Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Unstoppable Αμερικανιά για γερά στομάχια. 3/10
marantonis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ποιος ντόρος και ποιος πανικός έχει γίνει για το I Am Number Four; Ισχυει, εγω ειχα δει ενα poster του καποτε. Unstoppable Αμερικανιά για γερά στομάχια. 3/10 E.. τα 'θελες και τα 'παθες.
otm Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Βασικά ο ντόρος με το I Am Number Four δεν έγινε τόσο από την επίσημη διαφήμηση, που δεν ξέρω αν έγινε καν στην Ελλάδα, όσο από πολύ κόσμο στο Ίντερνετ (αμερικάνους κυρίως, φυσικά) που που την περίμενε σαν τρελός και έκανε το παν για να τη δει.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Twilight saga - Eclipse. Αν δεν είχα δει τις προηγούμενες 2 και το θεωρούσα καθήκον να τελειώσω τη σειρά , σα να καθαρίζω τουαλέτες στο στρατό , θα πήγαινα την ταινία για ευθανασία. 2/10 γιατί είναι έγχρωμη.
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Fading of the Cries[2011] oh hell no 2/10 απλως μην σκεφτεις να κανεις κλικ
Kasrith Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Βασικά ο ντόρος με το I Am Number Four δεν έγινε τόσο από την επίσημη διαφήμηση, που δεν ξέρω αν έγινε καν στην Ελλάδα, όσο από πολύ κόσμο στο Ίντερνετ (αμερικάνους κυρίως, φυσικά) που που την περίμενε σαν τρελός και έκανε το παν για να τη δει. Ούτε καν...
jacknut Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 The Cottage : εξωφρενικό και απολαυστικό. Οπως πρέπει δηλαδή να είναι καθε κωμωδία τρόμου που σέβεται τον εαυτό της. Θεά η Τζένιφερ Ελισον ! Βαθμός : 8
marantonis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 The man from nowhere (2010) Ωραια ταινιουλα κι αυτη. Καλογυρισμενη, με δυναμικοτατες uncut σκηνες δρασης γεματες αδρεναλινη. Ικανοποιητικες ερμηνειες, το κοριτσακι τα 'σπασε, ο πρωταγωνιστης (που ειναι και αυτος του madeo, το οποιο μου αρεσε περισσοτερο) καλος, το σεναριο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ή ιδιαιτερα πρωτοτυπο και ιντριγκαδορικο αλλα η ταινια παραμενει αρκετα διασκεδαστικη, και συγκινητικη στο τελος. Μουσικη και φωτογραφια στα κλασσικα Κορεατικα επιπεδα, δηλαδη πολυ καλα. 7/10
freelancer Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Παιδια "Tucker and Dale vs Evil" ταινιάρα θα ρεψετε στο γέλιο.
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 the rite νταξει δεν ηταν κακη ταινια η aunt μετραγε πολυ
marantonis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 To sir with love/Bloody Reunion (2006) Αναπαντεχα καλη Ασιατικη ταινια. Ενω περιμενα ενα απλο horror-slasher που να ικανοποιει με ευρηματικοτητα την αιμοδιψια του θεατη (τυπου grotesque, ας πουμε), ειδα μια γαματη drama-horror-thriller-mindfuck ταινια στον λαμπρο δρομο που χαραξε το "A tale of two sisters"! Η φωτογραφια εξαιρετικη (με φωτεινη υφη προς το χρυσαφι του ηλιου, για ενα μεγαλο διαστημα, και στα σκοτεινα σημεια το κοκκινο και το μαυρο δεν απογοητευουν), καλοσκηνοθετημενο (με ελαχιστα ψεγαδια που ουτε προσεξα στην αρχη, παρα οταν τα διαβασα), με μυστηριωδες, πλουσιο background plot, χαρακτηρες πειστικους, και το κυριοτερο, σεναριο γεματο ανατροπες. Περιττο να αναφερω οτι εχει ωραια μουσικη επενδυση, δεν εχω δει κορεατικη ταινια που να μην εχει. Το πιο κουλ απ' ολα ειναι (μην το διαβασετε αν θελετε να δειτε την ταινια) Οτι η ταινια κραταει 90 λεπτα και απο αυτα, τα 80 στην πραγματικοτητα δεν συνεβησαν ποτε, ειναι μια απατη, μια πλαστη ιστορια. Πολλοι, απερισκεπτα, ενοχλουνται οταν εξαπατωνται απο τους σκηνοθετες, αλλα εγω γουσταρω υπερμετρα. Το 5.9 στο imdb ειναι αδιαιολογητο. 7.5/10 ΥΓ. Οποιος εχει να προτεινει αλλη ταινια στο στυλ "A tale of two sisters", "Bloody reunion", "el habitante incierto" (δηλαδη horror-thriller-drama με mindfuck ανατροπες) παρακαλειται να το κανει.
Zugzwang Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 No strings attached Μόνο η εμφάνιση των πρωταγωνιστών είναι καλή σ' αυτή την ταινία. Πολύ μέτρια ακόμα και για το είδος της. 5.5/10
otm Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Όχι review, απλά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν στο Get Him To The Greek. Είναι η μοναδική ταινία που με ανάγκασε να τη σταματήσω στα 00:06:23.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Σε λιγη ωρα θα δω το The Be All and End All (http://www.imdb.com/title/tt1220873/) Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα απογοητευτω καθως εχω εμπιστοσυνη στον Webb.Κριτικη ειτε αργα σημερα ειτε αυριο.
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Mystic River http://www.imdb.com/title/tt0327056/ 8.5/10 Με τους γνωστούς ρυθμούς του Eastwood , άριστες ερμηνείες, πολυεπίπεδες, με πλοκή και γιατί όχι , με μυστήριο. Με μικρό μειονέκτημα την κάπως απότομη συμπεριφορά της συζύγου στο τέλος (δεν μας είχε προετοιμάσει). Αν και κάποιοι βρίσκουν τους ρυθμούς του κάπως αργούς, πιστεύω πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχει σταθερό τέμπο η ταινία και δεν κάνει κοιλιά. Απλά έχουμε συνηθίσει σε πολύ fast food. Να την δείτε οπωσδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις