Προς το περιεχόμενο

αφαιρεση διπλωματος

Action

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε το 0,85 ειναι 4 μπυρες μικρες αμστελ και σε πληροφορω ηταν με φαγητο μαζι ,

πιστευω οτι ο αστυνομικος θα πρεπει να κανει ελεγχο στον οδηγο εαν ειναι σε κατασταση να οδηγησει και οχι με το μηχανακι και για να ξερεις του ειπα με βλεπεις μεθυσμενο να μην μπορω να οδηγησω και μου λεει εγω βασει του μηχανηματος σε κρινω !!!

εγω λοιπον βαζω με οποιον θελει στοιχημα οτι μπορω να οδηγησω το ιδιο ειτε εχω

πιει ειτε οχι !!! και μαλιστα με οπισθεν να πηγαινω !!!:mrgreen:

Τους αντιπροσωπους εμεις τους επιλεξαμε αρα εμας βαραινει αυτο το κακουργημα...

Αυτο που λες για το αλκοολ ισχυει αλλά 0.85;;; Δεν ειναι 0.20 - 0.40 ειναι 0.85... Επισης οσο καλα και αν νιωθεις (και εμενα μου εχει τυχει να πιω πολυ και να αισθανομαι υπεροχα οτι μπορω να οδηγησω κλπ) τα αντανακλαστικα σου ειναι εξαιρετικα μειωμενα ειτε αισθανεσαι τελεια ειτε οχι.

Δημοσ.

παρτο οπως θελεις γκρινια η οχι νομιζω το να λες τον πονο σου δεν ειναι κακο !!!:mrgreen:

QUOTE=antonl;2289008]Και ξαναρωτάω: Αν δε σε πιάναν θα γκρίνιαζες; Θα postαρες εδώ σήμερα; Ή σε έπιασε η ευαισθησία και το ενδιαφέρον για τους νόμους και τους παραβάτες (γενικά και ειδικά) επειδή είσαι ένας απ αυτούς;

Δημοσ.
φιλε το 0,85 ειναι 4 μπυρες μικρες αμστελ και σε πληροφορω ηταν με φαγητο μαζι ,

:lol: ή 3 πράσινες μικρές(έχει 0,5% αλκοόλ παραπάνω).

εγω λοιπον βαζω με οποιον θελει στοιχημα οτι μπορω να οδηγησω το ιδιο ειτε εχω

πιει ειτε οχι !!! και μαλιστα με οπισθεν να πηγαινω !!!:mrgreen:

Πολλοί το πίστευαν αυτό,τώρα αν το πιστεύουν ακόμα εκεί που βρίσκονται θα σε γελάσω,δεν επικοινωνώ με πνεύματα.

Δημοσ.

φιλε KDRAGON69, ποσο υψος κ ποσα κιλα εχεις??

Γιατι πριν φυγω για καλοκαιρι, ηπιαμε 3 ατομα 8 κανατες κοκκινο κρασι του 1 λιτρου κ μας κερασαν κ 2 του μισου..

Μας επιασαν στον Σκλαβενιτη κ βρηκαν αυτον που οδηγουσε οτι ειχε 0,04 κ οτι το οριο ηταν 0,24.. ο φιλος μου ειναι 1,85 κ 115 κιλα.

Φυσικα ο φιλος μου απ την αρχη τους επιασε με το καλο, οτι ηπιαμε λιιγο παραπανω, αλλα πηγαινε σιγα,κτλ. Γενικα αμα δεν τους το παιξεις μαγκας, στις περισσότερες περιπτώσεις την γλιτώνεις ειτε με λιγο ειτε με καθολου προστιμο.

Παντως αυτο για τους δρομους που λες οτι ειναι χάλια κ για αυτο γινονται ατυχηματα, ΔΕΝ ισχυει..

ο πατερας μου δουλευε ως λογιστης 20 χρονια σε μια κατασκευαστικη εταιρεια που χει χτισει τα μισα διοδια κ ποσους δρομους στην Ελλαδα. Γινοντουσαν τα κλασσικα, μιζες κτλ χτιζονταν ο δρομος στην ουσια με τα μισα υλικα, αλλα να μην τα ισωπεδωνουμε όλα..

ανα 3 μηνες ταξιδευω στη Θεσσαλονικη, απο κει Άρτα, απο Άρτα στην Αθηνα, κ απο κει Κρήτη,ειτε με δικο μου μεταφορικο μεσο, ειτε με ΚΤΕΛ.Ξερεις τι εχουν δει τα ματια μου??

Ότι τελευταιοι φταινε οι δρομοι! Αφου κανεις οδηγος δεν τον σεβεται κ δε συμπεριφερεται σωστα κ με σεβασμο προς τον εαυτο του κ μετα προς τους συνοδηγους, καλα να παθει! μονο να μη παιρνει κ κανενα αλλο μαζι..

Ακους εκει φταινε οι δρομοι..

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την οδήγηση όταν έχεις πιει είναι ακριβώς ότι νιώθεις καλά και ικανός να οδηγήσεις. Αν έχεις γίνει τελείως λιώμα, έτσι κι αλλιώς θα είσαι ανίκανος να μπεις στη θέση του οδηγού και να ξεκινήσεις. Όταν όμως είσαι στα κέφια, σβήνουν και οι αναστολές σου, υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και καταλήγεις να κάνεις βλακείες στο δρόμο. Έχουν γίνει και μελέτες με επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι, μετά από 2-3 ποτηράκια, πίστευαν ότι το αυτοκίνητο χωρούσε σε μέρη που, στην πραγματικότητα, δεν χωρούσε.

Σε όλα αυτά που λες για την Ελλάδα, τους νόμους κτλ. είμαστε όλοι μαζί σου. Η μαγκιά όμως είναι εσύ να είσαι σωστός για να μπορείς να βγαίνεις και να τα λες, χωρίς να μαζευόμαστε 10 άτομα και να σε κατακρίνουμε.Και στο κάτω κάτω, αν οι δρόμοι είναι χάλια, είναι ένας λόγος παραπάνω να μην οδηγείς πιωμένος! Το κράτος χάρη σου κάνει που σου βάζει τέτοιο πρόστιμο και σε ελέγχει. Έτσι και χτυπήσεις άνθρωπο μεθυσμένος, στον Κορυδαλλό θα τη βγάλεις...

Να έχεις 0.85 με 4 μπύρες μου φαίνεται πολύ περίεργο. Μήπως είσαι πολύ αδύνατος; Μήπως δε δουλεύει καλά ο οργανισμός σου; Μήπως τις ήπιες μονοκοπανιά;

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρήκα κάποια site, όπως αυτό, όπου κάνεις ένα "εικονικό" αλκοτέστ. Επισημαίνω ότι δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα, αλλά για να πιάσω το 0.85 που συζητάμε, χρειάστηκε να "πιώ" 7 ποτήρια σάκε (18-25% αλκοόλ, όχι τα 3,5-5 της μπύρας) μέσα σε μια ώρα. Με τις μπύρες που λέμε, βρίσκομαι πάνω από το νόμιμο (0,396) αλλά και πάλι η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως "φαινομενική νηφαλιότητα".

Δημοσ.

Τυπικα 4 μπυρες περιεχουν 66gr αλκοολ το οριο στην Ελλαδα ειναι 50gr. Βεβαια αναλογα τα κιλα διαφερουν τα αποτελεσματα του αλκοτεστ.

* Αν εισαι αντρας 90κιλων και πιεις σε 1 ωρα 47 ποτηρια μπυρας:Θάνατος λόγω αναπνευστικής ανακοπής!

Δημοσ.
[...]

* Αν εισαι αντρας 90κιλων και πιεις σε 1 ωρα 47 ποτηρια μπυρας:Θάνατος λόγω αναπνευστικής ανακοπής!

Ξέχασες το σημαντικότερο. Σου αφαιρείται η άδεια, πληρώνεις πρόστιμο και χρεώνεσαι 7 βαθμούς ποινής.

Δημοσ.
Τυπικα 4 μπυρες περιεχουν 66gr αλκοολ το οριο στην Ελλαδα ειναι 50gr. Βεβαια αναλογα τα κιλα διαφερουν τα αποτελεσματα του αλκοτεστ.

47 ποτήρια επί 250ml μας κάνουν γύρω στα 12 λίτρα! Και νερό να ήταν, δεν την πάλευε!

Δημοσ.
47 ποτήρια επί 250ml μας κάνουν γύρω στα 12 λίτρα! Και νερό να ήταν, δεν την πάλευε!

Επι 335 οχι 250 δηλαδη 15,5 λιτρα περιπου και χωρις κατουρημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...