blackhill66 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν χρειάζεται να φορτώσεις τίποτα, τα τραβάει απευθείας από την κάρτα σου (και συνεπώς από τον συνδεδεμένο λογαριασμό της Άλφα). ok ευχαριστω πολυ !
pipis_vidas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα κάποια συμβουλή εάν μπορείτε παρακαλώ. Θέλω να πουλήσω σε ένα σαιτ στις ΗΠΑ και μπορούν να μου βάλουν τα λεφτά μόνο μέσω paypal. To ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 1500$. Εάν αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτή τη συναλλαγή το καλύτερο είναι να μου τα στείλουν στην pp και μετά εγώ να τα μεταφέρω σε κάποιο λογαριασμό μου Transferwise ή Revolut και να κάνω εκεί τη μετατροπή του συναλλάγματος σε ευρώ? Έπειτα από εκεί τα περνάω σε κάποιο λογαριασμό μου τραπέζης? Ή όλα μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω paypal και τραπέζης? (αν και κάπου είδα ο,τι η μετατροπή του συναλλάγματος μέσα στην paypal θα με πετσοκόψει) Ευχαριστώ, και αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μου λέτε.
Hapatingo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 3 minutes ago, pipis_vidas said: Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα κάποια συμβουλή εάν μπορείτε παρακαλώ. Θέλω να πουλήσω σε ένα σαιτ στις ΗΠΑ και μπορούν να μου βάλουν τα λεφτά μόνο μέσω paypal. To ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 1500$. Εάν αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτή τη συναλλαγή το καλύτερο είναι να μου τα στείλουν στην pp και μετά εγώ να τα μεταφέρω σε κάποιο λογαριασμό μου Transferwise ή Revolut και να κάνω εκεί τη μετατροπή του συναλλάγματος σε ευρώ? Έπειτα από εκεί τα περνάω σε κάποιο λογαριασμό μου τραπέζης? Ή όλα μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω paypal και τραπέζης? (αν και κάπου είδα ο,τι η μετατροπή του συναλλάγματος μέσα στην paypal θα με πετσοκόψει) Ευχαριστώ, και αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μου λέτε. Εφόσον έχεις TransferWise δεν ανακατεύεις καθόλου το PayPal. 1.500 είναι πολλά και το PayPal θα σου ζητήσει ταυτοποίηση λογαριασμού. Εάν την έχεις κάνει από προηγούμενες συναλλαγές τότε έχεις business λογαριασμό στο PayPal. Υπάρχουν μικροδιαφορές στις προμήθεια με τον απλό λογαριασμό. Όπως και να έχει το PayPal είναι το τελευταίο που χρησιμοποιείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
RVgtr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Εφόσον τα χρηματα ειναι στο balance του παυπαλ την μετατροπη απο το ππ δεν την γλυτωνεις ότι και αν κανεις
pipis_vidas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εφόσον έχεις TransferWise δεν ανακατεύεις καθόλου το PayPal. 1.500 είναι πολλά και το PayPal θα σου ζητήσει ταυτοποίηση λογαριασμού. Εάν την έχεις κάνει από προηγούμενες συναλλαγές τότε έχεις business λογαριασμό στο PayPal. Υπάρχουν μικροδιαφορές στις προμήθεια με τον απλό λογαριασμό. Όπως και να έχει το PayPal είναι το τελευταίο που χρησιμοποιείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Ναι αλλα το σάιτ έχει επιλογή για αποστολή μόνο μέσω paypal. Αλλιώς θα επέλεγα σίγουρα tw. 24 λεπτά πριν, RVgtr είπε Εφόσον τα χρηματα ειναι στο balance του παυπαλ την μετατροπη απο το ππ δεν την γλυτωνεις ότι και αν κανεις Γιατί, δεν γίνεται στο balance να είναι δολλάρια και μετά να τα μετατρέψω στη revolut ας πούμε? Επειδή είμαστε σε χώρα με ευρώ το balance ειναι πάντα σε € ?
