Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Unknown με Liam Neeson. Είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές και περίμενα κάτι καλύτερο. ¨οχι ότι ήταν κακό αλλά δε νομίζω να το θυμάμαι μετά από 1 μήνα. 6,3/10.

Deception με Hugh Jackman & Ewan McGregor. Το είδα τις προάλλες στη τηλεόραση. Όλα τα κλισέ του κόσμου μαζί. Ειδικά το τέλος προκαλεί το γέλωτα. 3,1/10.

Γιατι δε διαβασες τη δικη μου :devil:

@johnyboy βελτιωνεσαι :P

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Wishmaster του 1997 χθες βραδυ. Κλασσικο b-movie (δεν βγαινουν τετοια πλεον) με εναν καταπληκτικο κακο χαρακτηρα. Για τους σκοπους της ταινιας (splatter - horror) του βαζω ενα 7/10.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το TRON legacy. Καθολου ασχημο. Ευχαριστο με πολυ ομορφα σκηνικα και παρα πολυ καλο soundtrack. Ο κεντρικος χαρακτηρας ωρες ωρες μου την εσπαγε αλλα τοσο ο Jeff οσο και η Olivia μετριαζαν την κατασταση. Δεν εδειξε καμια μα καμια σκηνη με την Olivia σε κανενα κοντινο με αυτα τα κολλητα που φορουσε...lost opportunity.

7/10

Δημοσ.

το little miss sunshine γιατι σας αρεσε?μακραν απο τις πιο υπερεκτιμημενες ταινιες...

ειδα και εγω το confessions, πολυ περιεργη μα ενδιαφερουσα ταινιουλα...και οι φρεσκιες ιδεες ειναι παντα ευπροσδεκτες.

Δημοσ.

το little miss sunshine γιατι σας αρεσε?μακραν απο τις πιο υπερεκτιμημενες ταινιες...

ειδα και εγω το confessions, πολυ περιεργη μα ενδιαφερουσα ταινιουλα...και οι φρεσκιες ιδεες ειναι παντα ευπροσδεκτες.

Χαριτωμενο ηταν βρε. Ειδικα στο τελος. Ενταξει δεν ηταν και το υπερτατο αριστουργημα του σινεμα.

Δημοσ.

Barney's Version. 9ακι στο νερό. Θεός ο Paul Giamatti, πολύ καλή ταινία

Agree.

Μου άρεσε απίστευτα η ταινία. Ο ορισμός της γλυκόπικρης.

Δημοσ.

μηπως θυμαται κανει πως λεγεται μια ταινια με τους DeNiro , Norton, που κανουν μια ληστεια κλεβουν ενα σπαθι..

Δημοσ.

Ελπίζω να προλάβω κόσμο να μην χαλάσει τα λεφτά του τσάμπα...

Cars 2... απλά ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

λίγο του ότι είμαι μαζοχιστής λίγο του ότι μου ζάλισαν τα @@, πήγα και το είδα, 3d.

Το πρώτο δε μου άρεσε, το θεωρώ χαλαρά απο τις πιο μέτριες ταινίες της Pixar. Ε η γνώμη μου δεν άλλαξε και για το 2. Φλύαρο, άνευρο, χάλια στόρυ. Οκ το 3d και το animation ήταν καλό αλλά μέχρι εκεί. Επίσης κάτι που κρύψανε καλά στα trailer που κυκλοφόρησαν είναι ότι ο Mater έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. δλδ ο Lightning McQueen ασχολείται με τους αγώνες και το όλο back story αλα James Bond βασίζεται στον Mater!!!! θεέ μου πόσο κουραστικός ήταν σαν χαρακτήρας. Τύφλα να'χει ο Jar Jar..

Οπότε, ΜΑΚΡΙΑ ! ! !

3/10

πάντως είμαι πολύ μαλάκας. τι πάω και βλέπω blockbuster αμερικανιές αφού ξέρω ότι θα είναι χάλια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...