Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δηλώσει το κινητό μου στο PayPal.

Μπορώ να δηλώσω το ίδιο κινητό σε λογαριασμό άλλου ατόμου;

Υπάρχει όριο στο πόσες φορές μπορεί να δηλωθεί ένας αριθμός;

Φοβάμαι μη μπλοκάρει ο λογαριασμός, έχει και αρκετά χρήματα μέσα

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Για να κάνω αγορά απο ενα άτομο πχ μια κάμερα και του στείλω τα λεφτά και πέσει πχ εξαπάτηση πιος είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής που να μπορώ να εχω προστασία? Paypal? (Οχι αγορά απο site)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Μια ερώτηση. Για να κάνω αγορά απο ενα άτομο πχ μια κάμερα και του στείλω τα λεφτά και πέσει πχ εξαπάτηση πιος είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής που να μπορώ να εχω προστασία? Paypal? (Οχι αγορά απο site)

Μόνο αντικαταβολή, για εμένα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stefanidisg είπε

Μόνο αντικαταβολή, για εμένα.

Στην αντικαταβολή θα μπορεί να ανοίξει το δέμα πριν πληρώσει στη μεταφορική; 

Ή θα το παραλάβει, θα πληρώσει και πιθανόν να βρει χαρτί υγείας μέσα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα να επιλέγεις τη μετατροπή να τη κάνει η τράπεζα και όχι το Paypal?

Θυμάμαι πήγαινες Πληρωμές>Διαχειριστείτε τις αυτόματες πληρωμές σας>   κοκ

Πάντα ήταν δύσκολο αλλά τώρα δε μπορώ να το βρω με τίποτα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikeJ είπε

Ρε παιδιά έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα να επιλέγεις τη μετατροπή να τη κάνει η τράπεζα και όχι το Paypal?

Θυμάμαι πήγαινες Πληρωμές>Διαχειριστείτε τις αυτόματες πληρωμές σας>   κοκ

Πάντα ήταν δύσκολο αλλά τώρα δε μπορώ να το βρω με τίποτα.

Μόνο στο τελευταίο βημα της πληρωμής το βγάζει πλέον

Δες ενα μηνύματα μου λιγο πιο πισω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/165639-paypal/page/399/?tab=comments#comment-57627364

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Το Paypal μου ζητάει ταυτοποίηση. Όλα ΟΚ με διαβατήριο και προσωπικά στοιχεία. Εκεί που κολλάμε είναι η βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας.

Γίνονται αποδεκτά:

-Λογαριασμός ρεύματος
-Λογαριασμός τηλεφώνου
-Credit card statement
-Bank statement
-Document of proof of address

Οι λογαριασμοί δεν είναι στο όνομα μου, πιστωτική κάρτα δεν έχω, η τράπεζα μου με αναγάζει να πάω από υποκατάστημα για να βγάλω ένα e-statement (δεν γίνεται από e-banking), οπότε, η ερώτηση μου είναι:

Ξέρει κανείς τι θα μέτραγε για document of proof of address; Κάτι από την εφορία, πιθανόν; Εκείνοι χρησιμοποιούν για παράδειγμα: Recording a financial benefit paid to you and issued within the past 12 months.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Σου απάντησε κανείς?

Γιατί θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

διάβασα διάφορα σχόλια στο internet που λένε δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Θεωρητικά δεν επιτρέπεται.

Δε το δοκίμασα πάντως κι έβαλα ένα άλλο νούμερο (πάλι καλά που δέχεται και σταθερό) κι έτσι έφτιαξα τον λογαριασμό.

Λέω να μη το ρισκάρω

2 ώρες πριν, cubilone είπε

Γεια χαρά.

Το Paypal μου ζητάει ταυτοποίηση. Όλα ΟΚ με διαβατήριο και προσωπικά στοιχεία. Εκεί που κολλάμε είναι η βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας.

