Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατε και σε καμμια λαικη για λαχανικα ρε παιδια. Μην κολλατε επειδη ειστε νεοι και μοντερνοι. Φρεσκα προιοντα σε πολυ φθηνοτερες τιμες απο σουπερ ή/και κυριλατα μαναβικα με στολές.

• Like 5
Δημοσ.

Πατε και σε καμμια λαικη για λαχανικα ρε παιδια. Μην κολλατε επειδη ειστε νεοι και μοντερνοι. Φρεσκα προιοντα σε πολυ φθηνοτερες τιμες απο σουπερ ή/και κυριλατα μαναβικα με στολές.

Μπαα, και οι λαϊκες ακριβες ειναι.

Εννοεις οτι στα sm δεν ειναι φρεσκα?

Δημοσ.

ποσι φρεσκα να ειναι?δεν πετυχες ποτε παγωμενη ντοματα πρωι πρωι?οι αποθηκες καταψυκτες τι εχουν μεσα νομιζεις?ειπαμε,βολικα τα μαρκετ,καλη η καταψυξη,αλλα οχι και "φρεσκα".

Δημοσ.

Και στη λαϊκη ποιος σου εγγυαται οτι ειναι φρεσκα?

Θα ελεγα οτι πιο ευκολο ειναι να σου πει ο λαϊκατζης ψεμματα παρα το sm.

Ειδες ποτε τοματες να πωλουνται σε ψυγειο?

Και γω απόρησα μια φορα που ο μανάβης στα ΑΒ τα ξαναεβαζε σε σακουλες... τα συντηρουν σε ψυγειο.

Ενω ο λαϊκατζης μολις τις εκοψε απ το μποστανι?

Στα sm δε προλαβαινουν να τα βαλουν ψυγειο, εξαντλουνται γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν ειπα το αντίθετο..τι να τα κανουν; να τα αφησουν να σαπισουν;. Θα σ αρεζε αν πηγαινες και εβλεπες ντοματες έτοιμες για σαλτσα απο τι ζεστη;

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί/απαντηθεί ξανά: Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω προϊόντα που είχε φέρει το Lidl πριν κάνα δίμηνο ή απλώς περιμένω και ελπίζω να το ξαναφέρει του χρόνου? :/ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένεις! Συνήθως τα ξανά φέρνει αλλά μερικά όχι.

Όπως ο ανεμιστήρας box.  'Έχει να τον φέρει τρία χρόνια.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν ειπα το αντίθετο..τι να τα κανουν; να τα αφησουν να σαπισουν;. Θα σ αρεζε αν πηγαινες και εβλεπες ντοματες έτοιμες για σαλτσα απο τι ζεστη;

Για τη λαϊκη μιλας ή για τo sm?

Στον τ.Βεροπουλο εβλεπα συχνα πιπεριες και αλλα λαχανικα σε κακη κατασταση, αλλα τακτοποιημενα επιμελως στα ραφια τους... Με τοσες υψηλες τιμες που ειχαν φυσικα δε τα επαιρνε κανεις, ωστοσο οι υπαλληλοι τα τακτοποιουσαν με θρησκευτικη ευλαβεια.

Στα Καρφουρ παλι εχω δει υπαλληλο να ξεχωριζει και να πεταει πιπεριες με  ελαχιστες ζαρες.

Δημοσ.

Καλά τα περισσότερα είναι λες και τα έχουν περάσει λουστρο με μηχάνημα.

Όταν είναι τόσο άψογο ένα λαχανικό ή φρούτο εμένα με αποτρέπει να το αγοράσω,γ κάτι ξέρω ότι ή φυσιολογική του κατάσταση δεν είναι αυτή.

Είναι υπερβολικά αυτά που κάνουν στα Σ/Μ

Άσε τις τιμές που είναι στα ύψη γενικά,και στις λαϊκές και στα Σ/Μ οι περισσότεροι κοιτανε και δεν αγοραζουν.

Δημοσ.

Για τη λαϊκη μιλας ή για τo sm?

Στον τ.Βεροπουλο εβλεπα συχνα πιπεριες και αλλα λαχανικα σε κακη κατασταση, αλλα τακτοποιημενα επιμελως στα ραφια τους... Με τοσες υψηλες τιμες που ειχαν φυσικα δε τα επαιρνε κανεις, ωστοσο οι υπαλληλοι τα τακτοποιουσαν με θρησκευτικη ευλαβεια.

Στα Καρφουρ παλι εχω δει υπαλληλο να ξεχωριζει και να πεταει πιπεριες με ελαχιστες ζαρες.

Για λαικη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...