dub Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 αγόρασα μια ψηφιακή videocamera(miniDV)της Cannon. Προτείνετε μου σας παρακαλώ κάποια κάρτα σύλληψης.
Guerriero4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Mporeis na mou peis plirofories gia tin camera, giati endiaferomai na parw se ligo kairo. An thimamai kala, i digital theloun firewire gia na peraseis to video ston upologisti. Alla kalutera na sou apantisei kapoios pou kserei kalutera.
Passworld Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 mia Poly karta me isodous S-Video- Composit in out.. Kai Dv einai h Pinnacle Studio Dv500 Plus exei Poly kalh piotita kai poly kalo rendering. Theorite Oti Einai Mia apo tis epagkelmatikes Kartes Video Editing. Perisoteres Plirofories Tha Vris www.pinnaclesys.com <p> H Timi Tis 350.000 mazi me to Fpa (Timi Apo PLaisio) An Thelis Perisoteres Plirofories gia To ti karta tha sou xriazontan Tha paris Tilefono Tin AMY sto 0106133000 Kai Tha zitisis Ton Master Tou Idous 'DAVID'.
unforgiven Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Αν θέλεις μόνο DV πάρε μια απλή κάρτα firewire (με λιγότερο από 50000) να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Αν θέλεις και αναλογικές εισόδους/εξόδους, τότε για μια κάρτα με αποδεκτή ποιότητα για S-VHS ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μια άλλη λύση που ίσως πρέπει να εξετάσεις είναι η αγορά μιας Audigy. Έχει και firewire και αποκτάς και μια εξαιρετική κάρτα ήχου. Και κάτι σημαντικό: Η κάμερά σου έχει ξεκλείδωτο το DV-IN;;;
dub Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 σαφώς και θέλω μια "απλή" κάρτα, απο αυτές που λέτε γύρω στις 50.000. Απλά θέλω να κατεβάσω τις φωτογραφίες και το βίντεο στον υπολογιστή.
adams Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2002 Δεν απαντησες ομως σε αυτο που ρωτησε ο unforgiven ...γιατι τι θα το κανεις μετα το κατα dv συμπιεσμενο avi; Αν 8ες να το επιστρεψεις μονταρισμενο στην καμερα τοτε θες και εισοδο...αν οχι πρεπει να το μετατρεψεις σε mpeg-1,2 divx κ.τ.λ....και να το γραψεις σε cd... Γνωστες εταιριες κατασκευης καρτων ειναι οι : pinnacle canopus hauppauge...(οι διαφορες μεταξυ των καρτων ειναι το software ουσιαστικα...γιατι αλλα μπορουν να κωδικοποιησουν σε mpeg2,1 και αλλα οχι) Φτηνες λυσεις ειναι: pinnacle studio dv clip pinnacle studio dv electronic design dveasy unibrain firedv<p>Για μενα παρε μια pinnacle και βρες ενα καλο προγραμμα επεξεργασιας (premiere π.χ) αν θες να μετατρεψεις τα αρχεια σε mpeg2
dub Δημοσ. 2 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2002 η κάμερα μου δεν έχει digital in οπότε δεν μπορώ να εισάγω τίποτα. Απλά θέλω να κατεβάσω τις φωτογραφίες και το βίντεο για να μπορώ να ταεκτυπώσω, να τα επεξεργαστώ και να τα αποθηκεύσω.
Nimrod7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2002 Με το καταλληλο καλωδιακι και λιγο hex editing η καμερα σου μπορει να αποκτησει DV In. Οσο για τις καρτες: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ PINNACLE . Ασχολουμαι επαγγελματικα με dv κλπ. καρτες τις pinnacle θεωρουνται ετη φωτος πισω σε ταχυτητα και δυνατοτητες απο τις αλλες. Η pinnacle κανει πολυ πολυ καιρο να αναβαθμησει drivers και θεωρειται απο τις χειροτερες εταιριες σε support! Παρε μια απλη firewire IEEE 1394 καρτα, πολλα mobo ερχονται και με firewire τωρα πια. Αν θες κατι καλυτερο.... τοτε .... CANOPUS DV STORM . <small>[ 01-03-2002, 22:33: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Nimrod7 ]</small>
dub Δημοσ. 5 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2002 φίλε ευχαριστώ πολύ. Με πιάνεις εντελώς αδιάβαστο. Ηex editing δεν ξέρω τι είναι. Όσο για την κάρτα μάλλον είναι αυτό που χρειάζομαι. Και μιας που σε "πέτυχα" να κάνω καμμιά ερώτηση να μαθαίνω.Πόσο κάνει μια τέτοια κάρτα,πως την "ψάχνω" στα διάφορα sites,πως συνδέεται στη μητρική, δουλεύει σε winxp και πως "κατεβάσω" το υλικό μου από την κάμερα στο pc? (εννοώ με λογισμικό τρίτου φαντάζομαι). Oυφ! τέλειωσα
dub Δημοσ. 5 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2002 την hauppage DV-Wizzard την ξέρεις.? Τελικά βρήκα στο "πλαίσιο" μια Maxtor PCI Firewire, 69 ευρώ(με ΦΠΑ). Μάλλον με συμφέρειε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.