Προς το περιεχόμενο

DEAL>>>ο αρχηγός, μετά από 110+ συμετοχές, επιτέλους παίζει!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nm πες πιο μαγαζί είναι. Αφού ούτε διαφήμηση θα κάνεις ούτε τπτ.

Λολ, μη κρατικό μη κερδοσκοπικό.

Μικρο θεατρο το λενε.

Σ'ενα στενο πανω απο τη ΧΑΝΘ. (Σορυ αλλα τωρα το ειδα)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με βαθύτατη συγκίνηση παρακολούθησα το τέλος αυτού του μικρού ήρωα της καθημερινότητάς μας. Μετά το μεγαλειώδες κλείσιμο της τηλεοπτικής του σταδιοδρομίας, σφούγγισα και το έσχατο δάκρυ κι επισκέφθηκα την τουαλέτα για να εξωτερικεύσω τον χθεσινό μουσακά.

Δημοσ.

Δεν το επιασα του Βιπερα.

Σε ποιον ηρωα με τηλεοπιτικη σταδιοδρομια αναφερεστε?

Ειναι τοσο βαθυστοχαστο οσο φανταζει?

Δημοσ.
Φαντάσου το ποιόν των ανθρώπων που ασχολούνται με ένα τέτοιο παιχνίδι.Ακου πρόεδρος, τι πρόεδρος και καλά τι κάνει αυτός και είναι πρόεδρος.Ξεκολλάτε ρε από τα κουτιά.Γίνετε διαδραστικοί

Ναι διαδραστικοί σαν εσένα με το WoW!!!!!!!!!!Αντε γεια ρε:roll:

Δημοσ.
Αυτοί που παίζουν είναι βύσματα.

Πάντως είναι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να παίξει και ένας πίθηκος...

Αχαχαχαχαχα!!!Μουχαχαχαχαχαχαχαχ.Χαχαχουχαχαχαχχαχ!!! Ωραίο ρε φίλε να σε καλά.Εκτός από ωραίο αντιπροσοπεύει και την πραγματικότητα.:-|

είναι ένα παιχνίδι της πλάκας,συμφωνώ,αλλά μπορείς να αποδείξεις τι λόγο έχει το κάθε κανάλι,να διακινδυνεύει τη φήμη του,μόνο κ μόνο για να μη δώσει χρήματα χορηγών (κ όχι δικά του)?

(το επιχείρημα να βάλει κάποιον παίχτη που πουλάει,καταρρίπτεται,από μόνο του έτσι κ αλλιώς,γιατί δε μπορεί κάθε μερα να έχεις συμπαθείς παίχτες)!

Κ επιτέλους,δε μου αρεσει να κατηγορούμε τόσο εύκολα,χωρίς αποδείξεις...

Εκτός αν έχεις αποδειξεις...

Σ αυτή τη ζωή δεν μπορείς να μιλάς πάντα με αποδείξεις.Τι είμαστε μαθηματικοί ή ντετεκτιβ?Δεν κατάλαβα εσύ δεν μπορείς να κρίνεις κάποια πράγματα χωρίς να είναι αποδεδειγμένα?Έλεος.Άλλωστε δεν είμαστε κ σε κανα δικαστήριο που μπορεί να καταδικάσουμε κανέναν.Ο άνθρωπος τη γνώμη του είπε.

Μήπως θα έπρεπε να κάνει έρευνα για το πως λειτουργεί ο ΑΝΤ1?Να βάλουμε και τον Θεοχάρη να ψάξει μαζί του.Τέλος πάντων...:evil:

Δημοσ.

Μπορείς να αποδείξεις ότι στο "ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος,δεν έχει πειραχθεί ο κώδικας,επειδή εσύ απαντησες στην 1η ερώτηση στα 7,8 δευτερόλεπτα,αλλά το παιχνίδι-το κανάλι, ήθελε να βγάλει εμένα,οπού αντί να απαντήσω σωστά τη σειρά Α,Β,Γ,Δ,είχα απαντήσει Γ,Β,Δ,Α,σε 15,7 δευτ., κ έγραψαν ότι απάντησα σωστά σε 6,2???

Κ επίσης,γιατί δεν φωνάζεις ότι κ αυτό είναι στημένο,μια που ποτέ δεν μάθαμε πως γίνετε η επιλογή των 10 παιχτών που καλούνται να απαντήσουν σε 1 ερωτηση?

Κ ακόμα,που ξέρω ότι σήμερα,που έβαλαν εμένα,ως "στημένο",δε μου έβαλαν απλές ερωτήσεις,ή δε μου είχαν δώσει τις απαντήσεις ήδη,ωστε να δημιουργηθει ντόρος γύρω από το παιχνίδι?

Κ στο μεγάλο παζάρι,που ξέρω ότι τελευταία στιγμή δε μεταφέρουν τον ζονκ από κουρτίνα σε κουρτίνα?

Κ στο "one την ημέρα",που ξέρω ότι πράγματι δίνει ένα την ημέρα σε αληθινούς αποστολείς μηνυμάτων?

κ στον τροχό της τύχης,που ξέρω ότι εμένα,δε μου είχαν πει από πριν την παροιμία?κ ότι δεν ήλεγχαν ηλεκτρονικά τον τροχό ώστε να μην πέσω σε αυτό που μηδενίζει τα χρήματά μου,αλλά 1 δίπλα?

ακόμα κ στο λόττο,πως είσαι σίγουρος ότι τα μπαλάκια ζυγίζουν το ίδιο?

Κ πως στη διαλογή μετά,αντί για το δικό σου τυχερό 6 αρι, δεν έβαλαν άλλα 12 6αρια,ώστε να πάρεις πολύ λιγότερα χρήματα?

στο αεκ-οφη,πως ξέρω ότι επειδή είχαν ποντάρει 1.000.000 ευρώ στα 4 λεπτά καθυστέρηση,ο διαιτητής το διέκοψε ώστε να δείξει 11 λεπτά καθυστέρηση?

στο εσπανιόλ-μπάρτσα,πως ξέρω ότι η μπάρτσα δεν έκατσε να χάσει επίτηδες?

στο καζίνο πως ξέρω ότι η ρουλέτα δεν είναι πειραγμένη?

Οπουδήποτε μπορώ να οσυ προβάλω ίδιες δικαιολογίες σαν τις δικές σου!

μη μας παραμυθιάζεις λοιπόν,ότι έχεις καταλαβει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στημένο,και μη διαδίδεις συκοφαντίες!

όλα τα παιχνίδια,τις ίδιες πιθανοτητες έχουν να τα έχουν στήσει,γιατί εστιάζεις σε αυτό στο κάτω κάτω?

Κάτσε ρε φίλε μην τα ισοπεδώνεις όλα .Σου είπε κανείς οτι αυτά δεν είναι στημένα?Δηλαδή τι θες να μας πεις?Οτι το deal δεν είναι στημένο επειδή αν ήταν στημένο το deal θα ήταν και όλα αυτά που αναφέρεις?Και στω κάτω κάτω ποιός διβεβαίωσε οτι δεν είναι?Ψιλοάσχετα τα κόβω αυτά μεταξύ τους!!:)

Δημοσ.
Ο φόρος είναι 23% αλλά σαφώς και 50% να ήταν κανένας κερδισμένος δεν θα έφευγε... δυστυχισμένος.

Τα λεφτά τα παίρνουν σε 5 μήνες.

είσαι σίγοθρος, πως είναι τόσο μεγάλος ο φόρος? είναι σαν να λέμε ότι παίρνει το 3/4 από αυτά που κερδίζει, και από τα 3/4, τα μοιράζεται με έναν τυχερό, και δεν μένει τίποτα!(περίπου 30.000! από τα 75.000!!!)

Δημοσ.
Κι εγώ πάνω-κάτω τα ίδια σκεφτόμουνα. Μέχρι που να με πάρει ο αδερφός μου τηλέφωνο (στη γιορτή μου) και να μου πει χρόνια πολλά και ότι κέρδισε.... 100.000 στο super deal. Και έτσι εκεί που κορόιδευα πόσο βλάκας είναι ο μικρός και πάει να στηθεί ανάμεσα σε 300 άτομα χωρίς να έχει την παραμικρή πιθανότητα να παίξει, ήταν αυτός που γιόρταζε τελικά στην γιορτή μου. Το επεισόδιο παίχτηκε παραμονή Χριστουγέννων (με την Έλλη Κοκκίνου).

Έτσι ορκίστηκα να μην ξανακάνω κακοήθεις σκέψεις, ούτε να είμαι εντελώς καχύποπτος επειδή με κλέβουν από χίλιες μεριές.

ποτε θα τα παρει στο χερι και ποσα θα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτα που θα παρει;;;;

Δημοσ.
Ναι διαδραστικοί σαν εσένα με το WoW!!!!!!!!!!Αντε γεια ρε

Kαλά αυτό πέστο στο ποστ του wow όχι εδώ να δούμε αν θα σ αφήσουν σε χλωρό κλαρί.

τωρα θα γυρναει και με τσεροκι στην αμοργο!

απ το να γυρνας με τσερόκι στην αθήνα;Είναι νεοπλουτισμός light.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...