Προς το περιεχόμενο

Έλληνες απόγονοι Ελλήνων απογόνων.

blueviper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το λες φίλε modera...Να εκεί ανάμεσα στις τιμές από την τελευταία mobo, τα καμμένα pixel της οθόνης του καθενός εδώ μέσα και στην αναζήτηση για το X και Y τραγούδι ή ανιμέ, καλά είναι να βλέπεις και μία συζήτηση έξω από τα προκαθορισμένα!!! Εγώ πάντως καραγουστάρω! :D

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
O Αριστοτέλης κ ο Σωκράτης δεν ήταν Έλληνες, ήταν Αθηναίοι.

Αριστοτέλης ο Σταγειρήτης.Χαλκιδικιώτης βέρος ήταν ο άνθρωπος με τα "με" και με τα "σε" του :)

Δημοσ.
ε δεν είναι και τίποτα άξιο λογου το εν λόγω θρεντ ε.

μα τι λες τώρα; αυτά φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο.

πάντως θα συμφωνήσω με την επίθεση του Goacore στον blueviper.

στην τελική, ο δεύτερος δεν έχει πουλήσει ούτε ένα βιβλίο.

και κάπου σπάστηκα και με αυτόν τον τοπικισμό του με το Σείριο, λες κι εμείς που είμαστε από άλλα χωριά είμαστε τίποτα δευτεράντζες.

το ίδιο αρνητικός είμαι και με τον εβραίο bandito. καλά του τα έχωσε το ελληνόψυχο παληκάρι.γιατί το '93 που είχαμε πάει με κάτι μπακούρηδες φίλους στην Ίο, μας σνομπάραν οι συμπατριώτισές του.

Δημοσ.
οπως λοιπον λεει ο σοφος ελληνικος λαος, οταν εισαι κατι δεν το φωναζεις, γιατι πολυ απλα φαινετε. οταν το φωναζεις το κανεις μονο και μονο για να πεισεις τον εαυτο σου οτι ετσι ειναι, (9 στις 10 περιπτωσεις προκειτε για λογια του αερα και αυθυποβολη) για να μη το παω πιο βαθεια το θεμα και μιλησω για οσους εχουν επαρση...μονο οποιος το εχει αναγκη το κανει γιατι προφανως ξερει βαθεια μεσα του πως μονο ετσι δεν ειναι...τι κριμα ομως που δεν πειθει κανεναν αλλον εκτος απο τον εαυτο του..

Είδες που τελικά έρχεσαι στα λόγια όσων υποστηρίζουν ότι το πολύ το κυρ ελέησον με Λιακόπουλους και λοιπούς γελοίους το βαριέται κι ο παπάς?

Δημοσ.
μπα οχι εκανα το λαθος στο παρελθον να ασχοληθω με οντα σαν του λογου σου..οσο για το σχολιο σου περι σιωνισμου κλπ ενταξει κρατα λιγο τα προσχηματα προδιδεσε...εχουμε καταλαβει τι ριζες εχεις και εσυ και ο blueviper.,.δεν ειμαστε κοροιδα..οσο για τα υπονοουμενα σου περι των γραμματικων μου γνωσεων, ξερεις με εχει πιασει μια φαγουρα τωρα αλλο πραγμα! δεν θελεις να ξερεις που σε γραφω και εσενα και τα σχολια σου και τον ιουδαισμο τον οποιο υπηρετεις. και κανε με και ban αμα ενιωσες οτι σε προσβαλα..δεν ειμαι σαν τα μουτρα σου εγω να ζω για να ποσταρω σε φορουμς και να κανω τον ξυπνητζη. επιζω και χωρις τα φορουμς (για σενα δεν ξερω) ;)

αληθεια τι εχεις τελειωσει? εχεις κανα πτυχιο εσυ που μιλας για γνωσεις? αλλα τι ρωταω...αν ειχες πτυχιο moderator θα εισουν? ΛΟΛ

είδες τελικά, πως φαίνονται οι άνθρωποι με επίπεδο?

δεν κάνει τον "ξυπνητζή"!

απλά, "κατηγορεί" για σιωνιστές,ιουδαιστές κλπ τους άλλους, τους πουλάει κ τους αγοράζει,όπως υπερηφανεύεται,τους αναφέρει ότι τους έχει γραμμένους όταν τον πληροφορούν ότι θα πρέπει να διορθώσει την ορθογραφία του (της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ),και χρησιμοποιεί τα εκπληκτικά επιχείρηματα,"ανθελληνες/παραχαρακτες ιστοριας/αθεοι/μισανθρωποι/ξερολες?!?!?"

