Finn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καρωτή ήμουν μέχρι τον Μάιο και δεν έχει 30ΤΥΠ..τι έγινε ρε παιδια
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καρωτή ήμουν μέχρι τον Μάιο και δεν έχει 30ΤΥΠ..τι έγινε ρε παιδια Δεν ξέρω τί παίζει ακριβώς. Στη βεβαίωση που ανέφερα, γράφει ότι εδρεύει στην Καρωτή. Στο ΦΑΠ γράφει «ΛΑΓΟΣ - ΣΤΡΔΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ». Τέλος πάντων, λεπτομέρειες είναι αυτά. Τον αδερφό μου λυπάμαι, που θα με πάει με το τουτού του...
christos43 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 To 30 TYΠ ειναι μεσα στο στρπδο του Λαγου.Καλα ειναι μη μασας
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τί να μασήσω; 6 χρόνια τα μάσησα! Στον παλιό... ;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τί να μασήσω; 6 χρόνια τα μάσησα! Στον παλιό... ; Αληθινο κομαντο σου λεει... Σαν τους διαβιβαστες που ειναι φονικές μηχανες
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Parsifal... στον δρόμο για διπλό ντούβαρο πέρνα και για έναν καφέ από εδώ...
undi13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια ξερετε τι παιζει στην ασκηση ''παρμενιων 2008'' που γινετε την αλλη βδομαδα 22-26?Με καλεσανε για ακηση, μετα απο δυο χρονια που εχω αποληθει, στην παρνηθα (2κεπ).Ξερει κανεις αν θα μας πανε αλλου η θα μεινουμε εκει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 parsifal αργησα να το δω αλλα..ανεβηκες Eβρο?Αν ναι(και μαλλον εισαι ηδη πανω) χτυπα ενα πμ.Πιθανοτατα θα σε πετυχω καπου με τα χακι,στο 496 ΓΣΝ ειμαι κ εχει συχνα κινησεις για Καρωτη.
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι φίλε μου. Το Φ.Α.Π. λέει 13-17 Οκτ. και είναι για συμμετοχή στην άσκηση ΓΟΡΓΩ που γίνεται λόγος σε άλλο thread.
xrest Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μια πολυ μικρη σημειωση σε ενα ποστ ενος φιλου που αφορα την Σαμο και γιατι οι Ε.Δ εκει εχουν βαφτισθει σε εθνοφρουρα. Δεν υπαρχει καποιο "χαρτι",καποιος διεθνης κανονισμος,που να μην επιτρεπει στην Ελλαδα να εχει στρατευματα στο Α.Αιγαιο.Αποστρατικοποιημενη ζωνη ειναι ορος που χρησιμοποιει η τουρκια με την οποια φωναζει για τα στρατευματα που υπαρχουν στα νησια του Α.Αιγαιου.Με τον ιδιο ορο θα μπορουσαμε και μεις να φωναξουμε για την στρατια Αιγαιου που εδρευει στην Σμυρνη. Για να μην πειραξουμε λοιπον το "θηριο" εχουμε βαφτησει τις εκει Ε.Δ εθνοφρουρα.Και γενικα πολλα πολλα αλλα. Καλη θητεια σε οσους ετοιμαζονται να πανε.οσο καλη μπορει να ειναι με την νοοτροπια που υπαρχει
BLISS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ...εχουν βαφτισθει σε εθνοφρουρα. Εθνοφυλακή το λεγανε στις μερες μου. Ισχυει ειδικα κατι στη Σαμο? (ΧΧ ΕΑΡΜΕΘ ΛΕΣΒΟΣ)
Tenshi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μια πολυ μικρη σημειωση σε ενα ποστ ενος φιλου που αφορα την Σαμο και γιατι οι Ε.Δ εκει εχουν βαφτισθει σε εθνοφρουρα.Δεν υπαρχει καποιο "χαρτι",καποιος διεθνης κανονισμος,που να μην επιτρεπει στην Ελλαδα να εχει στρατευματα στο Α.Αιγαιο.Αποστρατικοποιημενη ζωνη ειναι ορος που χρησιμοποιει η τουρκια με την οποια φωναζει για τα στρατευματα που υπαρχουν στα νησια του Α.Αιγαιου.Με τον ιδιο ορο θα μπορουσαμε και μεις να φωναξουμε για την στρατια Αιγαιου που εδρευει στην Σμυρνη. Για να μην πειραξουμε λοιπον το "θηριο" εχουμε βαφτησει τις εκει Ε.Δ εθνοφρουρα.Και γενικα πολλα πολλα αλλα. Καλη θητεια σε οσους ετοιμαζονται να πανε.οσο καλη μπορει να ειναι με την νοοτροπια που υπαρχει Ναι,μου είχε κάνει εντύπωση και εμένα αυτός ο άτυπος "νόμος".Ο Υποδ/κτης της μονάδας μου είχε αναφερθεί στο θέμα όταν παρουσιαστήκαμε.Επειδή όμως τον είχα παντελώς γραμμένο,το μόνο που έπιασα ήταν κατι περι διεθνών συνθηκών,ζωνών,συνόρων,μιλίων και μονίμων κατοίκων.Είπαμε,δέν την πάλευα στο λιοπύρι και λειτουργούσα με δόσεις Πάντως υπάρχει και κανονική εθνοφυλακή στο νησί,που απαρτίζεται απο Σαμιώτες.
overnontas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εθνοφυλακή το λεγανε στις μερες μου. Ισχυει ειδικα κατι στη Σαμο? (ΧΧ ΕΑΡΜΕΘ ΛΕΣΒΟΣ) εθνοφυλακη θεωρουνται οι στρατευσιμοι αντρες μονιμοι κατοικοι των ακριτικων νησιων Α.Αιγαιου
gtroza Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δε σε χάλασε που θα πας βόρεια γκάτζα....hahahaγαμώ το διδυμότειχο ,το λαγό, τις φέρρες και όλο τον Έβρο. Είναι όλοι ζώα. lucifer ? .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.