Προς το περιεχόμενο

φτηνο ,καλο αλλα απατη..κ μαιμου


trelamenos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προκειται για μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και camera η οποια ονομαζεται sony dv8 αλλα μονο sony δεν ειναι...βεβαια την αγορασα εν γνωση μου μεταχειρισμενη απο ενα χρηστη του φορουμ σε πολυ χαμηλη τιμη.φωτογραφιες καλες βγαζει,video χαμηλης ποιοτητας, επισης ειναι audio recorder και εχει και τηλεκοντρολ!!!!!παρακαλουνται οσοι ειναι τσακαλια να βρουν πληροφοριες για αυτην την camera προκειμενου να βρω στοιχεια...το μονο που βρηκα για αυτην μεσω των drivers που κατεβηκαν αυτοματα απο τα windows ..μαλλον ειναι μαιμουδια με της εταιρειας syntek με site http://www.stk.com.tw να πω οτι πιστευω ειναι καποιο μοντελο stk διοτι ο driver που κατεβηκε ειναι ο stk016 camera...

 

η φωτο της καμερας... sonydv8nl3.th.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια τέτοια προσπάθησε να μου πουλήσει κάποιος στο parking του Praktiker. Μου είπε ότι ήταν κλεμμένη και πανάκριβη και θα μου την άφηνε μόνο 120 ευρώ. Στην αρχή ψάρωσα αλλά είχα επάνω μου μόνο 30 ευρώ. Του τα πρόσφερα και δέχτηκε! Τότε υποψιάστηκα τη κομπίνα και πήρα την κάμερα στα χέρια μου για ένα έλεγχο. Μούφα. Φυσικά και δεν την πήρα.

 

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τις Jaga. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση τις προωθούσαν επαγγελματίες απατεώνες (έμποροι) για καλές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τυχερός είσαι φίλε που κάτι τραβάει.

να δεις που κάποιος γνωστός είχε πάρει κάτι αντίστοιχο και δεν τραβούσε φωτογραφία ούτε για ...δείγμα...

χαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρολο μαιμου...τραβαει μια χαρα...ασε που δουλευει και το τηλεκοντρολ αψογα.το μονο προβληματακι εχει να κανει με τη χωρητικοτητα των μνημων που παιρνει..σε sd μνημη το 1 giga δεν το σηκωνει...μια αλλη μνημουλα που εχω 64mb την σηκωνει αλλα αυτη ειναι mini sd .μηπως την σηκωνει επειδη ειναι minisd ...παντως λεφτα για πειραματισμους με μνημες δεν χαλαω αλλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Μια χαρά εισαι. Πήρες μαιμού αλλα hi-tech μαιμου.

Μια ταρόμοια τσιτα είχε πάρει ενας γνωστός μου.Η δικιά του ήταν ουσιαστικά κασετοφωνο και δέχονταν ενα φιλμ 110 για φωτο.

 

Αποψη μου ΠΕΤΑ ΤΗΝ όπως είναι και δώσε το όνομα αυτού που σου την πούλησε. Οχι τίποτε αλο, αλλά έτσι θα αποφύγεις το κορόιδεμα απο άτομα που ξέρουν περι τηνος πρόκειτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...