Forensick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Το πιο γελοιο(αναμεσα σε αλλα) που εχει υποθει σε αυτο το ποστ, ειναι οτι ο "αντρας" πρεπει να τα δωσει μισα μισα αν ειναι να γινει εκτρωση. Κατι το οποιο ουτε καν θα επρεπε να αναφερεται σε ενα τετοιο θεμα. Αντρας ειναι δηλαδη οποιος πληρωνει? Επισης το αλλο ειναι, η χρηση της λεξης "αντρας": "αμα κανει το ενα εινα αντρας, αμα δεν κανει το αλλο δεν ειναι αντρας κλπ κλπ". Αυτα ειναι τα προβληματα που θελουμε να λυσουμε ε? Ποτε καποιος ειναι αξιος να λεγεται αντρας και ποτε οχι. Ωραια. Μολις ελυσα το προβλημα της υπαρξης μου.
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Για μενα αυτο ειναι ειρωνια της τυχης κ Θεια Δικη ταυτοχρονα . Για μένα είναι βασική βιολογία...
ippo00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 νομίζω ότι αρκετά το κουράσαμε... ας το κλείσει κάποιος από τη στιγμή που ούτε το παιδί που άνοιξε το θέμα ασχολείται. Δε βγαίνει άκρη (καλά δεν είναι και η πρώτη φορά ούτως ή άλλως!) Ποιός σου το λεεί αύτο? Δεν θα σε κατηγορήσω όμως γιατί είναι μακράν η ποιό ασφαλής υπόθεση που έχει γίνει σε όλο το thread. Παρατηρώ πάντως σε όλη τη διαεκασία κυρίως τρείς τάσεις. α) Τα άτομα που σκεφτονται κυρίως την κοπέλα. β) Οι ψευτόμαγκες γ) Τα άτομα που θέλουν να δούν το θέμα σφαιρικά και δίκαια. Πρώτα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι παλαιό μέλος με νέο λογαριασμό. Στις 6 το πρωί έγραψα insomnia στο google και το γνώρισα από έναν φίλο μου που το αναφέρει συχνά. Δεύτερον θέλω να πω κάτι σε όλους αυτούς που είπαν ότι είμαι άναδρος, μπλά μπλά.. Έτσι τι καταφέρνεις? Μας πουλάς τεστοστερόνη και υπευθυνότητα? Δηλαδή επειδή εσύ ξέρεις και έχεις κανονίσει τη ζωή σου πρέπει να είσαι σκληρός με τους άλλος; έχεις μπεί στη θέση να κρίνεις? Πάνω απ' όλα σου ζήτησε κανείς να κρίνεις? Όλα αυτά είναι εκτός θέματος και ο αληθινός άντρας πρέπει να είναι πάντα εντός θέματος (όσο ηλήθιο σου ακούστηκε αυτό τόσο άθλια μου ακούγονται εμένα τα περί ανδρισμού.) Πάντως άμα μου το πείτε φεύγω από το φόρουμ και δεν ξανάρχομαι.
Creation Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αυτοσεβασμός πάνω από όλα. Και εξυπνακισμός. Αυτό που το πας; :twisted:
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ippo τελικά για εσένα μίλαγες ή στα αλήθεια για φίλο σου;
wert Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ippo00 βλέπω παρακολουθείς λοιπόν το θέμα. Θα πρέπει όμως ίσως να μας λύσεις κάποιες απορίες οι οποίες ειπώθηκαν αλλά μισοχάθηκαν στο βωμό της αναζήτησης του ποιός είναι τελικά άντρας 1)H ηλικία των δύο εμπλεκομένων. Άλλο 18 άλλο 20 άλλο 25. Και τελείος διαφορετικό να έχει τελειώσει το στρατό ο νέος. 2)Υπήρχε γνωριμία από καιρό ή ήταν θέμα κάνα δύο ωραίων νυκτών στις οποίες δεν μεσολάβησε μέρα για να δούνε και την πραγματικότητα. Γιατί μπορεί να συνέβη το μοιραίο και κλασσικό (όποιος την νύκτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί ) (Της νύκτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.) Τι από τα δύο συνέβη ; 3)Υπάρχει μήπως διαφορά ηλικίας ; 4)Υπάρχει μήπως διαφορά βιοτικού επιπέδου. Πάντως άμα μου το πείτε φεύγω από το φόρουμ και δεν ξανάρχομαι. Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος που θέλει να σε διώξει. Καλό είναι πάντως να λάβεις μέρος στη συζήτηση. Αφήνοντάς την το μόνο που γίνεται είναι ότι χάνεται η αρχική σου ερώτηση και πάμε γι'άλλα. Και οι ερωτήσεις που σου κάνω εκτός της ερώτησής σου είναι. Απλά έτσι αν θες για να μας λύσης την απορία. Υ.Γ Προσπαθώ να μην λάβω μέρος στο διαγωνισμό που εξελίσεται του ποιός φταίει, ποιός έχει δίκιο ποιός άδικο κλπ κλπ κλπ.......
DhZou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ippo απ τη στιγμή που γράφεσαι σε ενα forum και γραφεις αυτη την πρόταση, τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις; Πραγματικά περίμενες να σου πουν τι να κάνεις για να αποποιηθείς κάθε ευθύνη, και να συμπεριφερθούν σαν να ρώταγες τι ευθύνη έχεις όταν παραγγέλνεις απ'το ebay; Επίσης καλά κάνουν και είναι όλοι σκληροί μαζί σου γιατί είσαι σε πολύ δύσκολη θέση, έκανες μεγάλη μαλακία, και την αντιμετωπίζεις με λάθος τρόπο. Αντιμετώπισε την κατάσταση στα ίσια, προσπάθησε να μην είσαι τόσο φυγόπονος και ευθυνόφοβος, και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα και συνέχεια στη ζωή σου.
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ρε μάγκες όλα ωραία και καλά αλλά να σας περιγράψω μια κατάσταση; Αν η κοπέλα είναι ολίγον τι παρτά όλα (απο παντού) για ποιον ακριβώς λόγο πρέπει ο άλλος να υποκύψει στις απαιτήσεις της. Κοινώς βγάζετε κάποιον με λίγα λόγια @ρχίδι επειδή δε δέχεται να μπει σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να προγραμματίσει τη ζωή του (έστω και με τη μορφή της καταβολής κάποιου (μεγάλου) ποσού). Ο τύπος πρέπει να πει: "'Ακου να σου πω μωρό μου, δεν έχω καμία όρεξη να σε φάω στη μάπα για μια ζωή. Οπότε πάρε αυτά για την έκτρωση, ή πορεύσου μόνη σου". Δεν κατάλαβα δλδ γιατί η απόφαση του ενός θα πρέπει να επηρεάσει δυο.
agpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ρε μάγκες όλα ωραία και καλά αλλά να σας περιγράψω μια κατάσταση; Αν η κοπέλα είναι ολίγον τι παρτά όλα (απο παντού) για ποιον ακριβώς λόγο πρέπει ο άλλος να υποκύψει στις απαιτήσεις της. Κοινώς βγάζετε κάποιον με λίγα λόγια @ρχίδι επειδή δε δέχεται να μπει σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να προγραμματίσει τη ζωή του (έστω και με τη μορφή της καταβολής κάποιου (μεγάλου) ποσού). Ο τύπος πρέπει να πει: "'Ακου να σου πω μωρό μου, δεν έχω καμία όρεξη να σε φάω στη μάπα για μια ζωή. Οπότε πάρε αυτά για την έκτρωση, ή πορεύσου μόνη σου". Δεν κατάλαβα δλδ γιατί η απόφαση του ενός θα πρέπει να επηρεάσει δυο. θα είχες δίκιο, αν μιλούσαμε για οτιδήποτε άλλο. Εδώ όμως πρόκειται για μια νέα και απροστάτευτη ζωή. Το νομικό σύστημα θα την προστατεύσει. Η υπόθεσή σου, κοπέλα πάρτα όλα, είναι εξίσου έγκυρη με την υπόθεση πως πρὀκειται για τύπο "γ@μ@ω και λογαριασμό δε δίνω". Ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πει τίποτα περισσότερο από το "άφησα έγκυο, αν αρνηθώ οποιαδήποτε σχέση και εξαφανιστώ, τι μπορούν να μου κάνουν;". Όπως και να έχει το ζήτημα, νομικά ο τύπος την έχει βάψει, αν η κοπέλα δεν προχωρήσει σε άμβλωση. Στην άμβλωση η γυναίκα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, γιατί η ιατρική αυτή επέμβαση έχει επιπτώσεις στο δικό της σώμα. Νομικά δεν υπάρχει τρόπος να την εξαναγκάσει σε άμβλωση. Η κοπέλα μπορεί να διεκδικήσει νομικά την εξέταση dna. Ο εικαζόμενος πατέρας (τι εικαζόμενος, ο ίδιος έγραψε πως την άφησε έγκυο), μπορεί πραγματικά να αρνηθεί το τεστ, αλλά τότε αυτομάτως αναγνωρίζεται ως πατέρας. Μετά τη γέννηση, αφού υπάρχει παιδί εν ζωή, η κοπέλα μπορεί να διεκδικήσει (και σίγουρα θα κερδίσει) μια διατροφή που θα είναι ανάλογη με το εισόδημα του βιολογικού πατέρα και θα δίνεται αναπροσαρμοζόμενη (ανά διετία iirc) μέχρι και το τέλος των σπουδών του τέκνου. Υπολόγιζε περίπου 20 με 25 χρόνια. Μπορεί στον ενδιαφερόμενο να μην αρέσει, αλλά σε λίγους μήνες (αν η κοπέλα δεν προχωρήσει σε άμβλωση) θα υπάρχει μια νέα ζωή. Το ήθελε δεν το ήθελε, δημιούργησε ζωή και από αυτό δε μπορεί να γλυτώσει. Ο νόμος θα τον υποχρεώσει να αναλάβει τις ευθύνες που προσπαθεί να αποφύγει.
