Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanx το τσεκαρα αυτο, αλλα αναρωτιεμαι τι ακριβως ειναι το 1ο. Μηπως ειναι καποιο prequel, ή intro ή ξερω γω τι, και χρειαζεται να το δω πριν παω στο 2ο? Απλως δεν εχω ψαχτει πολυ στο λινκ αυτο μην τυχων και διαβασω κανα σποιλερ. Απλως ρωταω μπας και καποιος ηδη ξερει...

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"The feature length version which includes the original short within its running time was already complete when it was announced that the short had been nominated for an Oscar."

Είναι η short και η long version. Η πρώτη συμπεριλαμβάνεται στη δεύτερη. Οπότε δες κατευθείαν το μεγάλο.

Δημοσ.

"The feature length version which includes the original short within its running time was already complete when it was announced that the short had been nominated for an Oscar."

Είναι η short και η long version. Η πρώτη συμπεριλαμβάνεται στη δεύτερη. Οπότε δες κατευθείαν το μεγάλο.

Too late! Μολις τελιωσα το μικρο! Thanx anyway.

Δημοσ.

μολις ειδα το stay.Δεν καταλαβα πως το τελος συνδεεται με το γιατρο...τουλαχιστον οχι εντελως.Ας με διαφωτισει καποιος!

Δημοσ.

bunraku

αυτα παθαινεις οταν ακους γκομενες

harry poter & blah blah part 2

καλυτερα να διαβασεις το βιβλιο

Δημοσ.

Μαρεσει ο Josh Hartnett αλλα μαλλον τωρα τελευταια ριχνει κατι ακυρα. Αν εβλεπες το I come With The Rain εκει να δεις πως θα ψαχνοσουν για λογο υπαρξης. Κριμα και το σκεφτομουν και γω το Bunraku.

Δημοσ.

Μαρεσει ο Josh Hartnett αλλα μαλλον τωρα τελευταια ριχνει κατι ακυρα. Αν εβλεπες το I come With The Rain εκει να δεις πως θα ψαχνοσουν για λογο υπαρξης. Κριμα και το σκεφτομουν και γω το Bunraku.

ηταν καλυτερο απο το bunraku

στο ερωτημα του διπλα απο πανω

φανταζομαι οτι κανανε τραμπα

δλδ

μια ασιατικη ο hartnett

και μια αμερικανικη ο ασιατης...

who knows

Δημοσ.

Μα το I come with the Rain δεν ηταν ασιατικο, αυτο ειναι το τραγικο. Απλως ειχε ασιατικη ατμοσφαιρα, διαδραματιζοταν στην Ασια, με ασιατες που μιλουσαν Αμερικανικα! Ατιμο Localisation! Στο συνολο της ηταν απαρδεκτη. Μου ρχοταν να κοπαναω το κεφαλι μου σε τοιχο μεχρι να ραγισει ο φλοιος.

Αμα το Bunraku ηταν χειροτερο απο αυτο, τοτε τι να πω.

Δημοσ.

Οκ δεκτον. Μονο μην νομιζεις οτι υπεφερες μονος σου, γιατι καποια στιγμη θα το δω και εγω. Εχω την μαζοχιστικη ταση να βλεπω οτι κυκλοφορει απο ηθοποιους που εχω υπογραμμισει.

Δημοσ.

Οκ δεκτον. Μονο μην νομιζεις οτι υπεφερες μονος σου, γιατι καποια στιγμη θα το δω και εγω. Εχω την μαζοχιστικη ταση να βλεπω οτι κυκλοφορει απο ηθοποιους που εχω υπογραμμισει.

εγω υπεφερα γιατι δεν μπορουσα να κανω forward...

Δημοσ.

Ε ενταξει αν μια ταινια αποφασιζεις να την δεις πρεπει να την δεις κανονικα, αλλιως την εγκαταλειπεις αν ειναι τοσο ασχημη. Προσωπικα δεν καταλαβαινω την χρηση του forward. Αντε Στην χειροτερη προτιμω να βλεπω κατι ασχημο σε PAL γιατι λογο του πιο γρηγορου ρυθμου των καρε γλιτωνεις κανα 5 λεπτο συνολικα! :mrgreen:

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0449061/

πολυ καλη ταινια..

δεν εχει ουτε ιδιαιτερη δραση, ουτε σασπενς, ουτε εφε...

αλλα γενικα μ'αρεσουν οι παρεμβολες που κανει για να δειξει αλλες φασεις απο τις ζωες των πρωταγωνιστων (:

πιστευω πως το 6.5 ηταν λιγο του imdb

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0449061/

πολυ καλη ταινια..

δεν εχει ουτε ιδιαιτερη δραση, ουτε σασπενς, ουτε εφε...

αλλα γενικα μ'αρεσουν οι παρεμβολες που κανει για να δειξει αλλες φασεις απο τις ζωες των πρωταγωνιστων (:

πιστευω πως το 6.5 ηταν λιγο του imdb

ωχ, ο statham εχει μαλλια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...