Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θεωρω ταλαιπωρια για καποιον που ισως να μην εχει την γνωση,την ορεξη ,τον χρονο για να ασχοληθει με το softmod.

Το εχω τσιπαρισμενο απο την πρωτη βδομαδα που το πηρα που τοτε δεν υπηρχε το softmod και εχω ξενοιασει γιαυτο το λεω ενω σας βλεπω που μπερδευεστε και να ψαχνετε τι αρχεια και πως ,κτλ κτλ..

Το ίδιο και εγώ... η καλύτερη και πιο ξένοιαστη λύση !

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σασ παιδια που μπορω να βρω καποιο οδηγο σχετικα με το softmod στα ελληνικα και να εχει τα βηματα στη σοστη σειρα γιατι εχω μπερδευτει καπωσ ευχαριστω!

Δημοσ.
γιατι ταλαιπωρια βρε αδερφε?? εχει μια διαδικασια και πρεπει να καταλαβεις ορισμενα πραγματα, αλλα καραξιζει. Αμα εισαι βιαστικος και πας να το εφαρμοσεις αμεσως μπορει και να μην βγαλεις ακρη. Ετσι το εκανa την 1τη φορα και δεν το πετυχα. Την 2ρη το καταφερα σε 10 λεπτα. Μολις ξεκαθαρισα με τις οδηγιες ηταν παιχνιδακι. Και συνεχεια βοηθαμε ο ενας ρον αλλο και φτιαχνουμε οδηγους, αρα ολα τα προβληματα λυνονται. Εχω το wii μισο μηνα και εχω ηδη καμια 30ρια ισο, και πεζουν σχεδον ολα μεσω λοαντερ, αρα τι λες οτι δεν αξιζει? Αυτο στις συγχρονες κονσολες εχει γινει μονο στο psp! Και εκει υπαρχει το προβλημα οτι ειναι φορητο συστημα αρα περιοριζεται η χρηση του, και οτι υπαρχει περιορισμος στην μνημη και οι καρτες ειναι και ακριβες.

Στην τελικη με 230 ευρω εχεις κονσολα και χειριστηριο, δινεις αλλα 50 για εξτρα χειριστηριο (+ nunchunk) αφου η κονσολα απογειωνεται στα διπλα. Αντε και αργοτερα αμα θες να παρεις το wii fit για το balance board κυριως. Το χρησιμοποιεις και σε παιχνιδια σκι-σκειτ....κτλπ. Δεδομενου οτι θα βρεις να δανειστεις η να νοικιασεις το zelda που χρειαζεται για το twilight hack, τοτε με λιγοτερο απο 300 ευρω εχεις ετοιμη κονσολα και οσα παιχνιδια μπορεις να βρεις(iso images) χωρις αλλα εξοδα.

φιλαράκο και εγώ "μαζί" σου είμαι και είμαι οπαδός της ΊΔΙΑΣ ακριβώς ιδεολογίας (με τη εξαίρεση ότι το ζελντα θα το δανειστώ από ενα φίλο :-) ). Όπως και νά'χει θέλω σίγουρα τα δικά σου φώτα (επειδή σε "βλέπω" ότι ασχολείσαι) αλλά και γενικότερα οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Έχω 2 wii με σεριαλ LEH132984674 και LEF108649422 και θέλω να τα τσιπάρω και τα 2. Στο νετ που έψαχνα βρήκα το http://www.techsick.com/shop/Solderless-D2pro-5-9-wire-Modchip-with-SPI-All-versions-including-D2C2-Screwdrivers-p-161221.html (αυτό "ψηφίζω") και το http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=74 τα οποία πιστεύω ότι είναι και για τα 2 wii (σημείωση δε ξέρω να ελέγξω τους κωδικούς μου, σε ένα site , wii-tracker για το 132.... μου λέει κάτι για D2B και για το 108.... οτι και καλά δεν "ξέρει", και από το site του κατασκευαστή δε μπόρεσα να καταλάβω αν "κάνει" για τις κονσόλες μου)

Επειδή πάλι δεν εμπιστεύομαι αυτούς που τα τσιπάρουν θέλω να το επιχειρήσω μόνος μου καθώς αυτό το μοντέλο που βρήκα λέει ότι "μπαίνει" και κουμπωτό.[btw αυτά τα καλώδια 5-6/9 , 13/15/19 για το chip που προτείνω τι είναι???]

Οποιοσδήποτε ξέρει κάτι για αυτό ας με βοηθήσει. (Δε ξέρω ποιο chip ταιριάζει) - δέχομαι και προτάσεις αν ξέρει κάποιος κάτι καλύτερο :-)

Και σαν δεύτερη απορία, έχω το SSBB αυθεντικό, πως μπορώ να παίξω on line? (δε ξέρω πως να συνδέσω το wii με το router)

Αυτό το softmod που συζητάτε τι είναι? (διάβαζα και άλλα φορουμς αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω)

Έπειτα το hack με το twilight τι ακριβώς είναι και αυτό? αν τσιπάρω το wii με κάποιο από τα 2 παραπάνω components που ανέφερα θα πρέπει να το κάνω και αυτό?

[συγχωρέστε με εκ των πρωτέρων για το βομβαρδισμό ερωτήσεων μου, αλλά "έλλειπα" καιρό από τον χώρο και έχω χάσει λίγο τη μπαλα....]

Δημοσ.

φιλε μου δεν ξερω τιποτα απο τσιπαρισμα, το νιντεντο το πηρα ετσι ξαφνικα ενα πρωι πριν κανα μηνα επειδη πουλησα κατι αλλο. Ε εκεινη την περιοδο ειχε βγει το σοφτμοντ, δηλαδη προγραμα που φορτωνει τα παιχνιδια χωρις τσιπαρισμα. Οποτε ασχοληθηκα αμεσως με αυτο. οποτε για τσιπακια δεν ξερω να σε βοηθησω. Για σοφτμοντ αμα θες ειναι σχετικα ευκολο, περνας με την σειρα μερικα προγραματα, φτιαχνεις καποια καναλια σαν το wii news, και μεσα απο αυτα τρεχεις εναν λοαντερ και φορτωνεις απο εκει τα παιχνιδια. Συμβατοτητα πολυ υψηλη και τρεχουν κανονικοτατα. Αν αρχισεις να διαβαζεις απο καμια 15ρια σελιδες πριν, θα καταλαβεις τι παιζει και θα βρεις και οδηγους για το τι να κανεις. Πριν 2-3 σελιδες εγραψα και εγω ακριβως τα βηματα που εκανα. Xρειαζεσαι το ζελντα γνησιο, μια καρτα μνημης μεχρι 2 γιγκα, και τα υπολοιπα αρχεια ειναι στα πακετα που θα βρεις στις προηγουμενες σελιδες

Δημοσ.
φιλε μου δεν ξερω τιποτα απο τσιπαρισμα, το νιντεντο το πηρα ετσι ξαφνικα ενα πρωι πριν κανα μηνα επειδη πουλησα κατι αλλο. Ε εκεινη την περιοδο ειχε βγει το σοφτμοντ, δηλαδη προγραμα που φορτωνει τα παιχνιδια χωρις τσιπαρισμα. Οποτε ασχοληθηκα αμεσως με αυτο. οποτε για τσιπακια δεν ξερω να σε βοηθησω. Για σοφτμοντ αμα θες ειναι σχετικα ευκολο, περνας με την σειρα μερικα προγραματα, φτιαχνεις καποια καναλια σαν το wii news, και μεσα απο αυτα τρεχεις εναν λοαντερ και φορτωνεις απο εκει τα παιχνιδια. Συμβατοτητα πολυ υψηλη και τρεχουν κανονικοτατα. Αν αρχισεις να διαβαζεις απο καμια 15ρια σελιδες πριν, θα καταλαβεις τι παιζει και θα βρεις και οδηγους για το τι να κανεις. Πριν 2-3 σελιδες εγραψα και εγω ακριβως τα βηματα που εκανα. Xρειαζεσαι το ζελντα γνησιο, μια καρτα μνημης μεχρι 2 γιγκα, και τα υπολοιπα αρχεια ειναι στα πακετα που θα βρεις στις προηγουμενες σελιδες

μαλιστα.... το έψαξα λίγο, όμως περιμένω να μου στείλουν το zelda ....εν τω μεταξύ για να μπορέσω να αναβαθμήσω το firmware της κονσόλας μου πως μπορώ να συνδέσω το wii με το router μου? σε ένα site είδα και καλά μια κάρτα δυκτίου USB. Είναι απαραίτητο να την πάρω ή γίνεται και με άλλο τρόπο?

Δημοσ.

Η κονσόλα έχει ασύρματη κάρτα δικτύου. Εαν έχεις ασύρματο router τότε δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Εαν όχι, τότε χρειάζεται αυτό που λες αν και λογικά με το κόστος απόκτησής του σε συμφέρει να πάρεις ένα ασύρματο router...

Δημοσ.

μην αναβαθμισεις, δεν υπαρχει λογος. Αν πας σε 3.4 θα πρεπει να κανεις υποβαθμιση μετα. Εδω λεμε οτι πρεπει να μπλοκαρουμε τις αναβαθμισεις που κανει η νιντεντο διοτι προπσαθει να πολεμησει τα διαφορα χακ. Αν κανεις σοφτμοντ και αφηνεις ανοιχτο το ιντερνετ για αναβαθμισεις θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

To wii μπαινει online μονο με wi-fi? Η εχει και θυρα που απλως βαζω το καλωδιο? Επισης αν εχω κανει hardmod τοτε κινδυνευω απο τιποτα αυτοματο update?

Δημοσ.
To wii μπαινει online μονο με wi-fi? Η εχει και θυρα που απλως βαζω το καλωδιο? Επισης αν εχω κανει hardmod τοτε κινδυνευω απο τιποτα αυτοματο update?

Ethernet δεν έχει αλλά έχει USB. Επομένως αν δεν έχεις wi-fi, λογικά συνδέεις μετατροπέα από USB σε Cat-5 UTP και έχεις δίκτυο. Όσο για το update στις παλιές εκδόσεις, δεν σου το κάνει αυτόματα. Σε ρωτάει πριν κάνει την αναβάθμιση. Τώρα αν το αλλάξουν στις νεότερες εκδόσεις, δεν γνωρίζω. Αλλά ακόμη και αν το αλλάξουν στην χειρότερη περίπτωση, τότε απενεργοποιείς το wiiconnect 24.

Δημοσ.
μην αναβαθμισεις, δεν υπαρχει λογος. Αν πας σε 3.4 θα πρεπει να κανεις υποβαθμιση μετα. Εδω λεμε οτι πρεπει να μπλοκαρουμε τις αναβαθμισεις που κανει η νιντεντο διοτι προπσαθει να πολεμησει τα διαφορα χακ. Αν κανεις σοφτμοντ και αφηνεις ανοιχτο το ιντερνετ για αναβαθμισεις θα εχεις προβλημα.

ενας λογος που ειμαι κατα των μοντ τσιπ...

Δημοσ.

συγνωμη ειναι τοσο δυσκολο να μη κανετε update οταν εχετε softmod?

Εγω που εχω wireless internet connection και την εχω σεταρει στο wii το μονο που χρειαζεται να κανω ειναι να το κλεινω οταν δε παιζω. Οχι με το κιτρινο φωτακι, με το κοκκινο.

Πανω απο μηνα το εχω κανει το softmod και δε μου εχει κανει update απο μονο του ουτε εχει καν ρωτησει να κανει. Και εχω τα πιο τελευταια isos.

Μη τα θελουμε ολα δικα μας, ουτε να ειμαστε παραλογοι.

Chip επειδη βαριεστε στην πραγματικοτητα να πατησετε το κουμπι off στη κονσολα μεχρι να κοκκινησει το φως; Ελεος δηλαδη!

Δημοσ.

Δε διαφωνω καθόλου...

Αλλα το hard συνεχίζει να είναι πιο βολικό...

Του είχα κάνει ένα update πριν κάνα χρόνο, έχω το wiiconnect off και δεν ασχοληθεί απο τότε..

Για homebrew βέβαια αλλάζει το πράμα.

Δημοσ.

Εγώ άλλη απορία έχω σε αυτό. Για πολύ καιρό το είχα ανοικτό, χωρίς softmod φυσικά, και το μόνο που έκανε ήταν να λαμβάνει μηνύματα (το γνωστό μπλε φως) είτε για κάποια αναβάθμιση είτε για άλλα θέματα. Αναβάθμιση ολοκληρωμένη όμως μόνο του δεν έκανε. Σε τι μπορεί να πειράξει το WiiConnect το softmod λοιπόν αφού δε γίνεται αναβάθμιση με το πρώτο?

Δημοσ.

μολις πηρα wii και λεω να κανω softmod περιμενω το zelda ...δν ξερω πιο firmware ειναι ειναι ενος χρονων το wii.δν ειχε μπει στο internet Ποτε απο τον παλιο χρηστη ,γινετε να μαθω το firmware ?πηγα να μπω στο Internet και αρχισε να κανει Update και το εκλησa :D νομιζα θα κανει update το firmware.τωρα τι κανω λοιπον helppppp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...