PATRINOS06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ασε που μονο σε ενα θεμα βλεπω να μην σου εχει απαντησει κανεις. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
MariaTs. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 PATRINOS06 πρόλαβες το edit που θα έκανα στο μήνυμα μου!
The_Edge Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αλλα οταν καποιος δεν εχει τους στοιχειωδεις τροπους συμπεριφορας, το φιλοτιμο και την αγωγη που απαιτηται για να καταλαβει οτι δεν ειναι σοστο το να αγνοεις τον αλλον, τι να περιμενει κανεις. Και σιγα τωρα μην ασχοληθω εγω ο υπερ-σουπερ moderator με τον καθε απλο χρηστη που θα με ζαλισει με ερωτησεις ή παραπονα. Αμα του αρεσει. Αν δεν του αρεσει ας σηκωθει και να φυγει απο το insomnia. Καλά τα λες φίλε μου. Στο μυαλό του paredwse είσαι μάλλον. -------------- Θεμα: Ειμαι σε μαυρη λιστα? Εχω 2 σοβαρα (για μενα) ζητηματα: 1. Μπορεις να μου πεις γιατι εσβησες το thread οπου απλα ρωτουσα τι απεγεινε το φορουμ του ευταξια? Πως ειναι δυνατων να θεωρειτε spam ( ή invite) την στιγμη που δεν υπαρχει πια? Με ποια λογικη? 2. Επισης εχω παρατηρησει στα 2-3 τελευταια posts που εχω κανει εδω οτι αγνοουμε συστηματικα απο την πλειοψηφια των μελων του insomnia. παρ`ολο που τα posts αυτα ειναι εντως των κανονων και σε καμια περιπτωση προσβλητικα. Οποτε ρωταω: Εχω μπει σε καποιου ειδους μαυρη λιστα μεταξη των συχνων θαμονων του insomnia? Αν ναι, γιατι? Εχω διακαιομα να ξερω, ετσι δεν ειναι!? Και στο κατω-κατω, αν κατι τετοιο ισχυει (πραγμα αδικο και αδικαιολογητο) να μου το πεις ωστε να ψαξω για αλλο φορουμ. Δεν εχει νοημα να παραμενω σε ενα φορουμ οπου τα μισα μελη του με εχουν ignored. Πες το μου να μην το παιδεβω αλλο. --------------- (τελος μυνηματως) Εδώ θα είμαι λίγο σκληρός μαζί σου. Ρωτάς ένα moderator γιατί σε έχουν κάνει ignore άλλοι χρήστες? Καταλαβαίνεις ότι η ερώτησή σου είναι το λιγότερο χαζή? Τα νύχια του να μυρίσει? Και αλήθεια, πόσες ώρες πέρασαν από τότε που έστειλες αυτό το pm στον paredwse μέχρι το post που έκανες εδώ? Ξέρεις, δεν έχουμε προλάβει ακόμα να παραμετροποιήσουμε το σύστημα που έχουμε κάνει εγκατάσταση για να στέλνει sms όταν λαμβάνεις pm, και αν κοιμάσαι να σου ρίχνει και έναν κουβά νερό. Αλλα, μιας και εδω εφαρμοζετε αυστηρη λογοκρισια (απ`οτι εχω δει) και επειδη τους εχω ικανους μεχρι να διαγραψουν το ποστ ή και το ιδιο το account μου[...] Ανάξιο σχολιασμού.
kleidokratwr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ουάααααααα γιατί δεν ασχολείται κανένας μαζί μου; Ουάααα :snif: :klaps: :boohooohooo:
paschalia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλος πολιτης Χιωτη . Εσυ με την πολιτικη ταυτοτητα σα να αγριεψες κομματακι ωρε ή μου φαινεται ?
kleidokratwr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλος πολιτης Χιωτη .Εσυ με την πολιτικη ταυτοτητα σα να αγριεψες κομματακι ωρε ή μου φαινεται ? Φχαριστώ πασχαλιά. Είναι γνωστό τοις πάσοις οτι στο στρατό γίνεσαι και πολύ άντρΑ. Ουφ ασχολήθηκε κάποιος μαζί μου, μπορώ να αποχωρήσω. trollmode=0&trollfeed=0
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Καλά τα λες φίλε μου. Στο μυαλό του paredwse είσαι μάλλον. Πάντως κ εγώ αν ήμουν εκεί μέσα, θα ένοιωθα μόνος μου. Έλα παρεδώσε, κάνε κάτι για το ίματζ σου και κλείδωσέ το.
activex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Lucifer !! min fimonete stomata giati eiparxi kai h annita!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.