Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πόντιος mode on...:

το ενεργοποίησες μέσα από το winterboard, έτσι;

το ενεργοποιησα αλλα και παλι τπτ!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
σε αυτό το iphone, τα τραγούδια που σου στέλνουν με bluetooth σε πιο φάκελο αποθηκεύονται?επείγον!

δηλαδή τώρα εσένα σου στέλνουν τραγούδια μέσω Bluetooth στο iPhone???

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
εγώ έστειλα σε ένα φίλο μου ένα mp3 με bluetooth και δεν ξέρουμε που πήγε?μήπως έχετε κάποια ιδέα?

Ναι, δεν πήγε πουθενά γιατί το iphone ούτε στέλνει, ούτε λαμβάνει αρχεία μέσω bluetooth!

B)

Δημοσ.
Πως μπορω να τραβηξω video???

Ξερω εχει απαντηθει αλλα που να ψαχνω τωρα 200+ σελιδες...

Πρέπει να κάνεις jailbreak το κινητό σου πρώτα.

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να ψάξω όλο το Forum, έχει γίνει πιά μεγάλο και δεν έχω καθόλου χρόνο...

Αγόρασα από τον Γερμανό το καλώδιο για το iPhone 3G που βγάζει εξόδους audio/video. Το θέμα είναι ότι το καλώδιο που μου έφερε βγάζει Component (Συνιστωσών , 3 RCA που δίνουν RGB έξοδο, για κάποια monitors καθώς και projectors) και όχι Composite Video όπως έχουν όλες οι τηλεοράσεις.

Όταν ρώτησα τον πωλητή γιατί έφερε αυτό και όχι το Composite που θα ήταν και το πιο συνηθισμένο (το οποίο είχα δει στο oteshop) μου είπε ότι μόνο αυτό είχε διαθέσιμο και δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Όλως περιέργως, τώρα που το κοιτάω κι εγώ δεν υπάρχει...

Το θέμα είναι ότι μέρες τώρα ψάχνω για adaptor/converter από RGB σε Composite αλλά άφαντο.

Εάν έχετε καμία πληροφορία ενημερώστε με γιατί κόστισε 39 ευρώπουλα και μπορώ να το γυρίσω πίσω αλλά μόνο σφραγισμένο...

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...