Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ηχεία 5.1...


AMDAKIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από την καταστροφή των ηχείων μου θα ήθελα να μου προτείνετε ηχεία για τον υπολογιστή μου. Για να σας διευκολύνω έχω την SoundBlaster 5.1 και (πριν την καταστροφή) τα DTT2500 της Creative.Επειδή λοιπόν δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά και πραγματικά ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα 2500 και ακούγονται πολλά για διάφορες εταιρείες κατασκευής ηχείων θα ήθελα να με διαφωτίσετε.Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Paidia kai egw skeftomai gia hxeia 5.1 alla den exw ta xrhmata gia ta yamaha tss-1(prepei na vgainoun mia 80ara <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" /> ) ! Skeftomai poio poly gia ta creative inspire 5300(kapou 45000 me fpa mazi)! Entaxei mporei na mhn exoun digital apokodikopoihth opws ta tss-1 alla den pistevw oti h diafora einai kai terastia! ta exei kaneis gia na mou pei th gnwmh tou? p.s Ta inspire 5300 einai o antikatastaths twn dTT2500 symfwna me thn creative ara 8a prepei na einai kai kalytera kai apo apopsh hxou alla kai apo apopshs design(einai omorfotera)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου τα Inspire 5300 είναι της κλάσης των DTT2200 που δεν είχαν εξωτερικό αποκωδικοποιητή AC3/DDS και βασίζονται στην χρήση κάρτας ήχου με υποστήριξη ανάλογης αποκωδικοποιήσης όπως οι κάρτες Audigy και Live! 5.1 της Creative...

 

Τα DTT2500 ήταν της κλάσης του ΤSS-1 και των νεότερων DTT3500 που τώρα αντικαταστάθηκε από το DTT5700 (Inspire Desktop Theater 5.1) και περιλαμβάνουν εξωτερικό hardware αποκωδικοποιητή, τηλεχειριστήριο (τα DTT3500 & 5700) και ανεξάρτητες ρυθμίσεις για τα ηχεία πάνω στον ενισχυτη.

 

Αν ενδιαφέρεσαι για φθηνές λύσεις σε 5.1 ηχεία έχω δει πολύ καλές τιμές σε ηχεία της Philips και της J&S που προσθέρουν πακετάκια για 5.1 σε συνδιασμό πάντα με μία κάρτα με ενσωματωμένο 5.1 αποκωδικοποιητή με λιγότερες από 35.000 ή 100 (ευρώα). Το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει και κάτι Typhoon που σχεδιαστικά και μάλλον συνολικά είναι ίδια με τα J&S μόνο που είναι ακριβότερα. Αρκετά φθηνότερα από τα Creative Inspire της κατηγορίας...δεν ξέρω διαφορές στην ποιότητα του ήχου βέβαια αλλά σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από οτιδήποτε σε 4.1 ή απλούστερο αν βλέπεις DVD και παρόμοια με τα οικονομικά σετ σε παιχνίδια (όπου όλα λειτουργούν σαν 4.1 surround, ακόμα και τα κορυφαία μοντέλα TSS-1 & DTT5700).

 

Imagine

 

<small>[ 14-03-2002, 18:02: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Imagine ]</small>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Yamaha TSS1 giati einai makran kalytera apo ta Creative 5300/5700! Ti na sygkrinoume arage?

Ton enisxyth? pou einai kata poly kalyteros ths Yamaha!! H na sygkrinoume tous doryforous pou mono to onoma Yamaha ftanei!

 

Gia ton mono logo pou 8a eperna creative einai mono gia to omorfo design tou apodikopoihth.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλοι Insomniacs σας ευχαριστώ για τις αναλυτικές απόψεις σας αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.2 πολύ καλοί μου φίλοι αγόρασαν της Creative τα FPS1600 τα οποία απ΄όσα μου λένε παίζουν πολύ καλά με την Sound Blaster Live 5.1. και είναι και πολύ φθηνά σε σχέση με τα ηχεία που μου αναφέρατε πιο πάνω.Τι γνώμη έχετε γι αυτο και εάν τα έχετε ακούσει είναι όντως έτσι τόσο πιοτικα;Βλέπετε έχουν ξύλινο subwoofer και κατεβαίνει αρκετά χαμηλά απ΄ότι νομίζω.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

<img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/grin.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου θα σου πρότεινα να αποφύγεις προϊόντα της creative όσον αφορά τα ηχεία. Διαθέτω αυτά με τα δύο ηχεία και το subwoofer και δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστιμένος. Μετά από πολύωρη χρήση από το ένα ηχείο δεν ακούγεται τίποτα. Σε σύγκριση με τα δεύτερο ζευγάρι ηχεία του στερεοφωνικού είναι η μέρα με την νύχτα. Ειδικά μετά την καταστροφή των προηγούμενων δεν στα συνιστώ καθόλου.

 

Αυτά είχα να πώ. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ta ΤSS-1 einai ontos gamata gia ta lefta tous.An thes kati akrivotero omws kai kalitero...Pare ta Videologic Digitheatre Home Cinema ta opoia pragmatika exoun apexto ixo.Einai kapos akriva omws afou xoris decoder tha sou vgei 95.000 enw me decoder konta 140.Pantos apo ixo einai apisteyta!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή μου κινήσατε την περιέργεια,και επειδή σκέφτομαι αντι να βάλω στερεοφωνικό στο δωμάτιο να βάλω καλά ηχεία,για πείτε καμιά adress να θαυμάσω τα ηχεία και κανένα review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...