πάμε τώρα κ στην πλάκα?

ΥΓ1: punky, μια που δεν ...πνίγηκε κανείς στο πόλο, έχουμε κάτι μπρατσάκια που νοικιάζουμε,για να βγάλουμε και κανά σκουφάκι!

ΥΓ2:αλήθεια,αν αυτή η κατηγορία ανθρώπων (που εκτός από ,"ανθελληνες/παραχαρακτες ιστοριας/αθεοι/μισανθρωποι/ξερολες?!?!?" είμαστε και GAY!),είναι μόνο το 1%,πως τυχαίνει κ είναι-είμαστε όλοι μαζεμένοι εδώ?

ΥΓ3:αφού όπως λες,όποιος φωνάζει ότι κάτι είναι,στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα,αυτός που δεν είναι ,"ανθελληνες/παραχαρακτες ιστοριας/αθεοι/μισανθρωποι/ξερολες?!?!?", δεν πράττει το ίδιο "αδίκημα"? (άρα, γνωρίζει την ιστορία τέλεια,έχει την πραγματική γνώση της θρησκείας και της υπάρξης του θεού,γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ χωρίς να είναι ξερόλας,αγαπάει τους ανθρώπους ΕΚΤΟΣ από αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν κλπ, δηλαδή,μας περιγράφεις,έμμεσα,εσένα,κ το πόσο υψηλό κ διαφορετικό επίπεδο έχεις από εμάς)...με μπερδεύεις!

ΥΓ4: bandito,πάντα απορούσα τι χρησιμότητα έχουν τόσες ελιές στον σημιτή,και μετά την αποκάλυψή σου νιώθω συγκλονισμένος για το πόσα λίγα ξέρω γύρω από τη ζωή...σε ευχαριστώ....

Δημοσ.

ΣΕ διαγωνισμό που έγινε στην Ουάσινγκτον για τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό ενός λαού, εκείνου που θα παρουσιάζει καλύτερα την ψυχολογία του, πήραν μέρος περίπου ένα εκατομμύριο άτομα. Δεκαπενταμελής επιτροπή από επιστήμονες επέλεξε ομόφωνα και βράβευσε τον δικαστή Ν. Κέλλυ για τον επιτυχημένο χαρακτηρισμό του Έλληνα.

«Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, γράφει ο δικαστής, ο Ελληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Ελληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής. Εκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Εκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το '21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να τη θάψει. Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Ελληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήστε να τον ταξινομήσετε».

Δημοσ.

antreaslam,

ξέχασες στους χαρακτηρισμούς ανθελληνες/παραχαρακτες ιστοριας/αθεοι/μισανθρωποι/ξερολες, να προσθέσεις το σιωνιστές. Συνωμοσιολογία χωρίς σιωνιστές είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο, για να πω και 'γω την... παροιμία μου.

Δημοσ.
Ο Ελληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές ο Ελληνας.

Και τολμάει μετά ο Goa να μου πει ότι δεν είμαι γνήσιος έλληνας;

Πρόσθεσε και το μελαχροινός, μπαλαδόρος και φεσωμένος στην Alpha Bank, και είμαι η επιτομή της φυλής.

Αντρέα, thanx για τα μπρατσάκια ρε συ. Άλλα έχω καβάντζα τα παλιά της κόρης μου. Άσε που ταιριάζουν και καλύτερα με την gay αισθητική μου, τα ροζ με πριγκήπισες.

Δημοσ.

«Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, γράφει ο δικαστής, ο Ελληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Ελληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής. Εκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Εκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το '21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να τη θάψει. Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Ελληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήστε να τον ταξινομήσετε».

To οποιο εξηγει καλουτσικα γιατι 3000 χρονια (παραπανω πιστευω αλλα δεν εχουμε καταγεγραμμενη ιστορια) τρωμε τα μουστακια μας και παντα βρισκουμε θεματα για να μαλωνουμε μεταξυ μας (μεταξα).

