Προς το περιεχόμενο

Games και Vista

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια ο γιος μου παιζει δυο on line παιχνιδια αλλα εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε με pc games. Ειναι τα counter strike και Lineage II

Τα εχει δοκιμασει κανεις αν παιζουν στα vista ή να μην του τα βαλω ????? Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

η ερωτηση σου φιλε θα μπορουσε να μετατραπει ανετα σε post ( με το ονομα του τιτλου που εχεις βαλει,αρμοζει αψογα)//....να αρχισουμε σιγα σιγα να βλεπουμε τι "τρεχει" και τι οχι σε Vista(32bit/64bit)..

(οσο για το προβ σου δεν 3ερο να σου απαντησω) ακομα ;p

Δεν νομιζω πως το lineage 2 τρεχει σε vista λογω του "nProtect Gameguard" που απαιτει να εγκαταστησει low level driver. Τα vista καλα κανουν και κοβουν το μπασταρδοπρογραμα οποτε μη τα κατηγορειτε.

Σχετικα ειχα γραψει καποτε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=158184.

Νεοτερα για το openGL που μαλλον θα επιζησει δειτε εδω

ΥΓ (1)Δεν ειμαι vista fun λογω παλιου hardware και επιδη εχουν τις παιδικες αρρωστιες που ειχαν και τα XP οταν βγηκαν.

(2) Ειμαι επιτελους καλα, εχω κοψει το l2 εδω και μηνες. :mrgreen:

σε μενα παίζουν τα πάντα ως τώρα σε Vista x64 και Opengl Και Dx και κανένα πρόβλημα με game ως τώρα ( X1900XT , CORE 2 DUO 6600 , 2GB DDR 800 ), CATALYST 7.1 ( μόλις βγήκαν και οι 7.2 )

ενδεικτικά έχω δοκιμάσει,

half-life 2 + episode 1, pro evo 6, aoc, battlestations midway, farcry x64, the shield, κλπ και ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με κάποιο απο όλα αυτά.

με την ATI x1600 Pro με περασμένους vista drivers δεν κατάφερα να παίξω CS 1.6 αφού έλεγε πως δεν υποστηρίζει OpenGL..

Νομιζω πως ουτε καν στα XP δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι openGL με τους microsoft drivers γιατι δεν εχουν υποστηριξη.

καθως εψαχνα για καποιο game πουθελω βρικα αυτο

http://www.gamesforwindows.com/

:confused: Η σχεση με το ερωτημα του Γιαννη ποια ειναι; :???:

Στη σελιδα δεν ειδα κανενα οδηγο συμβατοτητας.

Νομιζω πως ουτε καν στα XP δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι openGL με τους microsoft drivers γιατι δεν εχουν υποστηριξη.

Στο CS 1.6 παίζω με OpenGL (Windows XP) κανονικότατα

Δοκιμάζοντας να ανοίξω το CS με OpenGL στα Vista,έλεγε πως δεν υποστηρίζεται και πως θα ανοίξει σε software mode,μόνο που έτσι το παιχνίδι απλά δεν παιζόταν :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...