john1987 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Σαν τι θέλεις να ξεκινήσω;Από οικονομικής πλευράς; Οικονομικης,οικιστικης,γενικοτερης ατμοσφαιρας.... Γιατι,εχω ακουσει οτι η Γερμανια ειναι υποδειγματικη στις δομες της,την οργανωση κτλ...
Freddie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αυστραλία και συγκεκριμένα Μελβούρνη. 350.000 Έλληνες. Νο 1 βιοτικό επίπεδο στον κόσμο. Απλά πανέμορφα. Ήλιος, θάλασσα κλπ κλπ. Και τέλος τους Αυστραλούς μπορείς να τους κάνεις ότι θέλεις. Δεν είναι σαν τους κωλοάγγγλους.!! Αλλά φυσικά όπου και να πας, σαν το Ελλάντα πουθενά.!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Για Ιρλανδια κανεις? Εχει γινει εκει και τεχνολογικος παραδεισος, ολες οι αμερικανικες εταιριες ανοιξαν τα κεντρικα του εκει, ανεργια->0, και τρομερα τοπια! Παρών! Μετά χαράς θα πήγαινα στην Ιρλανδία (κατά προτίμηση Δουβλίνο ή Cork). Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο τεχνολογικός παράδεισος, όσο η φύση της Ιρλανδίας, η τρέλλα των Ιρλανδών και η ροή της Guinness.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Νοτια Γαλλια ή Παρισι (η καλυτερη περιοδος της ζωης μου ηταν οταν ημουν εκει), Ισπανια, Ανδορα (η χαρα του αφορολογητου προϊοντος και συνεπως του υπερκαταναλωτη<=>εγω), Ιταλια μονο Νοτια, Σικελια, Σαρδηνια και γενικοτερα οτιδηποτε εχει σχεση με Μεσογειο, Βορειο Αφρικη (Μαροκα Τυνησιες και τα τοιαυτα), Τουρκια (Μονο παράλια ή Κωνσταντινουπολη) και φυσικα το ονειρο ζωης Λατινικη Αμερικη.......Ειμαι πολυ μεσογειακη γυναικα πως να το κανουμε εξ ου και μου ρχεται να πεσω στον River Cam εδω στην Αλβιωνα........χαχαχαχαχαχα
Greg7vas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ιταλια γιαυτους τους λογους http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html
fantomas3004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Αυστραλία και συγκεκριμένα Μελβούρνη. 350.000 Έλληνες. Νο 1 βιοτικό επίπεδο στον κόσμο. Απλά πανέμορφα. Ήλιος' date=' θάλασσα κλπ κλπ. Και τέλος τους Αυστραλούς μπορείς να τους κάνεις ότι θέλεις. Δεν είναι σαν τους κωλοάγγγλους.!! [/quote'] Πραγματικά όσους Έλληνες έχω συναντήσει της Αυστραλιανής ομογένειας λένε τα καλύτερα λόγια ... και για τις δύο τους πατρίδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εγω θα ελεγα κατι αλλο : Ωραιες αυτες οι θεωριες αλλα καλο ειναι να κοιταμε να βελτιωνουμε το τοπο που ζουμε. γιατι οταν τον εχουμε καταντησει μπ...λο τοτε μας πιανει το παραπονο να παμε να ζησουμε καπου αλλου. Καλος ειναι ο καιρος στην Ελλαδα αλλα ολα τα αλλα ειναι αβασταχτα. Οποτε κατι δε πρεπει να κανουμε για τα λαμογια, τους απατεωνες και τους λαδιαρηδες;
Japan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Για όσους είπαν Ελβετία, forget it... 5 χρόνια την έφαγα στην μάπα. Είναι πολύ ωραία για διακοπές, για λίγες μέρες. Αλλά για να ζεις, άστα να πάνε. Από τις 9 ερημώνουν οι δρόμοι, ζωή μηδέν. Οι Ελβετοί περιμένουν το καρναβάλι για να διασκεδάσουν και είναι πολύ χάλια ακόμη και τότε. Έχω ζήσει Κύπρο για ένα χρόνο περίπου, δεν τρελάθηκα. Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, Καραϊβική, Ντουμπάι, Βόρ. Αφρική και αρκετά άλλα μέρη. Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.
voulgeor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ιταλια γιαυτους τους λογους http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html τέλειο!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τελικά ούνα φάτσα ούνα ράτσα :lol:
The_player Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Iσλανδια... Ξερετε οτι ειναι η μοναδικη χωρα που σε επιχορηγουν αν θελεις να μεινεις εκει? Ανεργια 0.. αλλα πολυ κρυο Παντως για καποιον που δεν εχει καμια τυχη εδω...και τιποτα να τον κρατα...ειναι πολυ καλη λυση... Ψαξτε το.
Freddie Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 φιλε player άμα πας ισλανδία δεν μπορείς να μείνεις ούτε ώρα...................
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Iσλανδια... Ξερετε οτι ειναι η μοναδικη χωρα που σε επιχορηγουν αν θελεις να μεινεις εκει? Ανεργια 0.. αλλα πολυ κρυο Παντως για καποιον που δεν εχει καμια τυχη εδω...και τιποτα να τον κρατα...ειναι πολυ καλη λυση... Ψαξτε το. Για πες ρε συ κάνα info παραπάνω. Μόνο και μόνο που θα τσαλαβουτάω στις θερμαινόμενες δημοτικές πισίνες, με τα ξανθά κοριτσάκια, όλο το έτος, είναι κίνητρο αρκετό.
Freddie Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Για πες ρε συ κάνα info παραπάνω.Μόνο και μόνο που θα τσαλαβουτάω στις θερμαινόμενες δημοτικές πισίνες, με τα ξανθά κοριτσάκια, όλο το έτος, είναι κίνητρο αρκετό. Καταρχάς τα ξανθά κοριτσάκια θα είναι μετρημένα στο δάκτυλα του ενός χεριού. Θα είναι full στα ψυχολογικά γέροι και νέοι και γενικά με μία έντονη δόση τρέλας. Έχει 5-6 pubs και αυτό είναι. Και γενικότερα μπορεί να δεις ήλιο 10-15 φορές τον χρόνο. Βέβαια στην μία απο αυτές τις pubs παίζουν συχνά Sigur Ros και Βjork για τους locals. P.S Πέρασα μια βόλτα για 2 μέρες και νομίζω ήτανε αρκετά.
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Τόσο χάλια ρε συ; Το Ρευκιαβικ ήταν μέσα στους ταξιδιωτικούς προορισμούς μου φέτος. Αν πήγαινα ταξίδι δηλαδή, εκεί είχα σκοπό να πάω. Είδα φωτογραφίες με κάτι τοπία λες και τα είχε πνίξει η λάβα ή χρώματα εντελώς χάσιμο στον ουρανό, και κόλλησα. Και τα ξανθά κοριτσάκια, είναι λίγα εννοείς; Τα ψυχολογικά δεν είναι θέμα. Και οι δικές μας εδώ τα ίδια είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα