Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά που ήταν καταπληκτικό το Irreversible, ποζεριά μέχρι εκεί που δεν πάει και επίδειξη της βιρτουοζιτέ του Νοέ ήταν. Κενό περιεχομένου, νοήματος και ιδεών. Σοκάρει χωρίς να ερεθίζει, χτισμένο πάνω σε ένα βλακώδες βασικό μήνυμα ("ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα"). Γι' αυτό θάφτηκε και όχι λόγω σεμνοτυφίας και συντηρητισμού. Αν δεν είχε και τη Μόνικα μέσα μάλλον δεν θα το ξέραμε καν.

Και νόμιζα ότι ήμουν μόνος μου.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά που ήταν καταπληκτικό το Irreversible, ποζεριά μέχρι εκεί που δεν πάει και επίδειξη της βιρτουοζιτέ του Νοέ ήταν. Κενό περιεχομένου, νοήματος και ιδεών. Σοκάρει χωρίς να ερεθίζει, χτισμένο πάνω σε ένα βλακώδες βασικό μήνυμα ("ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα"). Γι' αυτό θάφτηκε και όχι λόγω σεμνοτυφίας και συντηρητισμού. Αν δεν είχε και τη Μόνικα μέσα μάλλον δεν θα το ξέραμε καν.

Διαφωνω.Τι εννοεις ποζερια?Αρα στανταρ θεωρεις καραποζερια το Enter The Void.Που σε σοκαρε το Irreversible?Στη βια με τον πυροσβεστηρα (σιγα τα αυγα, στο Saving Private Ryan επι 20 λεπτα κοβοταν χερια ποδια και κανεις δεν αντεδρασε..) ή στον βιασμο (σιγα τα αυγα και παλι)?Οι υπολοιπες σκηνες ηταν ποιητικες, με σαφεις αναφορες στον Κιουμπρικ και μια ωραια ιστορια εκδικησης με βαθυτερα νοηματα και καταπληκτικους διαλογους.Μαλλον εχεις εντελως διαφορετικη προσεγγιση στον τροπο που βλεπεις τις ταινιες.

Δημοσ.

ΟΚ, ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά ποια βαθύτερα νοήματα μωρέ;

Ερώτηση κλειδί, τι γνώμη έχεις για το Antichrist;

Το Enter the Void δεν το έχω δει.

Δημοσ.

ΟΚ, ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά ποια βαθύτερα νοήματα μωρέ;

Νομιζω εχεις πιασει λαθος το "ο χρονος καταστρεφει τα παντα"

Περισσοτερο μου εβγαλε "ο χρονος καταστρεφει τα παντα ΓΙΑΤΙ οτι χαλασει, δεν μπορεις να γυρισεις πισω να το φτιαξεις"

Γι'αυτο και η ταινια ειναι αναποδα, για να δεις οτι η παπαρια που γινεται, δυστυχως δεν μπορει να διορθωθει παροτι βλεπεις μετα το 'πριν'

Οπως το Μεμεντο, σε προκαλουσε να εκτιμησεις την δικη σου μνημη και να καταλαβεις ποσο ευθραυστη και μη φερεγγυα ειναι γιαυτο ηταν ετσι γυρισμενο

Δημοσ.

Το thread εχει χασει τελειως τον σκοπο του μετα την συγχωνευση.

Μεγαλα συγχαρητηρια στους Mods που ειχαν αυτη την φαεινη ιδεα να συγχωνεψουν ενα post που ειχε σχεση με ΑΝΑΛΥΣΗ ταινιων οι οποιες στο 90% των περιπτωσεων ηταν κατι διαφορετικο απο του εμποριου (οχι απαραιτητα και επιπεδου), με ενα ποστ γενικης κουβεντουλας πανω σε ταινιες, που ακομα δεν μπορω να καταλαβω την χρηση του. (οκ, ειδες vlachaquito μια ταινια. μπηκες εδω και εγραψες, καλη ταινια η ταδε. ε και??).

Ηθελα να ηξερα ποσω θα στοιχιζε σε(χρηματικους και ανθρωπινους) πορους η διατηρηση δυο ποστ αντι ενος.. Οχι τπτ αλλο, να συνεισφερουμε βρε αδερφε.

Και παλι συγχαρητηρια

Δημοσ.

καλα κανανε.

την ιδια χρησιμοτητα ειχαν τα δυο threads.

εσυ γκρινιαζες απο τη πρωτη στιγμη οποτε σιγα μην αλλαζες γνωμη.

Δημοσ.

Το thread εχει χασει τελειως τον σκοπο του μετα την συγχωνευση.

Μεγαλα συγχαρητηρια στους Mods που ειχαν αυτη την φαεινη ιδεα να συγχωνεψουν ενα post που ειχε σχεση με ΑΝΑΛΥΣΗ ταινιων οι οποιες στο 90% των περιπτωσεων ηταν κατι διαφορετικο απο του εμποριου (οχι απαραιτητα και επιπεδου), με ενα ποστ γενικης κουβεντουλας πανω σε ταινιες, που ακομα δεν μπορω να καταλαβω την χρηση του. (οκ, ειδες vlachaquito μια ταινια. μπηκες εδω και εγραψες, καλη ταινια η ταδε. ε και??).

Ηθελα να ηξερα ποσω θα στοιχιζε σε(χρηματικους και ανθρωπινους) πορους η διατηρηση δυο ποστ αντι ενος.. Οχι τπτ αλλο, να συνεισφερουμε βρε αδερφε.

Και παλι συγχαρητηρια

Θες να προτείνεις κάτι άλλο;

Στο συγκερκιμένο τόπικ, η πλειοψηφία δεν μπαίνει και λέει ένα ξερό ''είδα αυτό'' και φεύγει. Υπάρχουν μερικοί που το κάνουν αλλα οι περισσότεροι γράφουν 2-3 σχόλια, την γνώμη τους και την βαθμολογία τους, με αποτέλεσμα να παίρνει κάποιος μια ιδέα για την ταινία. Ότι ακριβώς γινόταν και στο cinema lounge δηλαδή. (το οποίο όταν το έβγαλα απο τα pinned τον Μάιο, το τελευταίο του ποστ ήταν τον Ιανουάριο.)

Συνεπώς ποιο το νόημα να υπάρχουν δυο θέματα με το ίδιο περιεχόμενο;

Δημοσ.

Ναι κάνουμε ότι θέλουμε για πράγματα που αφορούν ταινίες και δεν έχουν το δικό τους θέμα επειδή θα είχε 10-12 ποστ το πολύ.

Ας σταματήσει όμως εδώ το οφ-τοπικ, τα υπόλοιπα σε π.μ αν κάποιος έχει κι'άλλα συγχαρητήρια να δώσει.

Δημοσ.

1. Συμφώνω απόλυτα με κόννακ για Irreversible. Ταινία που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό στόχο να προκαλέσει. Κλειδί σε αυτό και η συμμετοχή της Μόνικα, αν δεν έπαιζε δε θα την έβλεπε και κανείς οπότε και δε θα προκαλούσε (μαζικά τουλάχιστον). Λέει παραπάνω κάποιος ότι σιγά τα αυγά (ή αβγά για τους νεότερους) για τη σκηνή του βιασμού...sorry κι όλας αλλά αν εξαιρέσουμε κάποιους λίγους που μας ερέθισε, το υπόλοιπο 97% θα πρέπει να αρρώστησε βλέποντας τον επί 15 λεπτά. Τώρα αν το υπόλοιπο της ταινίας είναι ποίηση τότε καλά έκανα στο Δημοτικό που ποτέ δε δέχτηκα να απαγγείλω ποίημα στη τάξη.

2. Κατατάσσω την ένωση των δύο threads μέσα στο top 3 πιο έξυπνων διαδικτυακά κινήσεων για το 2011. Μπράβο σε αυτόν που τη σκέφτηκε, κατάρα στους αντιρρησίες.

Το κατάρα χαριτολογώντας πάντα... ;)

Δημοσ.

είδα χτες την πιο "disturbing" (δεν μου έρχεται ελληνική λέξη να την περιγράψω σύντομα.) ταινία που έχω δει ποτέ....

A serbian film ή αλλιώς Srpski film.... έπαθα σοκ. είναι για πολύ γερά νεύρα και για πολύ γερά στομάχια.

το human centipede είναι πιτερ παν μπροστά του....

Δημοσ.

dawn of the dead (remake)

6/10

απο τα πρώτα λεπτά κίολας έπαψε να έχει όποια πρωτοτυπία και επαναλαμβανόταν συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.

Δημοσ.

Ο yannis νομιζω σαρκαστικα το ειπε για τον Κυνοδοντα.Δεν νομιζω να μπορει να συγκριθει ο Κυνοδοντας με το In A Better World ουτε φυσικα με το Incendies.Aντι να γραφουν και να σκηνοθετουν Ελληνες αρχαιες τραγωδιες το κανουν οι ξενοι με καταπληκτικα αποτελεσματα.

Καθόλου σαρκαστικά. Μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Βασικά με καθήλωσε και μου κρατούσε συνεχώς το ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί η αρρωστημένη μεν αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα ιστορία.

Απλά πιστεύω πως για τα oscar άργησε λίγο.

Το Bad Boy Bubby είχε πολύ παρόμοιο θέμα και στυλ γυρίστικε το 1993 και ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό, και συνάμα uplifting καθώς προχωρούσε το έργο.

Το Ιn a better world απο την άλλη μου φάνηκε σαν ψώνια του σαββάτου στο Σκλαβενίτη...

Προβλέψιμο χλιαρό χωρίς εξάρσεις και δράματα.

Κανείς δε παθαίνει τπτ και όλοι ζουν happily ever after...

Δεν άξιζε με την καμία για oscar.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...