Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν χρειάζεται να φορτώσεις τίποτα, τα τραβάει απευθείας από την κάρτα σου (και συνεπώς από τον συνδεδεμένο λογαριασμό της Άλφα).

ok ευχαριστω πολυ !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα  κάποια συμβουλή εάν μπορείτε παρακαλώ. Θέλω να πουλήσω σε ένα σαιτ στις ΗΠΑ και μπορούν να μου βάλουν τα λεφτά μόνο μέσω paypal. To ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 1500$. Εάν αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτή τη συναλλαγή το καλύτερο είναι να μου τα στείλουν στην pp και μετά εγώ να τα μεταφέρω σε κάποιο λογαριασμό μου Transferwise ή Revolut και να κάνω εκεί τη μετατροπή του συναλλάγματος σε ευρώ?  Έπειτα από εκεί τα περνάω σε κάποιο λογαριασμό μου τραπέζης? Ή όλα μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω paypal και τραπέζης? (αν και κάπου είδα ο,τι  η μετατροπή του συναλλάγματος μέσα στην paypal θα με πετσοκόψει)

Ευχαριστώ, και αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μου λέτε.

Δημοσ.
3 minutes ago, pipis_vidas said:

Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα  κάποια συμβουλή εάν μπορείτε παρακαλώ. Θέλω να πουλήσω σε ένα σαιτ στις ΗΠΑ και μπορούν να μου βάλουν τα λεφτά μόνο μέσω paypal. To ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 1500$. Εάν αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτή τη συναλλαγή το καλύτερο είναι να μου τα στείλουν στην pp και μετά εγώ να τα μεταφέρω σε κάποιο λογαριασμό μου Transferwise ή Revolut και να κάνω εκεί τη μετατροπή του συναλλάγματος σε ευρώ?  Έπειτα από εκεί τα περνάω σε κάποιο λογαριασμό μου τραπέζης? Ή όλα μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω paypal και τραπέζης? (αν και κάπου είδα ο,τι  η μετατροπή του συναλλάγματος μέσα στην paypal θα με πετσοκόψει)

Ευχαριστώ, και αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μου λέτε.

Εφόσον έχεις TransferWise δεν ανακατεύεις καθόλου το PayPal. 

1.500 είναι πολλά και το PayPal θα σου ζητήσει ταυτοποίηση λογαριασμού. Εάν την έχεις κάνει από προηγούμενες συναλλαγές τότε έχεις business λογαριασμό στο PayPal. Υπάρχουν μικροδιαφορές στις προμήθεια με τον απλό λογαριασμό.

Όπως και να έχει το PayPal είναι το τελευταίο που χρησιμοποιείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Δημοσ.

Εφόσον τα χρηματα ειναι στο balance του παυπαλ την μετατροπη απο το ππ δεν την γλυτωνεις ότι και αν κανεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Εφόσον έχεις TransferWise δεν ανακατεύεις καθόλου το PayPal. 

1.500 είναι πολλά και το PayPal θα σου ζητήσει ταυτοποίηση λογαριασμού. Εάν την έχεις κάνει από προηγούμενες συναλλαγές τότε έχεις business λογαριασμό στο PayPal. Υπάρχουν μικροδιαφορές στις προμήθεια με τον απλό λογαριασμό.

Όπως και να έχει το PayPal είναι το τελευταίο που χρησιμοποιείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Ναι αλλα το σάιτ έχει επιλογή για αποστολή μόνο μέσω paypal. Αλλιώς θα επέλεγα σίγουρα tw. 

24 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Εφόσον τα χρηματα ειναι στο balance του παυπαλ την μετατροπη απο το ππ δεν την γλυτωνεις ότι και αν κανεις

Γιατί, δεν γίνεται στο balance να είναι δολλάρια και μετά να τα μετατρέψω στη revolut ας πούμε? Επειδή είμαστε σε χώρα με ευρώ το balance ειναι πάντα σε € ?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε

Γιατί, δεν γίνεται στο balance να είναι δολλάρια και μετά να τα μετατρέψω στη revolut ας πούμε? Επειδή είμαστε σε χώρα με ευρώ το balance ειναι πάντα σε € ?

Γιατι αν τα στειλεις στην ρεβο τα δολάρια του balance θα στα μετατρέψει το ππ σε λίρες Αγγλίας Υποχρεωτικά

Αν τα στειλεις σε ελληνική τραπεζα θα στα μετατρέψει σε ευρω Υποχρεωτικά

Στα είπα και παραπάνω

• Thanks 1
Δημοσ.

Στον λογαριασμό μου στο Paypal χρησιμοποιώ το 2FA με αποστολή sms στο κινητό μου.
Πριν από λίγο προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό μου και δεν μου ήρθε κανένα sms!
Πρέπει να πάτησα 5-6 φορές το resend χωρίς επιτυχία!
Τελικά τα sms ήρθαν όλα μαζεμένα μετά από 10-15 λεπτά!
Τώρα προσπαθώντας να μπω στο λογαριασμό μου μου βγάζει το εξής μήνυμα:
"Password tried too many times, please try again later or change your password"

Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι αυτό το "later"?
Από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet...
Κάποιοι μιλάνε για 2-6 ώρες...
Κάποιοι για 24 ώρες...
Κάποιοι ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί και θα πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών...

Έχει συμβεί σε κανέναν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε

Στον λογαριασμό μου στο Paypal χρησιμοποιώ το 2FA με αποστολή sms στο κινητό μου.
Πριν από λίγο προσπάθησα να μπω στο λογαριασμό μου και δεν μου ήρθε κανένα sms!
Πρέπει να πάτησα 5-6 φορές το resend χωρίς επιτυχία!
Τελικά τα sms ήρθαν όλα μαζεμένα μετά από 10-15 λεπτά!
Τώρα προσπαθώντας να μπω στο λογαριασμό μου μου βγάζει το εξής μήνυμα:
"Password tried too many times, please try again later or change your password"

Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι αυτό το "later"?
Από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet...
Κάποιοι μιλάνε για 2-6 ώρες...
Κάποιοι για 24 ώρες...
Κάποιοι ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί και θα πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών...

Έχει συμβεί σε κανέναν?

Όση ώρα περίμενες τον κωδικό έβαλες κανένα τυχαίο από μόνος σου?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, minotavros είπε

Όση ώρα περίμενες τον κωδικό έβαλες κανένα τυχαίο από μόνος σου?

Όχι... Απλώς πάτησα το resend! Στη συνέχεια αφού δεν ερχόταν κανένας κωδικός το παράτησα! 

Όταν άρχισαν να έρχονται οι κωδικοί, έβαλα username και password και μου έβγαλε το μήνυμα ""Password tried too many times, please try again later or change your password".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε

Όχι... Απλώς πάτησα το resend! Στη συνέχεια αφού δεν ερχόταν κανένας κωδικός το παράτησα! 

Όταν άρχισαν να έρχονται οι κωδικοί, έβαλα username και password και μου έβγαλε το μήνυμα ""Password tried too many times, please try again later or change your password".

Δοκίμασε αύριο πάλι

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, spartak1 είπε

Δοκίμασε αύριο πάλι

Περίμενα να περάσουν ακριβώς 24 ώρες!

Δοκίμασα και μπήκα! Άρα καλό είναι σε περίπτωση που "κλειδωθείτε" να δοκιμάσετε μετά από 24 ώρες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...