Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 μια από τα ίδια μπρο...στα 16.5 - 17 σκαλώνω... νομίζω με ενσύρματο πόντικα πάει λίγο καλύτερα ο ασύρματιξ χάνει λίγο ειδικά αμα είναι μπλεδόντης. Ναι ρε συ δεν παλεύεται... Anathema κι αν φτάσουμε στο 30...
Harkon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 παίξε με τον πόνο μου... θέλω οπτικοακουστικό υλικό αν μπορέσεις..
Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 παίξε με τον πόνο μου...θέλω οπτικοακουστικό υλικό αν μπορέσεις.. Θα το προσπαθήσω ρε μπρο....
andreapaog328 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 πολύ καλό dimitrisg ! αλλά έβαλα μισή ώρα να πιάσω νερό...
DIMITRISG Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Το σπαστικο ειναι οτι στην δευτερη πιστα αμα χασεις σε παει απο την αρχη . Κατα τ'αλλα καλη εμπειρια το canadair
mimis19 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ρε παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει τα κουμπια που μαζευει νερο και πως το ριχνει στη φωτια γιατι δεν τα βρισκω με τιποτα....
DIMITRISG Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ρε παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει τα κουμπια που μαζευει νερο και πως το ριχνει στη φωτια γιατι δεν τα βρισκω με τιποτα.... για να μαζεψεις νερο πρεπει να ρυθμισεις την ταχυτητα στο μπλε και μετα κατεβαζεις το αεροπλανο να περναει συριζα στην επιφανεια της θαλασσας για να μαζεψεις το νερο περνας πανω απο τη φωτια οσο πιο χαμηλα μπορεις και πατας space
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Και πώς στο καλό ρυθμίζεις την ταχύτητα στο μπλέ? Εμένα καρφωμένη στα 130 μένει. Άκυρο το βρήκα... Edit: Πολύ δύσκολο παιχνίδι ρε γαμώτο αλλά κολάει σε πολλά τόπικ... Δοκίμασε να το ποστάρεις και εδώ...
Typhoon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά είναι μεγάλο ξενέρωμα το ότι σε ξαναρχίζει από την αρχή κάθε φορά. Τουλάχιστον ας σου έδινε 3 ζωές ή κάτι τέτοιο...
V for Vagelis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Και πώς στο καλό ρυθμίζεις την ταχύτητα στο μπλέ? Εμένα καρφωμένη στα 130 μένει. Με το δεξί και αριστερό βελάκι. Που βλέπεις όμως ότι η ταχύτητα είναι 130; Αποκλύεται να είναι τόσο μικρή (θεωριτικά).
DIMITRISG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Και πώς στο καλό ρυθμίζεις την ταχύτητα στο μπλέ? Εμένα καρφωμένη στα 130 μένει. Άκυρο το βρήκα... Edit: Πολύ δύσκολο παιχνίδι ρε γαμώτο αλλά κολάει σε πολλά τόπικ... Δοκίμασε να το ποστάρεις και εδώ... να σου πω την αληθεια απο αυτο το τοπικ εψαχνα πληροφοριες για τα canadair και επεσα πανω στο παιχνιδι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Έχω κολλήσει: http://notdoppler.com/orboxb.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα