haHa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τελος παντων ας μεινουμε ον-τοπικ. Υ.Γ.: Και στο mac os x μπορουσαν χωρις την παρεμβαση του χρηστη(για αυτο αλλωστε βγαζει τα security updates),αλλα τουλαχιστον ειναι πραγματι λιγοτερα τα προβληματα σε σχεση με τα windows.
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Όπως δεν με απέτρεψαν τα προβλήματα ασφαλείας των win smartphones/ pda να τα πάρω, έτσι θα γίνει και με τα προβλήματα ασφαλείας του iphone. Εμένα αλλού είναι ενστάσεις μου.
haHa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Όπως δεν με απέτρεψαν τα προβλήματα ασφαλείας των win smartphones/ pda να τα πάρω, έτσι θα γίνει και με τα προβλήματα ασφαλείας του iphone. Εμένα αλλού είναι ενστάσεις μου. +1 Δε νομιζω μαλιστα οτι τα win smartphones ειχαν σοβαρα προβληματα ασφαλειας..(μπορει και να κανω λαθος) Για το iPhone αλλου ειναι οι ενστασεις(οχι στα προβληματα ασφαλειας που εχει, αλλα κυριως στην τιμη του για εμενα προσωπικα)
Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Apple iPhone hitting Europe by September Λυσάξτε!
esykas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δεν άντεξα το πήρα και βλέπουμε εν καιρό για ξεκλείδωμα,διότι παίζει ως γνωστό μόνο ως wifi και ipod κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ γρήγορο έχει πολύ γρήγορο browser δηλαδή safari και γενικά μετά από WM που πέρασα ΚΑΜΙΑ σχέση την διαφορά την κάνει το λειτουργικό,από μπαταρία ΚΡΑΤΑΕΙ όχι αστεία.Φωτεινότητα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κανένα μα κανένα πρόβλημα κόντρα στον ήλιο.Επειδή έχω και το htc touch καμία σχέση στην απόκριση αφής. Υ.Γ.το touch το πήρα περιμένοντας το iphone στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν άντεξα,ειλικρινά είναι το κάτι άλλο.
Thresher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Φίλε esykas που είπες οτι μένεις???? Καλορίζικο και καλοδούλευτο.
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 esykas, πολύ χρήσιμες και ευχάριστες οι πληροφορίες που μας δίνεις. Το δοκίμασα βέβαια στο Πλαίσιο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δω κάτω από το φως του ήλιου. Από την άλλη ανησυχώ ότι θα σε συλλάβει η αστυνομία του καλού γούστου, με αυτό το wallpaper που έβαλες.
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Από την άλλη ανησυχώ ότι θα σε συλλάβει η αστυνομία του καλού γούστου, με αυτό το wallpaper που έβαλες. "άντε να χαθείς !!!" που έλεγε και ο Φιλλιπίδης στο "50 - 50"
georgeadams Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 από μπαταρία ΚΡΑΤΑΕΙ όχι αστεία. Καλά, εφ' όσον στην παρούσα φάση δεν λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο και άρα δεν λειτουργεί ο πομποδέκτης GSM του, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την πραγματική διάρκεια της μπαταρίας σε κανονική χρήση.
esykas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ναι αλλά μήπως είναι χειρότερα επειδή ψάχνει και δεν βρήσκει σήμα; δοκιμές πάντως έκανα με το 112 και ακούγετε καλά και με εξωτερικό ηχείο. Θέλω μια βοήθεια για σύνδεση wifi με το mac mini που έχει. Το πρόβλημα μου είναι ότι συνδέετε σε hotspot και δεν συνδέετε στο σπίτι με το mini.Έχω δοκιμάσει τα πάντα και το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει για δευτερόλεπτα και μετά να γυρνάει η ᾽᾽ροδέλα᾽᾽και να μου σπάει τα νεύρα. Η σύνδεση είναι DHCP θα κοιτάξω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες.
Steven Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Λοιπόν έχω καλά νέα!! Πέρασα προχτες από ένα κατάστημα της T-Com για να κάνω κάποια άλλη δουλεια και με την ευκαιρεία ρώτησα και για το iPhone (για μια ακόμα φορά.) Είναι σχεδόν σίγουρο πια ότι θα το πάρει η T-Com στη Γερμανία μιας και με όσους υπαλλήλους έχω μιλήσει το είχαν για σίγουρα... Η κοπελιά που έπεσα προχτες μου είπε ότι ενδιαφέρεται και η ίδια προσωπικά για το μηχάνημα και το έχει ψάξει όσο μπορεί... Είπε ότι ΔΕΝ θα είναι τόσο ακριβό όσο ακούγεται και νομίζει ο κόσμος, δηλαδή με 2χρονο συμβόλαιο γύρω στα 100-150 euro... Το θέμα είναι βέβαια τι πάγειο θα έχει αυτό το συμβόλαιο...φαντάζομαι υψηλό.. Όμως και πάλι δεν είναι τόσο ακριβο...πχ με ένα ''κανονικό'' συμβολαιο 20-25 euro το μήνα ας πούμε άντε να πάει στα 300... Επίσης μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο ακριβό όσο το Ν95... Όσο για το πότε θα έρθει...τα γνωστά..στα τέλη του 2007...
Strategos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ναι γιατι αλλο γερμανια αλλο ελλαδα, ελλαδα θα ειναι και πιο ακριβω και θα αργηση τουλαχιστον 2-3 μηνες παραπανω. Τουλαχιστον να βγαλουν στην ελλαδα κανα αλλο revision για την υπομονη.
Steven Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ε ναι και αυτό είναι γνωστό...για την τιμή δεν ξέρω αλλα σίγουρα θα αργήσει λίγο παραπάνω... Όπως ακούγεται θα βγει πρώτα Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και μετά στην υπόλοιπη Ευρώπη... Και εγώ θα περιμένω σίγουρα για την επόμενη έκδοση πάντως... Θα το έχω για 2 χρόνια και βάλε αυτό το κινητό - ipod...θέλω να έχει σίγουρα 16GB και ότι άλλο προκύψει...
Thresher Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Στο τέλος θα θεωρούμαστε και τυχεροί διότι δεν θα περιμένουμε να περπατήσει στην αγορά για τυχών προβλήματα γιατι θα έχει γίνει ήδη. Οπότε με το που βγαίνει την ίδια μέρα το αγοράζουμε :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.