linkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μονο που η energie ειναι ανδρικος οικος μοδας....... :P:P miss sixty ισως κομματακι δυσκολο να σου απαντησει,υστερα απο 2 χρονια...
minarokeftes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 . Μια παρόμοια εταιρεία που πάει να σαρώσει την ευρωπαική αγορά είναι η Pull & Bear ... με το "φθηνά και καλά" Η ντουλάπα μου έχει μόνο ρούχα απο αυτό!!! Πάς με 200€ και αγοράζεις για μια σεζόν ρούχα!!! Πολλά πράγματα και μοδάτα!!!! RESPECT!!!!!
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Η ντουλάπα μου έχει μόνο ρούχα απο αυτό!!! Πάς με 200€ και αγοράζεις για μια σεζόν ρούχα!!! Πολλά πράγματα και μοδάτα!!!! RESPECT!!!!! Μία απο τα ίδια ακριβώς (ξέρω 200 χρονών θέμα αλλα αν δεν παινέψεις το p& Ανάλογα με τα γούστα βέβαια, αλλα απο zara/bershka/sprider/h&m δεν έχω πάρει ποτέ κάτι να με τρελάνει.. Αλλα απο p&b πάντα αγοράζω κάτι όποτε μπαίνω..
SpY Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Απο αυτά τα μαγαζιά κάπως καλύτερα ρούχα έχουν τα massimo dutti (ίδιας αλυσίδας με τα Zara είναι)
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 δεν εχετε παει σε old navy να δειτε ρουχα εχω ακομα παντελονια που τα ειχα παρει 4 χρονια πριν..νταξ εχω να τα φορεσω κανα χρονο μιας και ειναι μεγαλα πλεον αλλα ζουν ακομα
tolis_01 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Η ντουλάπα μου έχει μόνο ρούχα απο αυτό!!! Πάς με 200€ και αγοράζεις για μια σεζόν ρούχα!!! Πολλά πράγματα και μοδάτα!!!! RESPECT!!!!! Νομίζω zara, bershka και pull and bear είναι ουσιαστικά το ίδιο μαγαζί, απλά με διαφορετικό προσανατολισμό/στυλ. Δεν τα πολυπάω σαν μαγαζία, προτιμώ τα συνοικιακά (αν και πέρσι πήρα ένα μπουφανάκι 40 ευρώ απ'το Zara και μου βγήκε μια χαρά )
freedubus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εμένα γιατί ο,τι έχω πάρει μου 'χει σκιστεί;
linkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εμένα γιατί ο,τι έχω πάρει μου 'χει σκιστεί; Μηπως κανεις αποτομες κινησεις??? :-D:-D:-D Για τα παραπανω μαγαζια δεν εχω να πω κατι το τρομερο,δεν εχουν κατι το ποιοτικο αλλα για καποιον που θελει να την βγαζει φθηνα ειναι κομπλε!
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δεν εχετε παει σε old navy να δειτε ρουχα εχω ακομα παντελονια που τα ειχα παρει 4 χρονια πριν..νταξ εχω να τα φορεσω κανα χρονο μιας και ειναι μεγαλα πλεον αλλα ζουν ακομα Αυτό με την αντοχή στον χρόνο είναι αλήθεια.. Αλλα προτιμώ να δώσω λιγότερα για περισσότερα παρά περισσότερα για λιγότερα.. (προτιμώ να πάρω 4 μπλούζες των 30ευρώ παρά μία των 120). Δεν μπορώ να φοράω συνέχεια τα ίδια και αυτό θα μπορούσα να αποβεί πολύ ακριβό σπόρ Αυτά τα μαγαζιά είναι ότι πρέπει. Άλλωστε τι να το έχω ένα παντελόνι/μπλούζα αν τα έχω ακέραια αλλα να κάθονται;
Teaser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Έχω ψωνίσει συνολικά 2 φορές από zara. Στον πρώτο μήνα μάζευα τις κλωστές από το πάτωμα...
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με την αντοχή στον χρόνο είναι αλήθεια..Αλλα προτιμώ να δώσω λιγότερα για περισσότερα παρά περισσότερα για λιγότερα.. (προτιμώ να πάρω 4 μπλούζες των 30ευρώ παρά μία των 120). Δεν μπορώ να φοράω συνέχεια τα ίδια και αυτό θα μπορούσα να αποβεί πολύ ακριβό σπόρ Αυτά τα μαγαζιά είναι ότι πρέπει. Άλλωστε τι να το έχω ένα παντελόνι/μπλούζα αν τα έχω ακέραια αλλα να κάθονται; τα old navy ειναι τα φτηνα της gap/banana republic. επαιρνα κατι τζην με 30 νταλλαρς, πουκαμισα με 15 και ακομα τα εχω
Garnele Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα gap ήταν φοβερή ευκαιρία στο Λονδίνο. Και ποιοτικά είναι κλάσης ανώτερα από ζάρα σπρίντερ και τέτοια.
Teaser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 τα old navy ειναι τα φτηνα της gap/banana republic. Στέλνουν Ελλάδα αυτοί?
Nomikaria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Στα Zara πάντως αν ψάξεις βρίσκεις καλά κομμάτια..Ακόμα έχω μια φούστα που είχα πάρει πριν 6 χρόνια 35 ευρώ κι έχω πάθει σοκ-που μου μπαίνει ακόμα :-p-και φαίνεται σαν καινούρια. Εννοείται βέβαια για καθημερινά ρούχα,όχι π.χ για να πάρεις καλό παλτό. H&M δεν μ'άρεσαν καθόλου. Sprider δεν έχω άποψη.
mentoras99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα sprider μας αφησαν χρονους, εξαλλου ελαχιστοι ηταν ευχαριστημενοι απο την ποιοτητα των ρουχων τους. Οτι κι αν πηρα χαλασε ή ειχε προβλημα. Στο zara παλια εβρισκα συχνα διαφορα ανδρικα, και σε καλες τιμες. Τα τελευταια χρονια ομως, ή εγω ειμαι γκαντεμης, ή δεν ξερω, κατι αλλο γινεται.Τον χειμωνα που μας περασε, μιας και ειμαι ευχαριστημενος απο ρουχα ζαρα, ειχα πει οτι θελω να βρω καποια πουλοβερ, αλλα καπως εκλεπτυσμενα, οχι χοντρα-βαρια κλπ.Πρεπει να γυρισα και 6 Ζαρα! Σε μια μερα. Και δεν βρηκα! Βασικα δεν ειναι οτι ζητουσα κατι που δεν το ειχε καθολου.Το ενα δεν ειχε το νουμερο μου, στο αλλο εβρισκα κατι το οποιο δεν με ενθουσιαζε, στο αλλο εβρισκα μεν αλλα την τιμη την θεωρουσα ακριβη, σε αλλο δεν εβρισκα καθολου, κλπ.Απογοητευτηκα.Απο τοτε, εχω πει στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναταλαιπωρηθω, γιατι ειναι καθαρα λαχειο τι θα βρω σε ζαρα.Εχει μπει χαμηλοτερα στις προτεραιοτητες μου. Θα περασω μεν, αλλα σε ενα καταστημα μονο, και ουτε θα ειναι απο τα πρωτα καταστηματα που θα παω, οταν ψαχνω κατι.Δεν ξερω αν εχει συμβει και σε αλλους κατι παρομοιο, ή αν υπαρχει καποια εξηγηση για το εν λογω σκηνικό που περιέγραψα.Ή μου τυχε εμενα, ή απλα έτσι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα