Προς το περιεχόμενο

Οι μύθοι για την κάνναβη

Alsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα σε αυτή τη ζωή θέλουν μέτρο. Άλλα μικρό μέτρο, άλλα μεγάλο μέτρο. Ακόμη και πάρα πολύ νερό να πίνεις θα γαμ*&%σεις τα νεφρά σου.

Εγώ υποστηρίζω πως η κάνναβη δεν κάνει κακό έτσι ώστε να θεωρηθεί αιτία να απαγορευτεί καθότι υπάρχουν πολύ πιο βλαβερές ουσίες όπως είναι το αλκοόλ και το απλό τσιγάρο που επιτρέπονται.

Το γεγονός και μόνο ότι απαγορεύεται κατά τη γνώμη μου είναι αυτό που το ενοχοποιεί. Ο λόγος είναι ότι λόγο της απαγόρευσης το βρίσκεις συνήθως εκεί πού πουλάνε και τα σκληρά. Με αποτέλεσμα ένας αυτοκαταστροφικός χαρακτήρας να βρει τη χαρά του.

Αν ήταν νόμιμο με ελεγχόμενη διάθεση προς το πολίτη. Απλά όποιος γούσταρε να πιει το τσιγαράκι του ναούμε θα πήγαινε σε ένα καφέ και τέλος.

---------- Προσθήκη στις 08:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:11 ----------

- Δεν καταδικάζεις την κάνναβη ως "ολέθρια" επειδή υπάρχουν άτομα που στριβοπίνουν όλη μέρα αλβανούς, γειώνουν τους πάντες και τα πάντα και δεν κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους.

γεια σου ρε freedubus με τα Ελληνικά σου.

• Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά σου και σένα.

Προφανώς και λέγοντας "αλβανούς" εννοώ "κακής ποιότητας, οτι νάναι, σκατά" χόρτο.

Αλλά το έχεις καταλάβει ήδη αυτό, ντόντσγια;

Δημοσ.

Θα είχε και Π.Ο.Π. στο καφέ βέβαια. Εδώ στη Θεσσαλονίκη πάντως που πίνουμε και πολύ καφέ έτσι και γινόταν αποποινικοποίηση θα έπρεπε να έχεις ρεζερβέ τραπέζι ένα μήνα πριν τουλάχιστον. Ταβλάκι στις 50 νίκες και τέτοια ωραία.

Δημοσ.

παιδια σας εχουν πλησιασει ποτε στην OMONIA (μετρο) περιεργες φατσες που ψιυηριζουν χασις χασις χασις... και φευγουν αν δεν δουν ανταποκριση? ειναι τραγικο και τρομακτικο.

Δημοσ.
Φοβουνται τον ηλιο, το φως, κρυωνουν χωρις λογο, αγοραφοβια,

αν πας να συζητησεις μαζι τους δε βγαζεις ακρη, το μυαλο τους

εχει κολλησει στο τελευταιο καλο νταλαβερι που εκαναν "...εκεινο

το καλο που'χε σκασει απο Κασμιρ να 'ουμ και μας το πηραν οι

αλβανοι να ξανα 'ουμ, αλλα εγω ο μορτης προλαβα να 'ουμ..."

Η το πεσιμο αν σε γνωριζουν καλα "...ρε φιλαρακι, ρε φιλαρα,

χαρμανης ειμαι, καταλαβαινεις να 'ουμ, δωσε κανα ψιλο, δανεικα

θα ειναι, να πιουμε κι εμεις τιποτα..."

Για 'ζάκια μιλάς;:lol:

Δημοσ.
παιδια σας εχουν πλησιασει ποτε στην OMONIA (μετρο) περιεργες φατσες που ψιυηριζουν χασις χασις χασις... και φευγουν αν δεν δουν ανταποκριση? ειναι τραγικο και τρομακτικο.

που να δεις και στο αμστερνταμ που σου λενε κοκακοκακοκα

Δημοσ.

Θα μιλήσω και γω για προσωπική εμπειρία ,

εχμ, εχω 2 ξαδέρφια (παραπάνω έχω βασικά αλλά για την ώρα ας εξετάσουμε 2 απο αυτούς).

Ο ένας πίνει 3-4 τσιγαριλίκια την ημέρα (σε καθημερινή βάση) ο άλλος μιλάει 2 ώρες στο κινητό του καθημερινά. Ποιο καμμένος μου φαίνεται ο δεύτερος ( ο οποίος κινδυνεύει να εμφανίσει και καρκίνο στον εγκέφαλο -δεν έχω πηγή γι'αυτό, δική μου εκτίμηση-) παρά ο πρώτος.

Όσο για το χάζεμα ή μη που προκαλεί η μαριχουάνα σε ένα πρόσφατο ντοκιμανταίρ που έβλεπα (Super High Me) ένας έκανε IQ τεστ πριν και μετά την χρήση, μετά την χρήση το σκορ ήταν μεγαλύτερο (η μελέτη δεν είναι ακριβώς "κλινική" αλλά λέμε τώρα).

Όσο για το αν η μαριχουάνα είναι προθάλαμος της ηρωίνης, οποιοσδήποτε άνθρωπος που έχει την λογική και την ευφυία να ψάξει (5-10 λεπτάκια, δεν θέλει παραπάνω) , τι ακριβώς κάνει και τι προκαλεί η εκάστοτε "ουσία" ξέρει πολύ καλά τι να προσέχει και τι να αποφεύγει. Το να "μεταπηδήσει" απο την μαριχουάνα στην ηρωίνη μόνο απο βλακεία ή απο αδυναμία χαρακτήρα το κάνει.

Απο εκεί και πέρα, ο εκάστοτε εξαρτημένος σε ουσίες (είτε αλκοόλ είτε "ναρκωτικά") απο την στιγμή που δεν βλάπτει τον συνάνθρωπό του (πχ με το να οδηγεί λιάρδα ή "φτιαγμένος", ή το να σπάει το αμάξι του γείτονα για να κλέψει το ραδιοκασετόφωνο για να πάρει την δόση του) , είναι μοναδικός υπεύθυνος για οτι του συμβαίνει, είναι ο μοναδικός που βλάπτεται, αν θέλετε, οπότε δεν βρίσκω και τον λόγο να διώκεται για κανέναν λόγο (και απο την στιγμή που δεν ενοχλεί την κοινωνία στην οποία ζει) . Το θεωρώ παράλογο και απαράδεκτο.

Δημοσ.

Mια αποποινικοποιηση της φουντας τα εφερνε

1)1-3 δις ευρω στο κρατος.

2)Η ''μαυρη'' αγορα θα διαλυόταν και να στο χαρίζανε δεν θα παιρνες.

3)Καλη ποιότητα χόρτου (οχι αζαξ,σαμπουαν flavoured)

4)Ειδικα μέρη να τα καπνίζεις σαν την Ολλανδια

5)Αμα σε πιάνανε στο αμαξι προστιμο σαν να κρατούσες μπουκάλι Whiskey.

Απο 21 και πανω στα περίπτερα με ταυτοτητα.

6)Μετα απο 6-7 χρονια δεν θα το ήθελες σαν τρελός γιατι θα το χες βαρεθεί (βλέπε Ολλανδους)

7)Το παρανομο σε τραβαει πιο πολυ αμα το νομιμοποιούσανε θα εφευγε ενα προβλημα απο τα πολλα στην Ελλαδα (βλέπε 2,3,6,)

8)Θα μπορουσα να σκεφτω και αλλους 30 λόγους....

Χορτο Rulez

Δημοσ.
Θα μιλήσω και γω για προσωπική εμπειρία ,

εχμ, εχω 2 ξαδέρφια (παραπάνω έχω βασικά αλλά για την ώρα ας εξετάσουμε 2 απο αυτούς).

Ο ένας πίνει 3-4 τσιγαριλίκια την ημέρα (σε καθημερινή βάση) ο άλλος μιλάει 2 ώρες στο κινητό του καθημερινά. Ποιο καμμένος μου φαίνεται ο δεύτερος ( ο οποίος κινδυνεύει να εμφανίσει και καρκίνο στον εγκέφαλο -δεν έχω πηγή γι'αυτό, δική μου εκτίμηση-) παρά ο πρώτος.

Όσο για το χάζεμα ή μη που προκαλεί η μαριχουάνα σε ένα πρόσφατο ντοκιμανταίρ που έβλεπα (Super High Me) ένας έκανε IQ τεστ πριν και μετά την χρήση, μετά την χρήση το σκορ ήταν μεγαλύτερο (η μελέτη δεν είναι ακριβώς "κλινική" αλλά λέμε τώρα).

Όσο για το αν η μαριχουάνα είναι προθάλαμος της ηρωίνης, οποιοσδήποτε άνθρωπος που έχει την λογική και την ευφυία να ψάξει (5-10 λεπτάκια, δεν θέλει παραπάνω) , τι ακριβώς κάνει και τι προκαλεί η εκάστοτε "ουσία" ξέρει πολύ καλά τι να προσέχει και τι να αποφεύγει. Το να "μεταπηδήσει" απο την μαριχουάνα στην ηρωίνη μόνο απο βλακεία ή απο αδυναμία χαρακτήρα το κάνει.

Απο εκεί και πέρα, ο εκάστοτε εξαρτημένος σε ουσίες (είτε αλκοόλ είτε "ναρκωτικά") απο την στιγμή που δεν βλάπτει τον συνάνθρωπό του (πχ με το να οδηγεί λιάρδα ή "φτιαγμένος", ή το να σπάει το αμάξι του γείτονα για να κλέψει το ραδιοκασετόφωνο για να πάρει την δόση του) , είναι μοναδικός υπεύθυνος για οτι του συμβαίνει, είναι ο μοναδικός που βλάπτεται, αν θέλετε, οπότε δεν βρίσκω και τον λόγο να διώκεται για κανέναν λόγο (και απο την στιγμή που δεν ενοχλεί την κοινωνία στην οποία ζει) . Το θεωρώ παράλογο και απαράδεκτο.

Mια αποποινικοποιηση της φουντας τα εφερνε

1)1-3 δις ευρω στο κρατος.

2)Η ''μαυρη'' αγορα θα διαλυόταν και να στο χαρίζανε δεν θα παιρνες.

3)Καλη ποιότητα χόρτου (οχι αζαξ,σαμπουαν flavoured)

4)Ειδικα μέρη να τα καπνίζεις σαν την Ολλανδια

5)Αμα σε πιάνανε στο αμαξι προστιμο σαν να κρατούσες μπουκάλι Whiskey.

Απο 21 και πανω στα περίπτερα με ταυτοτητα.

6)Μετα απο 6-7 χρονια δεν θα το ήθελες σαν τρελός γιατι θα το χες βαρεθεί (βλέπε Ολλανδους)

7)Το παρανομο σε τραβαει πιο πολυ αμα το νομιμοποιούσανε θα εφευγε ενα προβλημα απο τα πολλα στην Ελλαδα (βλέπε 2,3,6,)

8)Θα μπορουσα να σκεφτω και αλλους 30 λόγους....

Χορτο Rulez

Oυστ από δω κατάπτηστοι πρεζάκηδες, τα λέτε τώρα αυτά αλλά όταν όλη η ελλάδα στα 60 της θα είναι με καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα ελάτε να τα ξαναπείτε

σαρδανάπαλοι

Δημοσ.
Oυστ από δω κατάπτηστοι πρεζάκηδες, τα λέτε τώρα αυτά αλλά όταν όλη η ελλάδα στα 60 της θα είναι με καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα ελάτε να τα ξαναπείτε

σαρδανάπαλοι

Ελπιζω πλακα να κανεις ε;

φανταστικε soturin?

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...