RVgtr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε Γιατί, δεν γίνεται στο balance να είναι δολλάρια και μετά να τα μετατρέψω στη revolut ας πούμε? Επειδή είμαστε σε χώρα με ευρώ το balance ειναι πάντα σε € ? Γιατι αν τα στειλεις στην ρεβο τα δολάρια του balance θα στα μετατρέψει το ππ σε λίρες Αγγλίας Υποχρεωτικά Αν τα στειλεις σε ελληνική τραπεζα θα στα μετατρέψει σε ευρω Υποχρεωτικά Στα είπα και παραπάνω 1
camel555 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, η virtual prepaid winbank WEBUY της Πειραιώς, συνδέεται με το PayPal?
coolnetgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Καλημέρα, Πριν ένα χρόνο μου είχε συνδεθεί κανονικά. 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στον λογαριασμό μου στο Paypal χρησιμοποιώ το 2FA με αποστολή sms στο κινητό μου. Πριν από λίγο προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό μου και δεν μου ήρθε κανένα sms! Πρέπει να πάτησα 5-6 φορές το resend χωρίς επιτυχία! Τελικά τα sms ήρθαν όλα μαζεμένα μετά από 10-15 λεπτά! Τώρα προσπαθώντας να μπω στο λογαριασμό μου μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Password tried too many times, please try again later or change your password" Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι αυτό το "later"? Από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet... Κάποιοι μιλάνε για 2-6 ώρες... Κάποιοι για 24 ώρες... Κάποιοι ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί και θα πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών... Έχει συμβεί σε κανέναν?
minotavros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Στον λογαριασμό μου στο Paypal χρησιμοποιώ το 2FA με αποστολή sms στο κινητό μου. Πριν από λίγο προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό μου και δεν μου ήρθε κανένα sms! Πρέπει να πάτησα 5-6 φορές το resend χωρίς επιτυχία! Τελικά τα sms ήρθαν όλα μαζεμένα μετά από 10-15 λεπτά! Τώρα προσπαθώντας να μπω στο λογαριασμό μου μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Password tried too many times, please try again later or change your password" Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι αυτό το "later"? Από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet... Κάποιοι μιλάνε για 2-6 ώρες... Κάποιοι για 24 ώρες... Κάποιοι ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί και θα πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών... Έχει συμβεί σε κανέναν? Όση ώρα περίμενες τον κωδικό έβαλες κανένα τυχαίο από μόνος σου?
Sakis_Spooky Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, minotavros είπε Όση ώρα περίμενες τον κωδικό έβαλες κανένα τυχαίο από μόνος σου? Όχι... Απλώς πάτησα το resend! Στη συνέχεια αφού δεν ερχόταν κανένας κωδικός το παράτησα! Όταν άρχισαν να έρχονται οι κωδικοί, έβαλα username και password και μου έβγαλε το μήνυμα ""Password tried too many times, please try again later or change your password".
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Πιθανοτατα δεν θα έβαλες και το τελευταίο που ηρθε οπότε το θεώρησε λάθος.
spartak1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Όχι... Απλώς πάτησα το resend! Στη συνέχεια αφού δεν ερχόταν κανένας κωδικός το παράτησα! Όταν άρχισαν να έρχονται οι κωδικοί, έβαλα username και password και μου έβγαλε το μήνυμα ""Password tried too many times, please try again later or change your password". Δοκίμασε αύριο πάλι 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, spartak1 είπε Δοκίμασε αύριο πάλι Περίμενα να περάσουν ακριβώς 24 ώρες! Δοκίμασα και μπήκα! Άρα καλό είναι σε περίπτωση που "κλειδωθείτε" να δοκιμάσετε μετά από 24 ώρες!
skar1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Κανείς ξέρει τι μπορεί να παίζει, έχω κάτι κινήσεις και δεν ξέρω τι είναι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα