Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλακώνω στα γεράματα :).

Η αλήθεια είναι ότι το Terminal είναι για 7, 7,5 top αλλά επειδή το περίμενα χειρότερο μάλλον μου δημιούργησε καλή διάθεση ως προς τη βαθμολόγηση.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

The Hangover 9/10. Θα μου πεις, τώρα την είδες; Ναι, όταν βγήκε πρέπει να ήμουν φαντάρος, και μετά όλο το ανέβαλλα. Πέθανα στο γέλιο, κάτι που είχα να κάνω καιρό με κωμωδία. Το σκηνικό όταν ξυπνάνε είναι επικό, αν στο τέλος δεν είχε κάτι κολπάκια παρωδίας (αν και πέθανα όταν κατέβαιναν τις κυλιόμενες αλά Rain Man) θα έβαζα 9,2 lol. Τέλεια κωμωδία.

Έχω ήδη καλέσει την αστυνομία. Λέγε που είναι ο Κοννακ και τι του έκανες.

Δημοσ.

Είδα το "Οι Συνέπειες του Έρωτα", ιταλικό έργο με ορίτζιναλ τίτλο "Le conseguenze dell'amore".

Αρκετά ατμοσφαιρική ταινία, η φωτογραφία εξαιρετική. Περίμενα ίσως κάτι περισσότερο σεναριακά αλλά γενικά ένα ενδιαφέρον ιταλικό φιλμ νουάρ... Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής.

Δημοσ.

Έχει δει κανείς το the tourist; Έχει δράση;

Δράση έχει αλλά γενικότερα είναι γερή πατάτα. Να μην πω τίποτα χειρότερο όπως ''μαλακία'' για παράδειγμα.

Δημοσ.

απο ολες τις ταινιες που παιζονται ελλαδα αυτη την στιγμη αξιζει καμια να δει κανεις ??

Προσωπικά τίποτα δεν μου κάνει αίσθηση. Υπομονή λίγες μέρες να βγει το καινούργιο του Αρνόφσκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...