prigipa_m Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το πρόγραμμα!!!Το πήρα γνήσιο,έκανα activation και τώρα μου λέει μετά απο 325 μέρες οτί σε 25 μέρες λήγει!!!Τι να κάνω???τσάμπα λεφτά δίνουμε?????Να σημειωθεί ότι αν θεωρηθεί W.A.R.E.Z να κλειδωθεί..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το πρόγραμμα!!!Το πήρα γνήσιο,έκανα activation και τώρα μου λέει μετά απο 325 μέρες οτί σε 25 μέρες λήγει!!!Τι να κάνω???τσάμπα λεφτά δίνουμε?????Να σημειωθεί ότι αν θεωρηθεί W.A.R.E.Z να κλειδωθεί..... Γιατί δεν επικοινωνείς με την Symantec; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Giati den ksero agglika!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Giati den ksero agglika!!! Αλλά γράφεις με γκρικλις!!! Όλα αυτά έχουν ένα χρόνο διάρκεια. Μετά πρέπει να το ανανεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα το έλεγα Λατινικά.. Δηλαδή πάει θα λήξει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serpe_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά τι θέλετε και μπλέκετε με αυτήν την κωλοSymantec που έχει και το πιο βαρύ πρόγραμμα ακόμα και στην καλύτερη μνήμη?Zone Alarm Security Suite και τα μυαλά στα κάγκελα.Εννοείται φυσικά όλα πειρατικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.