Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια ο γιος μου παιζει δυο on line παιχνιδια αλλα εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε με pc games. Ειναι τα counter strike και Lineage II Τα εχει δοκιμασει κανεις αν παιζουν στα vista ή να μην του τα βαλω ????? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 mh ta valeis. exun polla provlimata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 to counter strike paizei kanonika. gia to lineage den ksero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 gia to l2 bgike kati alla dn to exw dokimasei akoma gt bariemai na setup ta sVista ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 η ερωτηση σου φιλε θα μπορουσε να μετατραπει ανετα σε post ( με το ονομα του τιτλου που εχεις βαλει,αρμοζει αψογα)//....να αρχισουμε σιγα σιγα να βλεπουμε τι "τρεχει" και τι οχι σε Vista(32bit/64bit).. (οσο για το προβ σου δεν 3ερο να σου απαντησω) ακομα ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek-Lord Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 με την ATI x1600 Pro με περασμένους vista drivers δεν κατάφερα να παίξω CS 1.6 αφού έλεγε πως δεν υποστηρίζει OpenGL.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δεν νομιζω πως το lineage 2 τρεχει σε vista λογω του "nProtect Gameguard" που απαιτει να εγκαταστησει low level driver. Τα vista καλα κανουν και κοβουν το μπασταρδοπρογραμα οποτε μη τα κατηγορειτε. Σχετικα ειχα γραψει καποτε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=158184. Νεοτερα για το openGL που μαλλον θα επιζησει δειτε εδω ΥΓ (1)Δεν ειμαι vista fun λογω παλιου hardware και επιδη εχουν τις παιδικες αρρωστιες που ειχαν και τα XP οταν βγηκαν. (2) Ειμαι επιτελους καλα, εχω κοψει το l2 εδω και μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 σε μενα παίζουν τα πάντα ως τώρα σε Vista x64 και Opengl Και Dx και κανένα πρόβλημα με game ως τώρα ( X1900XT , CORE 2 DUO 6600 , 2GB DDR 800 ), CATALYST 7.1 ( μόλις βγήκαν και οι 7.2 ) ενδεικτικά έχω δοκιμάσει, half-life 2 + episode 1, pro evo 6, aoc, battlestations midway, farcry x64, the shield, κλπ και ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με κάποιο απο όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 με την ATI x1600 Pro με περασμένους vista drivers δεν κατάφερα να παίξω CS 1.6 αφού έλεγε πως δεν υποστηρίζει OpenGL.. Νομιζω πως ουτε καν στα XP δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι openGL με τους microsoft drivers γιατι δεν εχουν υποστηριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 καθως εψαχνα για καποιο game πουθελω βρικα αυτο http://www.gamesforwindows.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 καθως εψαχνα για καποιο game πουθελω βρικα αυτο http://www.gamesforwindows.com/ Η σχεση με το ερωτημα του Γιαννη ποια ειναι; :???: Στη σελιδα δεν ειδα κανενα οδηγο συμβατοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek-Lord Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Νομιζω πως ουτε καν στα XP δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι openGL με τους microsoft drivers γιατι δεν εχουν υποστηριξη. Στο CS 1.6 παίζω με OpenGL (Windows XP) κανονικότατα Δοκιμάζοντας να ανοίξω το CS με OpenGL στα Vista,έλεγε πως δεν υποστηρίζεται και πως θα ανοίξει σε software mode,μόνο που έτσι το παιχνίδι απλά δεν παιζόταν :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Παιζεις με τους native microsoft drivers των windowsXP σε openGL ή εχεις εγκαταστησει ATI drivers στο PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek-Lord Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 φυσικά τους latest ATI drivers από το site τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.