Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Αυτό είναι το νόημα του νήματος, να το μαντέψεις. Κάποιο της σειράς Monty Mole πρέπει να είναι, αλλά ποιο ακριβώς δεν είμαι σίγουρος. Ίσως το Impossamole. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αν έπρεπε να φτιάξω μια λίστα με παιχνίδια που μου άρεσαν τρελά ως concept αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τα παίξω αξιοπρεπώς, το συγκεκριμένο θα ήταν σίγουρα στα πέντε πρώτα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Βεβαίως. Συνεχίζεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ένα παιχνίδι που δεν έπαιξα ποτέ (ούτε το sequel του), αλλά σκέφτομαι κάποτε να δω.
Tenshi Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Για κάποιο λόγο μου φέρνει σε Day of the tentacle...(ή παρωδία του) Maniac Mansion I
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Για κάποιο λόγο μου φέρνει σε Day of the tentacle...(ή παρωδία του) Maniac Mansion I Correct! Βάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις