PavelX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Takers - μια απλή περιπέτεια, μου άρεσε αρκετά Fair Game - δεν λέω, ήταν αληθινή ιστορία αλλά όχι και να την κάνουν ταινία. Ενδιαφέρον μηδέν, όλη η ταινία ήταν το trailer.
freelancer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 πω πω αυτο το vanishing on 7th street ήταν τραγική μα#$%α. Ξεκίνησε απο το πουθενά και τέλειωσε στο τίποτα. Το Due Date είδα ...νταξει...εχει κατι καλές στιγμές.
margaritagr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το χε με 5.6 το imbd αλλα λεω δε μπορει να ναι ΤΟΣΟ βλακεια. Γμτ ειχεν δικιο Το due date αξιζει λες;; Sent from my iPhone using Insomnia
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Blue Valentine. Καλό αλλά όχι και ταινία της χρονιάς. 7,8/10
koulouri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Despicable me ( ελπιζω μα το εγραψα σωστα ) το ειδα με 4 κοπελιες παρεα.... Λοιπον 7.5/10 μεχρι την μεση 0 μηδεν η ταινια.. αλλα απο την μεση και μετα εδωσε ρεστα! Sent from my iPhone using Insomnia
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον θα απογειώθηκε η δράση μετά ε?
koulouri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον θα απογειώθηκε η δράση μετά ε? εφε, εκρηξεις, αγωνια κλπ κλπ.. :Ρ 1ον ειχε γελιο 2ον τι να εβλεπα με 4 κοπελες; την τσοντα της Τζουλιας, die hard ή το the chaser? ( αν και η τσοντα της Τζουλιας δε θα με χαλαγε!! ) Sent from my iPhone using Insomnia
marantonis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δειξτε σεβασμο στο Despicable me ρε. Ειναι απ'τα καλυτερα CGI. 2ον τι να εβλεπα με 4 κοπελες; http://www.imdb.com/title/tt1273235/
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εφε, εκρηξεις, αγωνια κλπ κλπ.. :Ρ 1ον ειχε γελιο 2ον τι να εβλεπα με 4 κοπελες; την τσοντα της Τζουλιας, die hard ή το the chaser? ( αν και η τσοντα της Τζουλιας δε θα με χαλαγε!! ) Sent from my iPhone using Insomnia Αφου της βάζεις 0 μέχρι τη μέση. Πλάκα με κάνεις φιλαράκι? Είπαμε , υποκειμενικά αλλά εντάξει. Πες μου μια ταινία που σου άρεσε. ΜΗΔΕΝ. ΜΠΑΜ . Ε και λίγη αντικειμενικότητα καλή είναι.
bele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το χε με 5.6 το imbd αλλα λεω δε μπορει να ναι ΤΟΣΟ βλακεια. Γμτ ειχεν δικιο Το due date αξιζει λες;; Sent from my iPhone using Insomnia To due date καλο αλλα περιμενα περισσοτερο γελιο.Μονο ο Zack Galifianakis κραταει την ταινια σε αποδεκτα επιπεδα.
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το 13 , το remake του tzameti.Καλουτσικο
ravend Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 i spit on your grave / day of the woman αρκετά ενδιαφέρον,πόσο μάλλον για remake. σε κρατάει σε ενδιαφέρον και μου άρεσε η φωτογραφία που είχε γενικότερα. χωρίς να είμαι φαν του είδους,ούτε κάν δηλαδή θα του έβαζα ένα 7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το 13 , το remake του tzameti.Καλουτσικο Για ποιο λόγο να κάνεις τέτοιο remake; Η αυθεντική ήταν άψογη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις