mentoras99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Στο post μου κατεγραψα οχι την παλια, αλλα την νεα πλεον εμπειρια μου στο ζαρα. Συγκριση με το παρελθον, και γενικα μια αρνητικη εμπειρια που ειχα, ειδικα για ανδρικα ρουχα. Θελω να ξερω αν σε ανδρικα ρουχα είχαν κι αλλοι ανάλογες εμπειρίες, ή απλα ετυχε σε μενα. 1
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Βεβαια, τα τελευταια χρονια εχουν ερθει πολλες αλυσιδες ρουχων στην ελλαδα, υπαρχει μεγαλυτερη επιλογη.
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το zara εχει online shop να μπορει καποιος να ψωνισει τα ρουχα του ηλεκτρονικα απο Ελλαδα ή εξωτερικο;
arc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Πρέπει να πουλάς φτυάρια, δεν εξηγείται διαφορετικά.
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Με ενδιαφερει το θεμα με τις αγορες στο zara, και πιστευω δεν ειμαι μονος και θελω να το συζητησω και με αλλους.
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 τα ζαρα ειναι σκουπιδια αναρωτιεμαι γιατι τα φορατε
arc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Με ενδιαφερει το θεμα με τις αγορες στο zara, και πιστευω δεν ειμαι μονος και θελω να το συζητησω και με αλλους. Δηλαδή δεν κάνεις βόλτες στα θέματα που ανοίγεις (και έχουν ξεχαστεί) για να γράψεις οτιδήποτε για να ανέβουν στην επιφάνεια;
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή δεν κάνεις βόλτες στα θέματα που ανοίγεις (και έχουν ξεχαστεί) για να γράψεις οτιδήποτε για να ανέβουν στην επιφάνεια; Οχι βεβαια. Σημερα βρηκα σε μια ντουλαπα ενα καλο (αν και καπως παλιο) μπουφαν ζαρα, κι επειδη τον τελευταιο καιρο εχω εκνευριστει να χανω τον χρονο μου για να μην βρισκω τιποτε στα ζαρα γιατι πεφτουν σαν τις ακριδες και τα παιρνουν, ειπα να ρωτησω αν εχουν δυνατοτητα ηλεκτρονικων αγορων. Τα zara, χωρις να ειναι τα ποιοτικοτερα φυσικα (εν γνωσει μας οσοι αγοραζουμε), εχουν καλο value for money. τα ζαρα ειναι σκουπιδια αναρωτιεμαι γιατι τα φορατε Να λεγες για τα sprider να το καταλαβω, αλλα οχι για το zara, σκουπιδα δεν ειναι σε καμια περιπτωση. 1
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα zara, χωρις να ειναι τα ποιοτικοτερα φυσικα (εν γνωσει μας οσοι αγοραζουμε), εχουν καλο value for money. οχι δεν ισχυει αυτο. μετα απο 3-4 πλυσίματα ξεχιλωνουν και γινονται σαν ξεσκονοπανα Value for money ειναι ενα ρουχο που θα το πληρωσεις λιγο παραπανω και θα το κρατησεις για χρονια χωρις να ξεβαψει το χρωμα του ουτε να χασει την γραμμη του (να μην ξεχειλώσει η συρρικνωθεί)
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 οχι δεν ισχυει αυτο. μετα απο 3-4 πλυσίματα ξεχιλωνουν και γινονται σαν ξεσκονοπανα Value for money ειναι ενα ρουχο που θα το πληρωσεις λιγο παραπανω και θα το κρατησεις για χρονια χωρις να ξεβαψει το χρωμα του ουτε να χασει την γραμμη του (να μην ξεχειλώσει η συρρικνωθεί) Τι να σου πω ρε φιλε. Εχω πχ κατι κοτλε παντελονια ζαρα, αρκετους χειμωνες, και εχουν βγει σκυλια. Δεν ειδα να ξεχειλωνουν ουτε να αποχρωματιζονται. Επισης και ζακετες ζαρα, και μπουφαν. Δεν εχουν πάθει τίποτε.
Papakaliati Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι της αποψης, αμα παρεις απο τα ζαρα πχ παντελονι, εξαρταται και απο το υφασμα βεβαια , πχ τζιν θα σου κρατησει καλα και για καιρο. Γιατι το τζιν ειναι απο μονο του σαν υφασμα σκληρο και δεν χαλαει ευκολα σε πλυσιματα. Απο εκει και περα αμα παρεις μαλλινες μπλουζες η παντελονια υφασματινα, πολυ πιθανο να εχεις προβλημα σε 3,4 πλυντηρια, περισσοτερα αμα τα πλενεις προσεκτικα στο χερι, αλλα το πληρωνεις περισσοτερο με τον κοπο σου σε εισαγωγικα . Τωρα το αμα αξιζει να παιρνεις ακριβα ρουχα ωστε να σου κρατανε περισσοτερο η φτηνα ωστε να τα αλλαζεις συχνα, αυτο φανταζει περισσοτερο σαν ρητορικο ερωτημα και εξαρταται απο την τσεπη του καθενως, και κυριως απο το που του αρεσει να ξοδευει τα χρηματα του. Καποιος θα προτιμησει να δωσει 300 για μια καρτα γραφικων, και να πει ηλιθιο καποιον που θα δωσει 300 για ενα ρουχο. Και τουμπαλιν . Συγκεκριμενα για τα ρουχα των Ζαρα, ειναι νομιζω τα ακριβοτερα απο τις μαζικες μαρκες, αλλα επειδη εχουνε και το μεγαλυτερο ευρως τιμων . Θα εχουνε παλτα με 70 ευρω, αλλα θα εχουνε και με 200 ευρω παλτα. Και ειναι τα μονα ισως που θα βρεις σχεδιαστικα να τολμανε σε εισαγωγικα περισσοτερο.
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 τα ζαρα ειναι μια χαρα αν τα αλλάζεις καθε χρονο... ενταξυ εχουν και καλα κομματια δεν ειναι ολα του πεταματου ομως θα τα πληρωσεις παραπανω. αν ειναι να πληρωσω 60 ευρω για ενα πουλοβερ παω και παιρνω ενα επωνυμο στις εκπτωσεις με τα ιδια χρηματα
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Pull and bear , Bershka εχω χρονια να μπω μιας που τα τουχα αφενος ειναι λαϊκής και ειπτε πρέπει να είσαι 16χρονο σε στυλ ειτε 60 κιλά .
mylo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα παντελόνια τους μέχρι το γόνατο μου μπαίνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα