Προς το περιεχόμενο

Αληθεύει η επίθεση από τον cracker?


Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να πω σχετικά με την επιθεση του cracker.

Όλοι λένε ότι το συγκεκριμένο συμβάν προκλήθηκε από επίθεση ενός cracker.Εγώ όμως έχω και κάποια άλλη άποψη.(απλά ως ενδεχόμενο χωρίς να είναι σίγουρο τίποτα)

Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ λογικό από μέρους των διαχειριστών του site να θελήσουν να διαγράψουν κάποια μηνύματα γιατί πολύ πιθανόν ο server να είχε επιβαρυνθεί από τον μεγάλο όγκο των μηνυμάτων.Ειδικά κάποια topic που μπορεί να παιριείχαν φωτογραφίες κτλ.

Απλά θεωρώ λίγο ανόητο να μπήκε κάποιος cracker για να σβήσει τα μηνύματα μας.Άλλωστε τι λόγο να έχει...

Χωρίς να θίγω κανέναν θεωρώ λογικό και από μεριάς των διαχειριστών να το κάνουν αυτό ωστε να μην φτάσει σε αδιέξοδο το site.

Το συγκεκριμένο είναι απολύτως προσωπικό ενδεχόμενο χωρίς να γνωρίζω κάτι, χωρίς να κατηγορώ ανθρώπους και χωρίς να δικαιολογώ-αποκρύπτω ενδεχόμενο cracker.

Είναι απλά ένα θέμα όπως όλα τα άλλα...:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλειά δεν είχε ο Μεφιστοφελής... :-?

 

Ακόμα κι εδώ ανακαλύψαμε θεωρία συνομωσίας...ήμαρτον Θεέ μου! :roll:

 

1) Το σχετικό thread δε σου αρκούσε για να μεταλαμπαδεύσεις το ευφάνταστο αυτό σενάριο;

 

2) Είναι ένα θέμα "να 'χουμε, να λέμε", για το οποίο δεν πρόκειται να λάβεις απάντηση από τα επίσημα χείλη, ακόμα κι αν έχεις πέσει μέσα. Η σπουδαιότητά του ταυτίζεται με την παγκόσμια απορία για το πως και γιατί έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι.

 

3) Με δεδομένο πως δεν πρόκειται να πάψει η ροή των πληροφοριών και όλο προστίθονται thread και post (σαν αυτό το ανόητο που γράφω μόλις), πότε ακριβώς προβλέπεις να δημιουργούν οι αρμόδιοι ένα νέο blackout στο σύστημα και να επινοούν crackers;

 

4) Τι άλλα νέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι, αυτό έγινε. Σωθήκαμε σβήνοντας 15.000 posts από το 1,5 εκατομμύριο. Κυκλοφορεί και κάποια φήμη ότι το Αφεντικό σκέφτεται να κλειδώσει τελείως το φόρουμ για να μην επιβαρύνεται ο server.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συζήτηση να κάνουμε σε κανονικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο τατιάνας (περσινής τουλάχιστον) με βάση κάποια πραγματικά δεδομένα και όχι φανταστικά. Αν επιθυμείς μια τέτοια συζήτηση υπάρχει σχετικό topic στο insomnia site forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...