Γίνονται αποδεκτά:

-Λογαριασμός ρεύματος
-Λογαριασμός τηλεφώνου
-Credit card statement
-Bank statement
-Document of proof of address

Οι λογαριασμοί δεν είναι στο όνομα μου, πιστωτική κάρτα δεν έχω, η τράπεζα μου με αναγάζει να πάω από υποκατάστημα για να βγάλω ένα e-statement (δεν γίνεται από e-banking), οπότε, η ερώτηση μου είναι:

Ξέρει κανείς τι θα μέτραγε για document of proof of address; Κάτι από την εφορία, πιθανόν; Εκείνοι χρησιμοποιούν για παράδειγμα: Recording a financial benefit paid to you and issued within the past 12 months.

ο λογαριασμός τηλεφώνου / ρεύματος λογικά πρέπει να κάνει.

Κάπου το είχα χρησιμοποιήσει γι αυτό το σκοπό. Νομίζω στη leupay.

Το παυπαλ δε μου έχει ζητήσει ταυτοποίηση με διαβατήριο και τέτοια.... εκτός αν δε θυμάμαι όταν το έκανα. Αλλά και σε έναν λογαριασμό που έκανα τώρα, πάλι δε ζήτησε.

το χρησιμοποιείς για να δέχεσαι πληρωμές μήπως ή σταδιακά θα ζητήσουν απ όλους ταυτοποίηση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Muhammad είπε

ο λογαριασμός τηλεφώνου / ρεύματος λογικά πρέπει να κάνει.

Κάπου το είχα χρησιμοποιήσει γι αυτό το σκοπό. Νομίζω στη leupay.

Το παυπαλ δε μου έχει ζητήσει ταυτοποίηση με διαβατήριο και τέτοια.... εκτός αν δε θυμάμαι όταν το έκανα. Αλλά και σε έναν λογαριασμό που έκανα τώρα, πάλι δε ζήτησε.

το χρησιμοποιείς για να δέχεσαι πληρωμές μήπως ή σταδιακά θα ζητήσουν απ όλους ταυτοποίηση;

Από ένα ποσό και μετά στο ζητάει (νομίζω αν έχεις δεχτεί 2500 δολάρια συνολικά -- εγώ το έχω πολλά χρόνια). Στην αρχή απλά δεν μου επέτρεπε να κλείσω τον λογαριασμό, τώρα δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτα παρά να βάζω λεφτά.

Λογαριασμό τηλεφώνου/ρεύματος κάνει, απλά δεν έχω στο ονομά μου.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cubilone είπε

Από ένα ποσό και μετά στο ζητάει (νομίζω αν έχεις δεχτεί 2500 δολάρια συνολικά -- εγώ το έχω πολλά χρόνια). Στην αρχή απλά δεν μου επέτρεπε να κλείσω τον λογαριασμό, τώρα δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτα παρά να βάζω λεφτά.

Λογαριασμό τηλεφώνου/ρεύματος κάνει, απλά δεν έχω στο ονομά μου.

Πήγαινε μια μέρα στην τράπεζα να τελειώνεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cubilone είπε

η τράπεζα μου με αναγάζει να πάω από υποκατάστημα για να βγάλω ένα e-statement (δεν γίνεται από e-banking),

Εχεις ebanking και δεν μπορεις να εκδόσεις ηλεκτρονικα e-statement ; Σε ποια τραπεζα γινεται αυτο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alfeios είπε

Εχεις ebanking και δεν μπορεις να εκδόσεις ηλεκτρονικα e-statement ; Σε ποια τραπεζα γινεται αυτο;

Alpha Bank. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μόνο σε υποκατάστημα γίνεται η ενεργοποίηση των e-statements.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, cubilone είπε

Alpha Bank. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μόνο σε υποκατάστημα γίνεται η ενεργοποίηση των e-statements.

Συγνώμη αλλά εμένα η Alpha κάθε μηνα μου στέλνει με e-mail to statement. Γιατί εσενα σου ζητά να πας εκεί;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, cubilone είπε

Χρησιμοποιω το ebanking της Alpha Bank εδω και 19 χρόνια. Πανευκολα μπορεις να εκτυπωσεις statement για λογαριασμους και καρτες (Μήπως εχεις λογαριασμό με βιβλιάριο;)

Επεξ/σία από alfeios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...