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 οπως λεει ο πατερας μου η καθε μας πραξη εχει ηθικες,νομικες και φυσικες συνεπειες...ακομα και να καταφερεις να ξεφυγεις απο καποια ή καποιες ποτε σου δεν θα μπορεσεις να ξεφυγεις απο ολες...
Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 agpr, όπως είδες ο LL_NEO είπε ΑΝ. Μίλησε υποθετικά όπως κι εσείς (αρκετοί από αυτούς που πήραν μέρος στην κουβέντα) μιλάτε υποθετικά. Μόνο που εσείς καταλήξατε και σε συμπεράσματα βάσει υποθέσεων (δεν έχει @@, δεν είναι άνδρας και λοιπές ασυναρτησίες). Νομικά ο τύπος την έχει βάψει ΑΝ η κοπέλα κρατήσει το παιδί, αποδείξει πως είναι του συγκεκριμένου και προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες. Ειδάλλως δεν τρέχει τίποτα. Αν θέλει να διεκδικήσει οτιδήποτε θα πρέπει να αποδείξει την πατρότητα του παιδιού της. Και το μόνο που θα πάθει ο πατέρας του παιδιού είναι να πληρώνει κάποιο ποσό που ορίζεται ή θα οριστεί από το νόμο. Κατά τα άλλα τί παραπάνω να πάθει δηλαδή;
agpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 agpr, όπως είδες ο LL_NEO είπε ΑΝ.Μίλησε υποθετικά όπως κι εσείς (αρκετοί από αυτούς που πήραν μέρος στην κουβέντα) μιλάτε υποθετικά. Μόνο που εσείς καταλήξατε και σε συμπεράσματα βάσει υποθέσεων (δεν έχει @@, δεν είναι άνδρας και λοιπές ασυναρτησίες). Νομικά ο τύπος την έχει βάψει ΑΝ η κοπέλα κρατήσει το παιδί, αποδείξει πως είναι του συγκεκριμένου και προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες. Φυσικά, όλοι υποθέσεις κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που ο ίδιος έγραψε στην αρχή: "άφησα έγκυο, αν αρνηθώ οποιαδήποτε σχέση και εξαφανιστώ, τι μπορούν να μου κάνουν;". Δεδομένο από τον ίδιο πως άφησε έγκυο την κοπέλα. Ζητούμενο από τον ίδιο να αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση. Πόσο υπεύθυνη μπορεί να είναι αυτή στάση, ας το κρίνει ο καθένας με τα δικά του μέτρα. Και εγώ το ίδιο λέω, αν η κοπέλα κρατήσει το παιδί. Μπορεί να μη θέλει το παιδί, μπορεί να μη θέλει και σχέσεις με τον πατέρα. Για να θέλει ο τύπος να αρνηθεί κάθε ευθύνη, μάλλον η κοπέλα σκοπεύει να κρατήσει το παιδί. Αυτό βέβαια μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το πει. Ειδάλλως δεν τρέχει τίποτα. Αν θέλει να διεκδικήσει οτιδήποτε θα πρέπει να αποδείξει την πατρότητα του παιδιού της.Και το μόνο που θα πάθει ο πατέρας του παιδιού είναι να πληρώνει κάποιο ποσό που ορίζεται ή θα οριστεί από το νόμο. Κατά τα άλλα τί παραπάνω να πάθει δηλαδή; Απολύτως τίποτα περισσότερο. Αυτό βέβαια προσπαθεί να αποφύγει.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 1.Νομικά δεν υπάρχει τρόπος να την εξαναγκάσει σε άμβλωση. 