Προς το περιεχόμενο

Mitac Mio 350...δέν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Destinator!!!


Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο forum!Χτές 24/12/06 αγόρασα το Mio 350 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στην Ομόνοια πακέτο μαζί με το Destinator PN. Αφού άναψα την συσκευή και έκανα τα calibration κλπ πράγματα που ζητάει,έβαλα στην SD μνήμη (Trascend 256MB) στην θύρα για να γίνει η εγκατάσταση του προγράμματος GPS (όπως ακριβώς αναφέρουν και οι οδηγίες).Το πρόγραμμα εγκατάστασης ξεκινάει κανονικά και ζητάει προορισμό εγκατάστασης Device/Memory card.Επιλέγω Device και αφού γεμίζει η μπάρα προόδου στο τέλος βγάζει μήνυμα οτι δέν ηταν δυνατή η εγκατάσταση σε αυτό το σημείο και να προσπαθήσω να το εγκαταστήσω κάπου αλλού.Να σημειώσω οτι προσπάθησα για τους τύπους να εγκατάσταση και στην SD μνήμη αλλά μου έβγαζε το ίδιο μήνημα.

Δοκίμασα επίσης να αντιγράψω τα αρχεία που περιέχονται στην κάρτα μνήμης στο pc μου μέσω card reader,αλλά και πάλι αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατι κολλάει η διαδικασία αντιγραφής.

Σε οτι έχει να κάνει με το Mio τωρα....έβαλα ημ/νια 24/6/2006 χτές και σήμερα που το άνοιξα έλεξε 2085(!!!!),στις ρυθμίσεις δε λέει 2125-και βάλε(!!!!!!!!!!).

Θα ήθελα να ρωτήσω τώρα,αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,θα διαγραφτεί και το λειτουργικό;

Εν πάση περιπτώση,την ερχόμενη Τετάρτη θα το πάω πίσω και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ άμεση αντικατάσταση συσκευής και δέν θα φύγω αν δέν διαπιστώσω οτι λειτουργεί τέλεια.Πήρα ένα δώρο για συγγενικό μου πρόσωπο και ένιωσα την απόλυτη ξεφτύλα όταν είδα οτι το κουτί του MIO ήταν ανοιγμένο (ίσως για να βάλουν την sd μνήμη μέσα),φανταστείτε πώς ένοιωσα όταν δώρο 470 ευρώ δέν λειτούργησε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ειναι ελλατωματικη η καρτα μνημης???Επισης το Destinator με ολους τους χαρτες χωραει σε 256 mb μνημης??Γιατι εχω την εντυπωση οτι απαιτουνται παραπανω.

 

Παντως δοκιμασε να το επιστρεψεις στο Πλαισιο τουλαχιστον για αλλαγη καρτας στην αρχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κανεις hard reset, το λειτουργικο δε σβηνεται. Απλα θα χαθει ο,τι υπαρχει στη μνημη.

 

Ριξε μια ματια στο forum της ngi (ειναι η εταιρεια υπευθυνη για την ελληνικη εκδοση του destinator). Κανε μια ερωτηση κι εκει, σιγουρα θα σε βοηθησουν.

 

http://www.ngi.gr/forum/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην μνήμη δέν υπάρχει τίποτα φορτωμένο,άρα δεν με πειραζει αν χαθεί τίποτα (απο το τίποτα),δοκίμασα και hard-reset αλλά πάλι τίποτα,το πρόβλημα παραμένει.

Για την ιστορία όλο το πρόγραμμα Destinator PN μαζί με τους χάρτες,τα add-ons και 2 παιχνίδια που έχει μέσα καταλαμβάνουν κάτι λιγότερο απο το 45% της κάρτας (115ΜB περίπου).Κατα 90% έχω πέσει σε ελαττωματική μνήμη,αφού δέν αντιγράφεται με τιποτα στο pc (κάτι που λίγο πολύ το κάνουν όλοι για λόγους back-up)...ελπίζω μόνο να μήν με τραβολογήσουν άσκοπα γιατι θα ξεσπάσω πάνω τους για όλη την (ελαττωματική) κατάντια της Ελληνικής αγοράς!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης για κοιτα και σε αυτο το ποστ.Επειδη βλεπω οτι εχει και αλλα προβληματα με αλλες καρτες μηπως φταιει η SD θυρα του???

 

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166302

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...