Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skyline.

Μόνο ένα σχόλιο θα κάνω γιατί δεν έχω διαφορετική άποψη από τα όσα έχουν ήδη γραφτεί εδώ.

Όποιος το δει να προσέξει τους διαλόγους. Πρόταση πάνω από 5 λέξεις δε θα βρει στο 99% των διαλόγων. Αν βγάλεις δε άρθρα, αντωνυμίες μιλάμε για 100% achievement.

Ακολουθεί παράδειγμα.

- We need to get out

- Are you serious?

- What will you do if you go out?

- You want to stay in?

- Definitely not in.

- Let's go out.

- Now what?

- We wait.

- Yeah wait for someone.

- No one will come.

Επί όση ώρα είναι το έργο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Cue χαχαχ στο τελος θα με κανετε να τη δω :-D

--------------------------------------------------------

The Truman Show

Μια απο τις κλασσικες 90's ταινιαρες που δεν ειχα ακομη απολαυσει. Τι να πω, απιστευτο σεναριο, πλουσιο σε περιεχομενο και νοημα, με φοβερη εξελιξη, που οχι μονο δεν πεφτει σε ρυθμο αλλα γινεται ολο και πιο σοκαριστικη, κλιμακωτα, καθως δινεται φως στον κοσμο του Τρουμαν και απαντουνται ολα τα βασανιστικα ερωτηματα. Εντυπωσιακο σαν συλληψη, εξισου εντυπωσιακο σε εκτελεση, πραγμα που αποτελει επιτευγμα. Σε τιποτα δεν υστερει. Απο την πανεμορφα ατμοσφαιρικη και αγωνιωδη κινηματογραφιση, τις καθηλωτικες ερμηνειες των Jim Carrey και Ed Harris, την αψογη μουσικη επενδυση κλασσικης μουσικης... Χαλαρα στις καλυτερες ταινιες που εχω δει.

9/10

Δημοσ.

Case 39

Renée Zellweger λες... θα 'ναι καλό.

Αλλά τελικά η ίδια ήταν κάπως άχρωμη στο ρόλο της κοινωνικής λειτουργού που γίνεται ανάδοχη του βενζεβούλη.

Σοβαρά τώρα:

Ταινία βασισμένη στη συνταγή του mainstream ψυχολογικού θρίλερ. Η Emily είναι μία κοινωνική λειτουργός η οποία εμπλέκεται σε μία υπόθεση με ένα κοριτσάκι το οποίο φαινομενικά είναι θύμα των βίαιων γονιών της. Τελικά η Emily καταφέρνει να το πάρει απ'την οικογένεια και να γίνει η ανάδοχή του μέχρι να υιοθετηθεί. Και τότε είναι που σταδιακά ανακαλύπτει ποιά πραγματικά είναι η μικρή... Ειδικά όταν αρχίζουν να πεθαίνουν μυστηριωδώς άτομα του περιβαλλοντός τους μετά από τηλεφωνήματα απ'τα προσωπικά τηλέφωνα της Emily. Τηλέφωνα που αυτή... δεν έκανε ΠΟΤΕ!

Spooky huh? Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες φάσεις με την κολλητή μου σκιαχτήκαμε, μιας και ήταν άγρια η χτεσινή βραδιά, αλλά κατά τα άλλα... είχε μέχρι και γέλιο. Μέτρια, πολύ μέτρια.

Όσο για βαθμολογία: 5,5/10 (κυρίως γιατί υποτίθεται ότι ήταν θρίλερ...)

Δημοσ.

Case 39

Renée Zellweger λες... θα 'ναι καλό.

Αλλά τελικά η ίδια ήταν κάπως άχρωμη στο ρόλο της κοινωνικής λειτουργού που γίνεται ανάδοχη του βενζεβούλη.

Σοβαρά τώρα:

Ταινία βασισμένη στη συνταγή του mainstream ψυχολογικού θρίλερ. Η Emily είναι μία κοινωνική λειτουργός η οποία εμπλέκεται σε μία υπόθεση με ένα κοριτσάκι το οποίο φαινομενικά είναι θύμα των βίαιων γονιών της. Τελικά η Emily καταφέρνει να το πάρει απ'την οικογένεια και να γίνει η ανάδοχή του μέχρι να υιοθετηθεί. Και τότε είναι που σταδιακά ανακαλύπτει ποιά πραγματικά είναι η μικρή... Ειδικά όταν αρχίζουν να πεθαίνουν μυστηριωδώς άτομα του περιβαλλοντός τους μετά από τηλεφωνήματα απ'τα προσωπικά τηλέφωνα της Emily. Τηλέφωνα που αυτή... δεν έκανε ΠΟΤΕ!

Spooky huh? Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες φάσεις με την κολλητή μου σκιαχτήκαμε, μιας και ήταν άγρια η χτεσινή βραδιά, αλλά κατά τα άλλα... είχε μέχρι και γέλιο. Μέτρια, πολύ μέτρια.

Όσο για βαθμολογία: 5,5/10 (κυρίως γιατί υποτίθεται ότι ήταν θρίλερ...)

Μια χαρα θριλερακι ηταν .πολυ αυστηρη δεν εισαι?

Δημοσ.

Μια χαρα θριλερακι ηταν .πολυ αυστηρη δεν εισαι?

Κοίτα να μου 'λεγες "μια χαρά ταινιούλα" μπορεί. Αλλά αν εξαιρέσεις την αρχή που δεν είχαμε μπει στο νόημα και βρίζαμε τους γονείς, ε μετά είχε σχεδόν πλάκα. Και ήταν και πολύ προβλέψιμο μωρέ.

Αλλά οκ, ευχάριστα την είδα. Αλλά ήθελα να δω.... θρίλερ! ^_^ ^_^ ^_^

Δημοσ.

Galatea δες κανενα A tale of two sisters να νιωσεις!

Τι παραγωγή είναι; japanese???

edit: κορεάτικη είδα. Χμμμ λες ε; Ψοφάω για κάτι τέτοια! Ας είναι καλό!

Δημοσ.

Τι παραγωγή είναι; japanese???

edit: κορεάτικη είδα. Χμμμ λες ε; Ψοφάω για κάτι τέτοια! Ας είναι καλό!

Εχει και ειδικο τοπικ απο την αφεντια μου. Ταινια απο τις λιγες.

http://www.insomnia.gr/topic/384217-a-tale-of-two-sisters-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF/

Δημοσ.

Εγω παλι τα μισω τα κορεατικα[οχι γιατι δεν ειναι καλα εργακια,αλλα δεν μπορω τους κινεζους και την γλωσσα τους].

Πάω στοίχημα ότι μιλάνε κορεάτικα όχι κινέζικα :P Και μιλάς με μία μεγάλη anime fan..... (αν και προφανώς έχω συνηθίσει να ακούω j γλώσσα)!!! ;)

Δημοσ.

Εγω παλι τα μισω τα κορεατικα[οχι γιατι δεν ειναι καλα εργακια,αλλα δεν μπορω τους κινεζους και την γλωσσα τους].

Φέισπαλμ.

Δημοσ.

Φέισπαλμ.

Τεσπα διάβασα το review και ψήθηκα εντελώς! Πωωω !! Ευχαριστώωω!

Τι κορεατες ,τι κινεζοι για εμενα ιδιοι εινα. :rolleyes: :rolleyes:

Ευτυχώς δεν είπες και "τι ιάπωνες" ... Θα με πίκραινες...αλλά νομίζω θα το ξεπερνούσα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...