότι αξίζει και αυτή κάτι; Και αυτό το κάτι μπορεί να είναι κάτι άλλο απο 15-25 εκατοστά κρέας μέσα της; Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα σχετικά με το γυναικείο ντύσιμο. Άλλες είναι οκ, άλλες προκλητικές και αξίζει να τις κοιτάς, άλλες προκλητικές χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας. Αυτό όμως συμβαίνει και με τα αντρόνια. Αν υπήρχε fashion police θα έπρεπε κατ' εμέ να πιάσει αμέσως τον κάθε κακομοίρη που ενώ πήγε΄1 μήνα γυμναστήριο νομίζει ότι δε φαίνεται ο πατσάς στην κοιλιά και βάζει κολλητό μπλουζάκι με κοντό μανίκι να φαίνεται το εκπληκτικό ποντίκι διαμέτρου 20 εκ. Αυτός πχ τί συναισθήματα μας προκαλεί? Σε κάποιους το γέλιο. Σε κάποιους τον οίκτο. Σε κάποιους άλλους την οργή, "έλα 'δω ρε παλιοπαπάρα, τσάκω δυό ανάστροφες καραγκιοζάκι που το παίζεις και μπρατσόνι". Όπως λοιπόν αν το κάνεις αυτό ειναι παράνομο, έτσι και το να τον φερμάρεις σε οποια σε προκαλεί χωρίς να θέλει και η ίδια να της τον φερμάρεις είναι επίσης παράνομο. As simple as that και όλα τα άλλα ειναι φιλολογίες. Ας σκεφτούμε απλώς ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν κάπου παραπάνω, γύρω στις 3-4000 καθωσπρέπει συμπολίτες μας θα έπρεπε να ειναι πισω απ' τα κάγκελα. Εφόσον δεν είναι μια και η κωλοκοινωνία μας δε δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να τους καρφώσουν χωρίς να διαπομπευθούν οι ίδιες, νομίζουν ότι έπραξαν σωστά και ότι αξίζουν χειροκρότημα...
Kandinsky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 bandito οι πολεμικές τέχνες δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα, η μέση γυναίκα έχει περίπου 40% της σωματικής δύναμης ενός άντρα, και υπάρχουν και αρκετοί άντρες που επίσης κάνουν πολεμικές τέχνες. Αντιθέτως το να ξέρει πως να μην προκαλεί θα βοηθήσει αφάνταστα την ασφάλειά της (όταν φυσικά δεν θέλει να το κάνει) Το ευκολότερο θα ήταν ο κάθε αυνάνας ψευτοάντρας να μην περάσει στο μούλικο του την ίδια νοοτροπία του κτήνους και τσιφλικά του κώλου των άλλων...
djapal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ο βιασμός του θέματος συνεχίζεται ακάθεκτος... gang bang εν δράσει...!!
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εγώ και η οικογένειά μου σε ξέγνοιαστες στιγμές: ο βιασμός του θέματος συνεχίζεται ακάθεκτος... gang bang εν δράσει...!! Αν πρόσεξες, πρόκειται περί διαφορετικού thread...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.