SeXBOX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σωστός Εν το μεταξύ, προσπαθώ να θυμηθώ και πως λέγανε ένα άλλο first-person adventure εκείνης της εποχής, το οποίο ήταν (αν δεν κάνω λάθος) χρηματοδοτημένο απο την Τράπεζα Κύπρου για κάποιο διαγωνισμό τους ή κάτι τέτοιο. Αν δεν κάνω λάθος, έπρεπε να λύνεις γρίφους στο στύλ Safecracker για να μαζέψεις κάποια αρχαία νομίσματα... Νομίζω καταλαβαίνω πιο λες, αλλά έχει κολλήσει και εμένα το μυαλό μου, νομίζω σαν εξώφυλλο είχε μια αρχαία πόλη σαν background και φόρα-φάτσα έναν με αρχαιοελληνική περιβολή και φορούσε δάφνινο στεφάνι, κάτι τέτοιο νομίζω. Που θα πάει... είμαστε και μιας χ ηλικίας, φυσιολογικό να ξεχνάμε Λοιπόν βρήκα screenshot, είναι σχετικά εύκολο.
SeXBOX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Λοιπόν επειδή μάλλον βλέπω κολλήσαμε, θα δώσω hints. Είναι Adventure, Educational. Έρχεται από χώρα με έναν μεγαλομανή "ηγέτη" που βλέπει μόνο συνωμοσίες εναντίον του και του αρέσει να φαντασιώνεται.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Byzantine: The Betrayal πρέπει να είναι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ένα εύκολο, νομίζω:
Sartiv Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ένα πάααρα πολύ εύκολο για εμάς τους παππούδες D43X.jpg Commandos , το πρωτο πρεπει. μη πω την πρωτη πιστα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 That shield pattern...Privateer?
Sartiv Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 That shield pattern...Privateer? Σωστοτατος!!! Βαζεις.
SeXBOX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το Privateer? ή το Remake το Wing Commander Privateer? Edit: Με πρόλαβαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις