Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν γνώμη μου είναι να κάνεις δώρα σε ανθρώπους που θα περάσεις χρόνια μαζί τους.Συγγενείς ,φίλοι κ σύζυγος(ο/η).Το να παίρνεις δώρα σε κάποιομ ούτε θα εδριαώσει τη σχέση σας ούτε θα σ αγαπήσει πιο πολύ.Αν η σχέση δεν είναι συμβιωτική δηλ η κοπέλα δε σ' αγαπαέι ούτε για το C2Vts σου ούτε για το πανακριβο σου σακακι ή παλτό(που όσο κι αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το πήρες για σενα στην πραγματικότητα το πήρες για να εντυπωσιασεις εκείνη) και μια lacta να της πα΄ρεις θα το κατευχαριστηθεί.Για μένα το καλύτερο δώρο θα ήταν μια βόλτα στο Θησείο και μετά Λυκαβηττός για αποξένωση .Κι αν σ αγαπαέι θα το κατευχαριστηθεί πίστεψε με.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καταρχήν γνώμη μου είναι να κάνεις δώρα σε ανθρώπους που θα περάσεις χρόνια μαζί τους.Συγγενείς ,φίλοι κ σύζυγος(ο/η).Το να παίρνεις δώρα σε κάποιομ ούτε θα εδριαώσει τη σχέση σας ούτε θα σ αγαπήσει πιο πολύ.Αν η σχέση δεν είναι συμβιωτική δηλ η κοπέλα δε σ' αγαπαέι ούτε για το C2Vts σου ούτε για το πανακριβο σου σακακι ή παλτό(που όσο κι αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το πήρες για σενα στην πραγματικότητα το πήρες για να εντυπωσιασεις εκείνη) και μια lacta να της πα΄ρεις θα το κατευχαριστηθεί.Για μένα το καλύτερο δώρο θα ήταν μια βόλτα στο Θησείο και μετά Λυκαβηττός για αποξένωση .Κι αν σ αγαπαέι θα το κατευχαριστηθεί πίστεψε με.

φιλε μου ξερεις το μυστικο της ζωης.σε συγχαιρω ειλικρινα...

Δημοσ.

ακομα και να σε αγαπαει υπερβολικα αν της παρει Lacta θα σταματησει. Δυστυχως οι γυναικες θελουν τα δωρακια τους ανεξαρτητα απο το ποσο σε αγαπανε. Ειναι η φυση τους τετοια.

Φιλε μου δες κανα ρολοι ή γενικά κάτι το οποίο θα μπορεί να έχει μαζί της συνέχεια. Τσάντα, Γυαλιά ηλίου, Παπούτσια. Τέτοιες μπούρδες θέλουν για δώρα οι γυναίκες.

Δημοσ.

Aυτά φίλε μου arxon τα θέλουνε οι γκόμενες. Οι γυναίκες μας είναι άλλο πράγμα και έχουν άλλες απαιτήσεις, διότι έτσι κι αλλιώς τσάντες και παπούτσια αγοράζουν όλο τον χρόνο. Αν πρόκειται για γκόμενα λοιπόν, δηλαδή οποιαδήποτε τύπου σχέση κατώτερη του αρραβώνα, ας της πάρει μια opium από τα hondos center. Βέβαια κι αυτός όταν θα παραλάβει το τυπικό after save για δώρο δεν θα πρέπει να παραπονεθεί καθόλου.

Κατά τ' άλλα ο τύπος με την Lacta έχει δίκιο. Άμα σε αγαπάει η γυναίκα σου και σπάγκο για χαρταετό να της πάρεις, θα τον φυλάξει σαν θησαυρό.

Δημοσ.
Aυτά φίλε μου arxon τα θέλουνε οι γκόμενες. Οι γυναίκες μας είναι άλλο πράγμα και έχουν άλλες απαιτήσεις, διότι έτσι κι αλλιώς τσάντες και παπούτσια αγοράζουν όλο τον χρόνο. Αν πρόκειται για γκόμενα λοιπόν, δηλαδή οποιαδήποτε τύπου σχέση κατώτερη του αρραβώνα, ας της πάρει μια opium από τα hondos center. Βέβαια κι αυτός όταν θα παραλάβει το τυπικό after save για δώρο δεν θα πρέπει να παραπονεθεί καθόλου.

Κατά τ' άλλα ο τύπος με την Lacta έχει δίκιο. Άμα σε αγαπάει η γυναίκα σου και σπάγκο για χαρταετό να της πάρεις, θα τον φυλάξει σαν θησαυρό.

οκ δεν μιλαω παραπανω αποψεις του καθενος ειναι αυτες...

Δημοσ.

Αν είναι να κρατάς τη γκόμενα με δώρα,τότε άντε γεια......Και στην τελική ας μας κάνουν κι αυτές δώρα ακριβά.Όχι πχ να κάνω εγώ δώρο ένα ακριβό κολιέ και αυτή....αρκουδάκι(sic)....

Ισότητα δεν θέλουν;Ας υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ!!! :twisted:

Και μην ακούσω τώρα περί ανδρισμού και βλακείες.Αυτό δεν φαίνεται από τα δώρα,αλλά από άλλα πράγματα.

ΥΣ:χρόνια πολλά και καλές γιόρτες σε όλους. :)

Δημοσ.

Ναι, μόνο που εκεί παίζει ρόλο το timing πιστεύω. Όχι ότι έχω αποκωδικοποιήσει τις γυναίκες, αλλά τον σπάγγο θα τον εκτιμήσει αν τον προσφέρεις σε ανύποπτο χρόνο, όταν δεν το περιμένει. Εκτός εορτών και επετείων.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, η Lacta και ο σπάγγος είναι σαν να της δείχνεις ότι την έχεις δεδομένη.

Κι αν νιώθει δεδομένη, τότε δεν θα νιώθει γοητευτική.

Και τότε θα εμφανιστεί κάποιος punkys και θα της το θυμίσει. Και θα αρχίσουν να αμολάνε καλούμπα μαζί.

Ή κάποιος εξωγήινος. Που οκ, εκεί δεν θα κινδυνέψεις γιατί θα την διώξει το φτηνό του πατσουλί. Αλλά you get the point.

Δημοσ.

πιστευω οτι οι φιλοι που ανεφεραν ολα αυτα περι σπάγγου και lacta το ελεγαν για ανυποπτο χρονο κι οχι να γυρισεις στο σπιτι και να πεις,αγαπη μου σημερα για την επετειο μας σου εφερα ενα σπαγγο!γιατι τοτε θα σε πει εσενα σπαγγο...οι περισσοτερες γυναικες θέλουν και το κατι τι,εκτος κι αν εχετε βρει καμμια εξαιρεση,προσωπικα δεν ξερω αν θα μου αρεσε να εχω μια "γυναικα" τελειως αδαφορη στα λουσα κλπ.μια μεση κατασταση εχω την εντυπωση οτι ειναι η ιδανικη,ουτε πολλα και ακριβα δωρα,ουτε και απ'την αλλη τπτ.αρκει να καταφερεις να βρεις την χρυση τομη της καθεμιας...

Δημοσ.
Ναι, μόνο που εκεί παίζει ρόλο το timing πιστεύω. Όχι ότι έχω αποκωδικοποιήσει τις γυναίκες, αλλά τον σπάγγο θα τον εκτιμήσει αν τον προσφέρεις σε ανύποπτο χρόνο, όταν δεν το περιμένει. Εκτός εορτών και επετείων.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, η Lacta και ο σπάγγος είναι σαν να της δείχνεις ότι την έχεις δεδομένη.

Χμμμ...ισχύει.

Αλλά και πάλι, εξαρτάται και από τη γυναίκα. Ξέρω κάποιες που η Lacta και ο σπάγγος δε θα τους έλεγε τίποτα ούτε σε ανύποπτο χρόνο. Και κάποιες άλλες που τους αρκεί και ο σπάγγος στην επέτειο, ανάλογα με το γενικότερο ύφος της σχέσης και του πνεύματος της αγοράς σπάγγου.

Πάντως γενικώς είναι σε σωστό δρόμο η θεωρία του πάνκι.

Δημοσ.
Χμμμ...ισχύει.

Αλλά και πάλι, εξαρτάται και από τη γυναίκα. Ξέρω κάποιες που η Lacta και ο σπάγγος δε θα τους έλεγε τίποτα ούτε σε ανύποπτο χρόνο. Και κάποιες άλλες που τους αρκεί και ο σπάγγος στην επέτειο, ανάλογα με το γενικότερο ύφος της σχέσης και του πνεύματος της αγορά σπάγγου.

Πάντως γενικώς είναι σε σωστό δρόμο η θεωρία του πάνκι.

Σε ευχαριστώ fireflies.

Χρόνια είχα να ακούσω ότι είμαι σε σωστό δρόμο.

Επειδή έχει τιγκάρει το pm box μου, αναγκάζομαι να σε ρωτήσω δημοσίως αν σε πειράζει να σε φλερτάρω για να μπορώ να προπονούμαι, μέχρι να συναντήσω κάποια που μου αρέσει στην αληθινή ζωή.

Δημοσ.
...για να μπορώ να προπονούμαι, μέχρι να συναντήσω κάποια που μου αρέσει στην αληθινή ζωή.

Πήγα να απαντήσω αρνητικά, αλλά είδα ότι υπερασπίστηκες τους Πλασίμπο κάποτε σε άλλο σημείο του φόρουμ και συγκινήθηκα.

Ως εκ τούτου πήγα να απαντήσω θετικά, αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι τα παλαιάς σχολής που αναγνωρίζει το φλερτ μόνο μέσω pm.

Δημοσ.

χτυπα κανένα μουσικό κουτί. Τα γουστάρουνε αυτά. Απλα θα είναι λιγο δύσκολο να το βρείς. Αν δεν βρείς τίποτα πάρε κανένα κουτί παξιμαδάκια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...