Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Digital Camera


THUKIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παίδες ,

είμαι ανάμεσα σε 4 φωτογραφικές μηχανες . Κάθε γνώμη και βοήθεια αποδεκτή ...

 

1 ) EASYSHARE V610 Dual Lens Digital Camera

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/31/8912/8914&pq-locale=en_US

 

2 ) OLYMPUS µ 1000

http://www.olympus.com.gr/consumer/29_mju_1000_Specifications.htm

 

3 ) OLYMPUS SP-700

http://www.olympus.com.gr/consumer/29_SP-700_Specifications.htm

 

4 ) Digital IXUS 800 IS

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/Digital_IXUS_800_IS/index.asp

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρά την εξαιρετική ποιότητα των Olympus εν γένει, δεν τις προτιμώ ελέω xD=πανάκριβες, δυσχρηστων μενού κ Li-on μπαταρίες.

Η Canon είναι φωτιά αλλά, προσωπικά θα έπαιρνα την Kodak γιατί η δυνατότητές της είναι απίστευτες! wide ευρυγώνιος κ zoom φακός ταυτόχρονα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

canon δαγκωτό, αν και η κοντακ γαμεύει με το dual lens και τα τρελά iso -αν και δεν ξέρω πόσο θόρυβο βγάζει. δες και σε κανένα site σημεία εστίασης και φωτομέτρησης για να είσαι σίγουρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ρίξεις μια ματιά σε πρόσφατα reviews όπως του Steve, καλά θα κάνεις να ξεχάσεις τις olympus. Αν δεν πωρώθηκες με την kodac πάρε subito την Cannon.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά εφαγα καμια ωρίτσα για την kodak v610 και δεν διαβασα τα καλυτερα στα reviews . Και μπερδευτικα λιγο . Αυριο η συνέχεια για canon . Παντως το μονο που με χαλασε για kodak και που ειναι το πιο σημαντικο για μένα , είναι οτι δεν αποικονιζει σωστα τα χρώματα ( unatural colors) .

Δεν υπάρχει μια compact digital camera που να δείχνει σωστά και ζεστά τα χρώματα ? Αυτό ψάχνω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή κ η P3 που λέει ο mitsikas, αλλά θα αντιπρότεινα την Nikon Coolpix P4 (παλαιότερο μοντέλο), αλλά έχει απίστευτο stabilizer! K ζεστά χρώματα κ απ' όλα!

 

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cpp4.asp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως το μονο που με χαλασε για kodak και που ειναι το πιο σημαντικο για μένα , είναι οτι δεν αποικονιζει σωστα τα χρώματα ( unatural colors).

Φίλε μου μην ανησυχείς για τα χρώματα στην kodak,δες φωτογραφίες της μηχανής εδώ και εδώ .Ως χρήστης ψηφιακής kodak δεν έχω κανένα παράπονο σε αυτόν τον τομέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα παίξε μεταξύ Canon και Kodak, τα άλλα ξέχασέ τα. Η Canon είναι καλύτερη σε ποιότητα φωτογραφίας, αλλά το εύρος zoom της kodak είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Πρέπει όμως να βεβαιωθείς ότι είναι κάτι που το χρειάζεσαι, να έχεις υπόψην ότι στο full zoom αυτές οι μηχανές δεν αποδίδουν και πολύ καλά και γενικά από το 6Χ και πάνω θα χρειάζεσαι τρίποδο εκτός αν είναι καταμεσήμερο! Και η Canon με 35-140 έχει αρκετά καλό εύρος πάντως και με σταθεροποιητή. Όσο για το ευρυγώνιο είναι πρακτικά τα ίδια με ελάχιστη διαφορά υπερ της Canon ενώ επειδή αναφέρθηκαν και τα ISO και οι δύο ανεβάζουν μέχρι 800. Αν διαβάσεις όμως reviews η Canon ανεβαίνει μέχρι και 400 χωρίς μεγάλα προβλήματα ενώ για την Kodak τα προβλήματα ξεκινάνε από τα 200. Δική μου επιλογή η Canon, η ευκρίνεια που δίνει αυτή η μηχανή και η ταχύτητά της + το σταθεροποιητή δεν θα τα συμβίβαζα για το zoom της kodak.

 

Εκτός από τα review του Steve ρίξε μια ματιά και στα review του http://www.dpreview.com νομίζω ότι θεωρείται από τα κορυφαία του χώρου

 

Fuji FinePix F30. Απλά.

Αν είναι να σκεφτείς και άλλες μηχανές από τις 4 είναι μια πολύ καλή πρόταση με χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...