paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχει κάνει κανείς το request money προσφατα, να μου πει αν δουλεψε κανονικα; την παρασκευη εκανα. με καρτα εθνικης το μεσημερι δε περασε αλλα το βραδυ περασε κανονικά
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 την παρασκευη εκανα. με καρτα εθνικης το μεσημερι δε περασε αλλα το βραδυ περασε κανονικά Διαβασα και το ποστ που εκανες παραπανω. Πως και δεν περασε, ειναι νεος λογαριασμος;
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Διαβασα και το ποστ που εκανες παραπανω. Πως και δεν περασε, ειναι νεος λογαριασμος; οχι δε δεχοταν την καρτα... μου το εχει ξανακάνει...
molot12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί κάποιος να στείλει έμβασμα άμεσα στο balance του paypal απο λογαριασμό του που δεν είναι συνδεδεμένος με το paypal για withdraw χρημάτων; Ξέρει κάποιος;
gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδες εληξε μαλλον το εμπαργκο.Αρκετοι χρηστες οπως και εγω καναμε αγορα χωρις paypal balance αλλα με την καρτα μας (μεσω paypal εννοειται).
VasKag Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδες εληξε μαλλον το εμπαργκο.Αρκετοι χρηστες οπως και εγω καναμε αγορα χωρις paypal balance αλλα με την καρτα μας (μεσω paypal εννοειται). Αυτο γινεται εδω και καιρο. Απλα ειναι λιγο θεμα τυχης ποτε θα περασει η πληρωμη ή οχι.
Agathoklis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και το καταστημα, πχ οι αγορες στο vickmall περνανε κανονικα εδω και καιρο
VasKag Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω αν παιζει ρολο το νομισμα ή το μεσο, αλλα προσπαθω εδω και καιρο να αγορασω κατι απο ebay (GBP) και δε με αφηνει. Αντιθετα απο vickmall ($) περασε με την πρωτη.
spartak1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί κάποιος να στείλει έμβασμα άμεσα στο balance του paypal απο λογαριασμό του που δεν είναι συνδεδεμένος με το paypal για withdraw χρημάτων; Ξέρει κάποιος; Μπορείς αρκεί ο λογαριασμός από τον οποίο θα φύγει το έμβασμα να είναι στο όνομα σου. Επίσης δεν είναι άμεσο, θέλει 1-2 εργάσιμες μέρες 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παιδες εληξε μαλλον το εμπαργκο.Αρκετοι χρηστες οπως και εγω καναμε αγορα χωρις paypal balance αλλα με την καρτα μας (μεσω paypal εννοειται). Nope. Προσπάθησα και προσπαθώ μέρα παρα μέρα για αυτο ακριβώς το λόγο και η Πειραιώς με πακέτωνει (δε τη δέχεται την πληρωμή).
gkalas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Απλα φίλε μου πολλοί χρήστες όπως και γω που δε μας δεχόταν πληρωμές με paypal πλεον δέχεται και νόμισα οτι τελειωσε το σκηνικό. Τρεις γνωστοί μου ψωνισαν κανονικά και είδα και σε ενα άλλο φόρουμ κάποια ατομα να λένε το ίδιο.Εμένα η κάρτα μου είναι απο eurobank στο paypal (american express).Σορυ για την παραπληροφόρηση.
Agathoklis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Οι amex ή γενικά περναγανε από την αρχη Ή γυναίκα δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την amex,αλλά που να μπλεξεις με alpha?
VasKag Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ("εκαψες" ωστόσο την καρτα σου αφου την περασες στο Paypal Οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιηθεί άλλη καρτα) Αυτο δεν το καταλαβα. Αν εννοεις οτι επειδη μια φορα δε περασε η πληρωμη για Χ,Υ λογους, δεν θα μπορεις πιο μετα να ξανα ψωνισεις παλι με την ιδια καρτα δε νομιζω να ισχυει. Εκτος αν εννοεις απο το ιδιο καταστημα. Για το τελευταιο δε παιρνω θεση γιατι δεν μου εχει τυχει. Θα το δοκιμασω ομως.
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αυτο δεν το καταλαβα. Αν εννοεις οτι επειδη μια φορα δε περασε η πληρωμη για Χ,Υ λογους, δεν θα μπορεις πιο μετα να ξανα ψωνισεις παλι με την ιδια καρτα δε νομιζω να ισχυει. Εκτος αν εννοεις απο το ιδιο καταστημα. Για το τελευταιο δε παιρνω θεση γιατι δεν μου εχει τυχει. Θα το δοκιμασω ομως. αν την εχεις συνδεσει στο paypal δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για request money (την βλεπει σε άλλο λογαριασμο)
black66.gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Είχα παραγγείλει έναν led φακό αξίας 40 περίπου ευρώ με πληρωμή μέσω paypal από κινεζομάγαζο και συγκεκριμένα από το gearbest,χωρίς trucking number,επειδή το χρέωναν έξτρα.Αφού πέρασαν οι 60 ημέρες που θέτει σαν όριο παράδοσης το κατάστημα και δεν είχα παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου,αποφάσισα να στείλω mail στο aftersales support του συγκεκριμένου καταστήματος.Η απάντησή τους ήταν να τσεκάρω την διεύθυνσή μου αν ήταν σωστή,να ρωτήσω το τοπικό ταχυδρομείο,και να περιμένω μερικές ημέρες ακόμα πράγμα που έκανα. Μετά από 10 ημέρες περίπου τους ξαναέγραψα και πήρα την ίδια ακριβώς απάντηση,ώσπου μετά από αρκετά mail κάνανε τον κινέζο ,και δεν υπήρχε καθόλου ανταπόκριση εκ μέρους τους.Έτσι αποφάσισα να ανοίξω dispute στο paypal.Αμέσως μου απάντησαν μέσω των μηνυμάτων του paypal και πρότειναν να μου ξανά στείλουν την παραγγελία μου αλλά να χρεωθώ το 30% της αξίας ξανά συν 2 δολάρια για trucking number.Η δικιά μου απάντηση ήταν ότι δεν θέλω το προϊόν πια και επιθυμώ full refund των χρημάτων μου. Αυτό έγινε πριν από 10 ημέρες περίπου και δεν έχω άλλη απάντησή τους είτε με mail είτε με μήνυμα στο paypal.Εγώ τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα για να μου επιστραφούν τα χρήματα; Φτάνει το dispute που άνοιξα στο paypal ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Αφού έκανα escalate και μετά Awaiting other party's response,το paypal ζήτησε εξηγήσεις από το κατάστημα και αυτοί τους έστειλαν το tracking number. Status The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. Sweden post tracking # UF406820150SE What happens next Please review the information and let us know how you would like to proceed. If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time. If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim. Τώρα βρίσκεται στη φάση: Requiring your action .Εγώ τι πρέπει να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα