Amigan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γεια. Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι τα posts μου αγνοουνται προκλητικα απο τα μελη αυτου του forum. Οι περισοτεροι ουτε που μπαινουν στον κοπο να κανουν κλικ στο θεμα για να δουν τι γραφω. Δεν νομιζω να εχω δωσει δικαιωμα για τετοιες συμπεριφορες μιας και τα posts αυτα δεν ηταν εκτως των κανονων του insomnia. Επειδη λοιπον δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει, ειπα να ανoiξω αυτο το τοπικ μηπως και βγαλω ακρη. Πριν το ανοιξω, βεβαια, εστειλα ενα μυνημα στον "paredwse" στο οποιο τον ρωτουσα για το σχετικο ζητημα και μαντεψτε τι εγεινε: Με αγνοησε ΚΑΙ αυτος... Ενισχυοντας ετσι τις υποψιες μου οτι "κατι τρεχει" εδω. Ενας moderator εχει την υποχρεωση (κατα καποιον τροπο) να απαντηση στο μυνημα ενος χρηστη που τον ρωταει καποια πραγματα ( Εφ`οσον το υφος του χρηστη ειναι ευπρεπες) και οχι να τον "γραφει". Αλλα οταν καποιος δεν εχει τους στοιχειωδεις τροπους συμπεριφορας, το φιλοτιμο και την αγωγη που απαιτηται για να καταλαβει οτι δεν ειναι σοστο το να αγνοεις τον αλλον, τι να περιμενει κανεις. Και σιγα τωρα μην ασχοληθω εγω ο υπερ-σουπερ moderator με τον καθε απλο χρηστη που θα με ζαλισει με ερωτησεις ή παραπονα. Αμα του αρεσει. Αν δεν του αρεσει ας σηκωθει και να φυγει απο το insomnia. Επειδη λοιπον δεν εχω παρει απαντηση μεχρι και τωρα, θα κανω paste το μυνημα μου εδω, ως ανοιχτη επιστολη. Η μονη αλλαγη που θα κανω στο μυνημα ειναι να το μετατρεψω απο greeklish, ωστε να μην του δωσω την αφορμη να διαγραψει ολοκληρο το post εξ`αιτιας αυτου. Δεν ειναι ο στοχος μου να προσβαλω κανεναν, ο στοχος μου ειναι να μαθω τι συμβανει: -------------- Θεμα: Ειμαι σε μαυρη λιστα? Εχω 2 σοβαρα (για μενα) ζητηματα: 1. Μπορεις να μου πεις γιατι εσβησες το thread οπου απλα ρωτουσα τι απεγεινε το φορουμ του ευταξια? Πως ειναι δυνατων να θεωρειτε spam ( ή invite) την στιγμη που δεν υπαρχει πια? Με ποια λογικη? 2. Επισης εχω παρατηρησει στα 2-3 τελευταια posts που εχω κανει εδω οτι αγνοουμε συστηματικα απο την πλειοψηφια των μελων του insomnia. παρ`ολο που τα posts αυτα ειναι εντως των κανονων και σε καμια περιπτωση προσβλητικα. Οποτε ρωταω: Εχω μπει σε καποιου ειδους μαυρη λιστα μεταξη των συχνων θαμονων του insomnia? Αν ναι, γιατι? Εχω διακαιομα να ξερω, ετσι δεν ειναι!? Και στο κατω-κατω, αν κατι τετοιο ισχυει (πραγμα αδικο και αδικαιολογητο) να μου το πεις ωστε να ψαξω για αλλο φορουμ. Δεν εχει νοημα να παραμενω σε ενα φορουμ οπου τα μισα μελη του με εχουν ignored. Πες το μου να μην το παιδεβω αλλο. --------------- (τελος μυνηματως) Αν λοιπον καποια/ος απο εσας γνωριζει τι συμβαινει, τον παρακαλω να το πει. Ητε εδω, ή prive. Αλλα, μιας και εδω εφαρμοζετε αυστηρη λογοκρισια (απ`οτι εχω δει) και επειδη τους εχω ικανους μεχρι να διαγραψουν το ποστ ή και το ιδιο το account μου, ειναι καλυτερο να μου στειλετε ενα mail στο: [email protected] Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ Αν τελικα ισχυει η υποψια μου και ειμαι ανεπιθημητος εδω (για καποιον ακατανοητο και αλοκοτο λογο) ΕΝΟΕΙΤΕ οτι θα φυγω απο εδω. Πριν φυγω ομως πρεπει να μαθω τι ακριβως συναιβει. Δεν ειναι κουτσομπολιο. Ειναι κατι που αφορα εμενα και δικαιουμε να γνωριζω.
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 sigoura eisai yperbolikos file Amigan. kai egw den pisteuw oti simbeni tipota to ypopto. parolo pou exw arketo diastima edw pera den exei tixi na aniksw pano apo 3-4 themata apo ta opia ta misa kai parapano minane anapantita. fisika auto den simeni oti me agnooune! mpori apla kapios na min kseri na sou apantisi h otidipote allo mi ypopto opos
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 εγω παντως δεν σε εχω στην blacklist.... μαλλον διαβαζεις πολυ conspiracy theories....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 [...] Πριν το ανοιξω, βεβαια, εστειλα ενα μυνημα στον "paredwse" στο οποιο τον ρωτουσα για το σχετικο ζητημα και μαντεψτε τι εγεινε: Με αγνοησε ΚΑΙ αυτος... Ενισχυοντας ετσι τις υποψιες μου οτι "κατι τρεχει" εδω. Σε ότι αφορά το πρόσωπό μου και μόνον: Το ότι κάποιος δεν απάντησε αμέσως σε προσωπικό μήνυμα, δεν σημαίνει ότι σε αγνοεί. Λυπάμαι, δεν είμαι όλη την ώρα πάνω από τον υπολογιστή μου ούτε βλέπω κάθε ώρα και στιγμή τα προσωπικά μου μηνύματα. Ή αλλιώς: Αν ψιχαλίζει, δεν σημαίνει πάντα ότι σε φτύνουν. Μερικές φορές όντως βρέχει. Ενας moderator εχει την υποχρεωση (κατα καποιον τροπο) να απαντηση στο μυνημα ενος χρηστη που τον ρωταει καποια πραγματα ( Εφ`οσον το υφος του χρηστη ειναι ευπρεπες) και οχι να τον "γραφει". Αλλα οταν καποιος δεν εχει τους στοιχειωδεις τροπους συμπεριφορας, το φιλοτιμο και την αγωγη που απαιτηται για να καταλαβει οτι δεν ειναι σοστο το να αγνοεις τον αλλον, τι να περιμενει κανεις. Και σιγα τωρα μην ασχοληθω εγω ο υπερ-σουπερ moderator με τον καθε απλο χρηστη που θα με ζαλισει με ερωτησεις ή παραπονα. Αμα του αρεσει. Αν δεν του αρεσει ας σηκωθει και να φυγει απο το insomnia. Ευχαριστώ πολύ για τις όλως ευγενείς κρίσεις για το πρόσωπό μου. Δεν τις σχολιάζω γιατί τις αποδίδω στη σύγχιση της στιγμής. Δεν τις σχολιάζω αυτή τη φορά. Αυτά. Τα λοιπά δεν είναι άξια απάντησης - ούτε καν σχολιασμού.
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ego vlepo oti sou apantame esto kai tora..arketoi.. mipos ta themata pou egrapses apla den itan endiaferon? (anousia) i akatalavistika? pantos..den exeis parapono.. tora sou apantisame..
Psyx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 file Amigan... ELEOS enallaktika: h Gh gyrizei gyrw apo ton hlio kai oxi to anapodo...
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ego vlepo oti sou apantame esto kai tora..arketoi.. και αν παρατηρησες ακομα και ο ΙΔΙΟΣ ο μοδερεϊτορ κατεβηκε απ'το θρονο του για να σου απαντησει....αρα??? keep walking.....and posting
cleeverblade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Με εχει ignored το μισο insomnia? επ... καλά που το είπες μεγάλε .... κάτσε να σε βάλω κι εγώ στο ignore list!! cheers m8
insomniaK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Γ@μώτο, μια ζωή ανήκω στο άλλο μισό...
Highlander Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 - ώρες ώρες, νομίζω ότι όλος ο κόσμος με μισεί ! - μπααα βλακείες λες, αποκλείεται να σε ξέρουν τόσοι πολλοί !
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 re c' s! min ton apopernete tha mas figi ! aaaa daksi to paidi apla parakseneutike eipame einai ligo yperbolikos alla pisteuw tha to katalabi den einai anagi na mprizonoume...ela kai ksekinise kala.
Flying_Dutchman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε Amigan, εισαι αδικος και με τους αλλους και με τον εαυτο σου.
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε Amigan, εισαι αδικος και με τους αλλους και με τον εαυτο σου. na kai enas "periektikos" kai "eustoxos" etsi..liga kai kala
MariaTs. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Amigan εξαρτάται τι ρώτησες και δεν έλαβες απάντηση! Κι εγώ έχω κάνει ερωτήσεις και κανένας δεν απάντησε, γιατί προφανώς δεν ήξερε! Ε, δεν έκατσα να παραπονεθώ γι'αυτό! Είναι ξεκάθαρο γεγονός ότι προτιμά κάποιος να μην σου απαντήσει αν δεν είναι σίγουρος, παρά να ποστάρει κάμια μπούρδα και να αρχίσει μετά η καζούρα που είναι συχνό φαινόμενο εδώ μέσα! Θα προτιμούσες κάτι τέτοιο; Δεν το νομίζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.