Προς το περιεχόμενο

Τι μάρκα κουτί έχετε;

paredwse

Τι μάρκα κουτί έχετε;  

125 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι μάρκα κουτί έχετε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia.

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thermaltake Kandalf. Τα άξιζε τα λεφτά του!

Ωραίο αισθητικά, καλή ροή αέρα, πρακτικότατο στο στήσιμο και στο ιδανικό μέγεθος.. ούτε πολύ μικρό, ούτε πολύ μεγάλο

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να μπει ως επιλογή το Noname ή κάτι παρόμοιο, αφού η πλειονότητα των χρηστών (και εμού συμπεριλαμβανομένου) μάλλον τέτοιο έχει.

Δημοσ.

ektos apo ta noname i ta pio apla koutia,episis.. yparxoun kai aytoi pou ta exoun xyma ekso xoris kouti.. kai alloi kramasmena ston toixo..

episis yparxoun kai handmade - autosxedia koutia.. apo plastiko - fiberglas..ktl

etsi ..rixno idees na emploutisti i dimoskopisi!

:)

Δημοσ.

Παιδια , νομιζω οτι μεχρι 10 επιλογες παιρνει η δημοσκοπηση κ εβαλα τις πιο κοινες μαρκες που εχω δει οτι κυκλοφορουνε γενικως .

Νο νεημ δεν εβαλα , μιας κ ειναι τεχνολογικο το φορουμ κ υπεθεσα οτι ειναι λιγοι αυτοι με νο νεημ κουτια .

Για χυμα κ λοιπα , δε περασε καν σαν επιλογη ή μαλλον μπηκε σαν ''Κατι αλλο'' επιλογη .

Δημοσ.
Ðáéäéá , íïìéæù ïôé ìå÷ñé 10 åðéëïãåò ðáéñíåé ç äçìïóêïðçóç ê åâáëá ôéò ðéï êïéíåò ìáñêåò ðïõ å÷ù äåé ïôé êõêëïöïñïõíå ãåíéêùò .

Íï íåçì äåí åâáëá , ìéáò ê åéíáé ôå÷íïëïãéêï ôï öïñïõì ê õðåèåóá ïôé åéíáé ëéãïé áõôïé ìå íï íåçì êïõôéá .

Ãéá ÷õìá ê ëïéðá , äå ðåñáóå êáí óáí åðéëïãç Þ ìáëëïí ìðçêå óáí ''Êáôé áëëï'' åðéëïãç .

den eine oloi plousioi na pernoun (viles) na stegasoun ta eksartimata tous..

:mrgreen:

an eixes epilogi no-name tha evgene proto me diafora!

:?

(na psifiso kai go.. exo ena HYUNDAI tis plakas kai me neyriazei poli otan allazo kati.. katatalla to exo patentrarei kai i roi aera eine teleia! , episis to kano oti goustaro trypes apo do patentes apo kei.. enas logos na exeis ftino kouti..eine oti de to loipase na to xalaseis epidei eine apla ftino..)

Δημοσ.

τωρα εχω HEC 6a19 black αλλα σε λιγες μερες θα γινω κατοχος ενος antec p180 black οποτε και το heroichi θα παει στον αδερφο μου....ψηφισα αντεκ

Δημοσ.

Thermaltake Lan-Party.

Paliotera to shkwna kai mazeuomastan se ena allo spiti 10 atoma ana 2 meres. To leei kai to kouti: trella parties :D.

Pera apo th plaka, polu wraio koutaki. Panalafro, alouminio, roh aera apsogh, kai eukola prosbasimo gia thn opoia allagh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...