2. Μετά τη γέννηση, αφού υπάρχει παιδί εν ζωή, η κοπέλα μπορεί να διεκδικήσει (και σίγουρα θα κερδίσει) μια διατροφή που θα είναι ανάλογη με το εισόδημα του βιολογικού πατέρα και θα δίνεται αναπροσαρμοζόμενη (ανά διετία iirc) μέχρι και το τέλος των σπουδών του τέκνου. Υπολόγιζε περίπου 20 με 25 χρόνια. Μπορεί στον ενδιαφερόμενο να μην αρέσει, αλλά σε λίγους μήνες (αν η κοπέλα δεν προχωρήσει σε άμβλωση) θα υπάρχει μια νέα ζωή. Το ήθελε δεν το ήθελε, δημιούργησε ζωή και από αυτό δε μπορεί να γλυτώσει. Ο νόμος θα τον υποχρεώσει να αναλάβει τις ευθύνες που προσπαθεί να αποφύγει. Eπειδη δειχνεις να ξερεις απο νομους I take your word for it. Οποτε δεδομενου πως μιλας σωστας....Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Δηλαδη ΝΑΙ ΜΕΝ λεμε πως για ενα παιδι ευθυνες εχουν και οι 2 αλλα την αποφαση αν θα ερθει στην ζωη την εχει μονο η γυναικα. Αν θελει το κραταει, αν δεν θελει οχι. Ο δε μαλακας ΕΜ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΜ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!! Δηλαδη αν δεν το θελει και αυτη θελει το κρατανε. Αν αυτος το θελει αλλα αυτή όχι το ριχνει. Μπραβο ρε, ωραια λογικη. Και μην μου πειτε οτι "δικο της ειναι το σωμα οτι θελει το κανει" γιατι ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ να εχει κααααποιες επιπτωσεις σε καποιο σημειο του σωματος της. Η ολη "δουλεια" γινεται για το παιδι,οχι γιαυτην.Δεν γινεται εκτρωση, ε ας κανουμε και μια βιοψια εγκεφαλου-βλεπω πολυ House. ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ στην περιπτωση που αυτη ΔΕΝ θελει αλλα ο κακομοιρης θελει??Εκει τι επιπτωσεις εχει στο σωμα της?Οτι θα παρει κιλα για 7-9 μηνες??Δηλαδη αυτες ειναι περισσοτερες και ποιο επικινδυνες (ναι,ξερω, εγκυμοσυνες μπορει να στοιχισουν ζωες, οπως ομως και εκτρωσεις) απο την εκτρωση που θελει να κανει? Και στο φιναλε εκει δεν ισχυει το "Ας προσεχε τι εβαζε μεσα της"?? Αν ειμαι στρατυκαυλος και εχω παει εθελοντικα μονιμος στις Ειδ.Δυναμεις και ξαφνικα μια μερα μου πουνε, "Στελνουμε την μοναδα σου επειδη ειναι Ειδικες Δυναμεις να βοηθησουν τους Αμερικανους στο Ιρακ" και εγω ψιλοχεζομαι μπορω να πω "Ασε εγω θα κατσω πισω??" Θα μου πουνε "Ας προσεχες αγορακι μου" Προφανως λοιπον μια πολυ ωραια λυση ειναι μολις γεννιεται το παιδι να το σκοτωνουμε (αρα περασε και ο κινδυνος για το σωμα της γυναικας) αλλα επειδη ο τελευταιος που το εκανε αυτο πριν 2000τοσα χρονια τον βγαλανε ψυχοπαθη και ειπανε οτι και καλα το εκανε γιατι κηνυγαγε τον Χριστο (να λοιπον η αληθεια για τον Ηρωδη,βγαινει στο φως) γιατι δεν λενε "Ειδικα σε ανυπαντρα ζευγαρια, αν θελει ενας απο τους δυο γονεις να το κρατησει, ας το κρατησει ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αλλα ουτε και δικαιωματα απο τον αλλο γονεα.Ουτε φραγκα ουτε τιποτα." Αντε να επεδικαζοταν ενα ποσο αν ηθελε να το κρατησει μονο ο αντρας για την περιοδο των τελευταιων 5-6 μηνων οπου δεν μπορει να γινει εκτρωση ώστε η γυναικα να εχει την καλυτερη φροντιδα και να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη και για τις οικονομικες απωλειες του διαστηματος αποχης απο την εργασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.