Διπολα ειδα παντου στην Ευρωπη αλλα αυτο που γινεται στην Ελλαδα ειναι πραγματι μοναδικο. Λες και ειμαστε φτιαγμενοι για να φαγωνομαστε με τα ρουχα μας...

Δημοσ.

Ο Ελληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Ελληνας, μελαχροινός, μπαλαδόρος και φεσωμένος στην Alpha Bank. :mrgreen:

Βάλε και μια φοτό και είμαστε βούρ για καταχώρηση σε εγκυκλοπαίδεια :twisted:

Δημοσ.

Τα όποια πλεονεκτήματα έχουν μπει πλέον αρκετά στην άκρη και το μεγαλύτερο ποσοστό της ψυχοσύνθεσης και νοοτροπίας του λαού έχει καταλάβει η σκοτεινή πλευρά.

Έτσι λοιπόν, όπως βλέπουμε καθημερινά πλέον, ο Έλληνας είναι σχεδόν μόνον λιγούρης και αμετροεπής, βρωμιάρης και κανίβαλος, αρπακόλλας, κομπιναδόρος και λοβιτουρατζής, φιγουρατζής και αμόρφωτος, κιτς και επιφανειακός, μικρόψυχος και ρατσιστής, κομματόσκυλο και βολεψάκιας, καταπατητής και οικοπεδοφάγος.....κλπ κλπ.

Δημοσ.

Πολύ συχνά σκέφτομαι όσα ακριβώς περιγράφεις.

Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως αν πράγματι ήταν αλήθεια έτσι η κατάσταση σε αυτό το βαθμό, θα είχε κλατάρει το σύστημα και ο κοινωνικός ιστός.Νομίζω ότι όπως και στις ειδήσεις, αυτό που ακούγεται μόνο είναι το κακό, το στραβό, το δυσοίωνο.

Αλλά δεν συμβαίνει μόνο αυτό.

Τουλάχιστον δεν μπορεί να συμβαίνει μόνο αυτό.

Δημοσ.
Τα όποια πλεονεκτήματα έχουν μπει πλέον αρκετά στην άκρη και το μεγαλύτερο ποσοστό της ψυχοσύνθεσης και νοοτροπίας του λαού έχει καταλάβει η σκοτεινή πλευρά.

Έτσι λοιπόν, όπως βλέπουμε καθημερινά πλέον, ο Έλληνας είναι σχεδόν μόνον λιγούρης και αμετροεπής, βρωμιάρης και κανίβαλος, αρπακόλλας, κομπιναδόρος και λοβιτουρατζής, φιγουρατζής και αμόρφωτος, κιτς και επιφανειακός, μικρόψυχος και ρατσιστής, κομματόσκυλο και βολεψάκιας, καταπατητής και οικοπεδοφάγος.

Ξέχασες και το Βάζελος :twisted:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέχασες και το Βάζελος :twisted:

Ε όχι, κάπου πρέπει να υπάρξει κι ένα ΟΡΙΟ.

Είπαμε λιγούρης και αμετροεπής.

Είπαμε βρωμιάρης και κανίβαλος.

Είπαμε αρπακόλλας.

Είπαμε κομπιναδόρος και λοβιτουρατζής.

Είπαμε φιγουρατζής και αμόρφωτος.

Είπαμε κιτς και επιφανειακός.

Είπαμε μικρόψυχος και ρατσιστής.

Είπαμε κομματόσκυλο και βολεψάκιας.

Είπαμε καταπατητής και οικοπεδοφάγος.

Αλλά όχι και ΒΑΖΕΛΟΣ.

Αυτό πάει πολύ!!! :evil:

Δημοσ.
Ε όχι, κάπου πρέπει να υπάρξει κι ένα ΟΡΙΟ.

Είπαμε λιγούρης και αμετροεπής.

Είπαμε βρωμιάρης και κανίβαλος.

Είπαμε αρπακόλλας.

Είπαμε κομπιναδόρος και λοβιτουρατζής.

Είπαμε φιγουρατζής και αμόρφωτος.

Είπαμε κιτς και επιφανειακός.

Είπαμε μικρόψυχος και ρατσιστής.

Είπαμε κομματόσκυλο και βολεψάκιας.

Είπαμε καταπατητής και οικοπεδοφάγος.

Αλλά όχι και ΒΑΖΕΛΟΣ.

Αυτό πάει πολύ!!! :evil:

ΑΧΑΧΧΧΑΧΧΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...